Sikeres évet zárt Leiner Laura
2014. december 28. 13:55
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Gtratula! így tovább mert megérdemli mivel nagyon jó írónô
2014. december 28. 17:10
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline |
violetta0000, de nem is ennek a könyvnek az elolvasásától. Én speciel örülnék, ha egyszer egy könyvnek nem jó vége lenne. Ezért is olvasok olyanokat, ahol a fele társaság meghal. Nyilván nem ezt várom ezektől a könyvektől, de ha már úgy reklámozzák, hogy a való életről szól, ne legyen már mindig cukormázzal leöntött pillecukor-érzése az embernek. Szerinted mitől valaki könyvmoly? Hogy mindig az aktuálisan a legmenőbb szenny-könyvet elolvassa, és akkor most ő olvasásmániás? Pff... Nem igazán...
Engem az (is) zavar, hogy a rajongók olyan elvakultak, hogy nem látják, hogy mennyire túl van értékelve ennek a nőnek az összes könyve.
Engem az (is) zavar, hogy a rajongók olyan elvakultak, hogy nem látják, hogy mennyire túl van értékelve ennek a nőnek az összes könyve.
2014. december 28. 18:15
Kinkiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237914 offline |
Szerintem inkább átlagos írónő. Jó a stílusa, élvezhetően ír és a könyvei olvastatják magukat, de én az SzJG óta nem nagyon követem figyelemmel a könyveit. A Bábelben még megbíztam, de nem lett az olyan jó, mert Laura ugyan azokat a karaktereket hozta, csak más környezetbe helyezve, egy pár apró változással. Az Akkor Szakítsunkot nem is olvastam, és nem hiszem, hogy valaha megjön hozzá a kedvem. És nem hiszem, hogy külön kellene vennem a Kalauzt. Azt egyenesen utálom. Csak üres fecsegés az egész, amit csak azért dobtak a polcokra, mert az író neve miatt mindenki megvette.
A Bexit pedig csak azért kezdtem el, mert unatkoztam. És Laurána végre sikerült olyat írnia az SzJG után, amiben nem csalódtam.
A Bexit pedig csak azért kezdtem el, mert unatkoztam. És Laurána végre sikerült olyat írnia az SzJG után, amiben nem csalódtam.
2014. december 28. 18:29
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Én nem sok reményt fűztem a Késtél-hez, gondoltam csak egy klisé sztori a lányról, aki hirtelen híres lett... de hatalmas pozitív csalódás volt! Azt kell mondjam, ez eddig Laura legjobb könyvje, végre igazán szerettem a szereplőket is, a történet is tetszett, és nagyon várom a következő részt! <3 Késtél
2014. december 28. 20:18
Spanyolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline |
Hát nem tudom...
A Szent Johanna gimi elsőre nekem is tetszett,de aztán elkezdtem felfedezni benne a logikátlanságokat.
A Bábel tetszett,az jó volt.
Viszont az Akkor szakítsunk...Hát az nem.
A Késtélt még nem olvastam.
Szerintem attól,hogy valaki elolvasta a Szent Johanna gimit,meg Leiner Laura más könyveit attól még nem lesz könyvmoly.
Ezért is nem értek egyet azza,hogy ő a tinik kedvenc írónője.
Mert lehet az,de mondjuk annak aki könyvmoly szerintem nem biztos,hogy Laura a kedvenc írónője,mert az már olvasott másmilyen könyveket és van összehasonlítási alapja.
A Szent Johanna gimi elsőre nekem is tetszett,de aztán elkezdtem felfedezni benne a logikátlanságokat.
A Bábel tetszett,az jó volt.
Viszont az Akkor szakítsunk...Hát az nem.
A Késtélt még nem olvastam.
Szerintem attól,hogy valaki elolvasta a Szent Johanna gimit,meg Leiner Laura más könyveit attól még nem lesz könyvmoly.
Ezért is nem értek egyet azza,hogy ő a tinik kedvenc írónője.
Mert lehet az,de mondjuk annak aki könyvmoly szerintem nem biztos,hogy Laura a kedvenc írónője,mert az már olvasott másmilyen könyveket és van összehasonlítási alapja.
2014. december 28. 20:45
BálintEsztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 201149 offline |
én csak az SZJG-t olvastam tőle..de az nagyon tetszett ^^ ..most akarom újra elolvasni
Szerintem nagyon jó írónő.. beletudom élni magam a történetbe., együtt érzek a szereplőkel, mindig hoz a story-ba valami meglepetést ) ^^
Szerintem nagyon jó írónő.. beletudom élni magam a történetbe., együtt érzek a szereplőkel, mindig hoz a story-ba valami meglepetést ) ^^
2014. december 29. 11:00
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Késtélt még nem olvastam majd talán a hétvégén sikerül időt szánnom rá de azt mondják jó bár szerintem is klisé sztori
2014. december 29. 15:09
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline |
noncsi1 , hagy tudjuk már mi, hogy írunk-e... Ha jól tudom nem csak jókat lehet írni erről a nőről és a könyveiről. Írod, hogy az összes könyvét olvastad. Talán kipróbálhatnál más könyveket is, hogy beláthasd, messze nem egy Stephen King ez a nő.
2014. december 30. 20:44
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline |
Féltem a Késtéltől, mert az Asz nem jött annyira be, és azt hittem, az Szjg után egyre gyengébbek lesznek, de nem, imádtam, nálam simán lepipálta a Bábelt és az Asz-t, persze őket is nagyon szeretem Imádom benne, hogy ennyire foglalkozik az olvasóival, annak ellenére, hogy egész szép számmal vannak, és igen elfoglalt is. Twitteren is elképesztően jófej és aktív, Instán meg imádom a képeit Jonathan miatt meg igen csak irigykedem rá xd Tavasszal jön ide a közelbe dedikáli, arra mindenképpen elmegyek! Várom a Késtél folytatását, meg persze a többi könyvét, aki meg még nem olvasott tőle, tegyen egy próbát, nekem Ő hozta meg a kedvem ♥
2014. december 31. 18:45
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline |
imádoma késtél könyvet, annyira jó. de et üti a bábel XD
2015. január 03. 13:40
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
hát ...láttam sok embert akik a szent johanna gimit olvassák de megmondom őszintén sosem jutna eszembe hogy elolvassam mindezek mellet nem kétséges hogy jó író ha ennyien olvassák a könyveit )
2015. január 03. 13:43
Én nem vagyok a szjg-ért oda és vissza. Csak a 2. részt olvastam, de nem tetszett igazán. Viszont gratulálok neki.
2015. január 03. 16:54
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline |
Imádom tőle az SzJG-t de nagyon!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.