Nyolc évada dübörög az Agymenők, a legújabb részek immáron Magyarországon is elérhetők. Ez idő alatt az alig ismert színészekből világsztárok és Hollywood legjobban kereső sorozatszereplői váltak, a geekség pedig menő lett szerte a földkerekségen. Lássuk, hogyan fordult meg a világ Jim Parsons-ékkal azóta, hogy 2007. szeptember 24-én levetítették az Agymenők első epizódját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Agymenők nyolc éve – így változtak meg a színészek
2014. december 22. 15:01
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Érdekes egyébiránt, hogy régen kifejezetten nem szerettem a szitkomokat. Hiszen amíg a család imádta pl. a Jóbarátokat, addig én teljes mértékben tartózkodtam tőle, hiába nézettek meg velem belőle x epizódot, egyszerűen túlerőltetettnek és unalmas éreztem. Aztán hat évvel ezelőtt az egyik angol órán fel lett vetve, hogy mi lenne, ha ezt néznénk, így már akkor a sorozat poénjain hatalmasakat kacarásztam, de még kevés volt így is, hogy letöltsem és elkezdjem nézni. Aztán pár évvel ezelőtt párommal a Comedyn rötyögtünk rajta mindig, végül annyira kíváncsivá tett a széria alapsztorija, hogy elkezdtem elölről darálni. Azóta pedig az egyik legkedvencebb sorozatom, egyszerűen imádom. Baromi jó kikapcsolódni és csak önfeledten nevetni az elegáns köntösbe bújtatott barbár poénokon.XD Nincsen kifejezetten kedvenc karakterem, bár az igaz, hogy Sheldon mégis csak kiemelkedik a többi közül, míg ezzel szemben olyan sincsen, akit ki nem állhatok. Pedig mindig szokott lenni minimum egy olyan karakter számomra, akit nem szívesen látok a képernyőn, viszont itt az egész kasztot nagyon kedvelem a mellékszereplőkkel együtt. Állítólag még két évig biztosan futni fog TBBT, viszont azt nagyon remélem, hogy a színvonalat is tartani fogják.
2014. december 22. 16:12
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Jó cikk lett!
2014. december 22. 17:39
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
jó cikk lett
2014. december 23. 08:54
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline |
Nagyon jó cikk lett )) <3
2014. december 23. 22:47
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
én imádom ezt a sorozatot , annyira poénos és annyira jó
2014. december 24. 21:04
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Szuper cikk!
Különösen örülök, hogy az Agymenők, mert ez az egyetlen olyan sorozat a szitkom kategóriában, amire azt tudom mondani, hogy tényleg nagyon érdemes elkezdeni.
A színészektől kezdve - főleg Jim Parsons felé kitekintve - a sztoriig, minden poén megéri, főleg azért. Akinek csak tudom, ajánlom )
Különösen örülök, hogy az Agymenők, mert ez az egyetlen olyan sorozat a szitkom kategóriában, amire azt tudom mondani, hogy tényleg nagyon érdemes elkezdeni.
A színészektől kezdve - főleg Jim Parsons felé kitekintve - a sztoriig, minden poén megéri, főleg azért. Akinek csak tudom, ajánlom )
2014. december 26. 10:07
Annyira szeretem őkwt!! Az Agymenők a kedvec sorozatom!!! LOVE
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.