Feltöltette ajkait Miley Cyrus?
2014. december 24. 20:58
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline |
És ha megmütette? Akkor mivan? Semmi közük nincs az embereknek ahhoz, hogy mit csinál magával!! Amúgy meg egyet értek az elöttem lévő emberekkel, (némelyikkel) hogy csücsörít... De ugylátszik már azt se lehet a világban :/// -.-" XD
2014. december 24. 22:43
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Ez akkora hulyeseg!!!! KEzdjuk ugy, hogy Miley sokszor 'kidugja' a szajat ami nem csucsorites de sokszor csinalja. Masik meg az, hogy neki alapbol szep formas szaja van, amit regeppi HM-es sorozatban is latszik. Melle az 100x szinten, hogy nem lett megcsinaltatva... Es orra is ugyan az mint a kiskori kepeken. Most azert mert picit vekonyabb vagy valami az fejlodes alatt is valtozik. Nekem pl csak nagyobb lett az orrom oldalrol mint volt lol
2014. december 25. 11:09
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
újabb? szánalom miket ki nem találnak
2014. december 25. 13:06
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Szerintem mindenhogyan hülyén néz ki, gusztustalan a viselkedése és visszataszító ez a lány. Sajnálom, amiért ilyen romlott az értékrendje. Szegény szülei nem lehetnek rá túlságosan büszkék. Sajnálatos...
2014. december 25. 13:41
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Miley imáádlak❤❤❤❤Leszarom, hogy ki mit gondol...És akkor mivan ha felvarratta a száját?????? Most komolyan nem értem...Amúgy meg szerintem sem műtette meg.
2014. december 25. 14:25
Szerintem nem igaz ez a pletyka.Csupán úgy tartja a száját,hogy az olyannyira megtévesztő,hogy mindenfélét ki lehet találni ez miatt.Nem kell túlreagálni és bolhából elefántot csinálni.Neki úgy tökéletes a szája ahogy van.És mindez plasztikai műtétek nélkül.
2014. december 25. 20:00
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
tényleg úgy látszik hogy valami változottt
2014. december 25. 20:59
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Jaj ne már! Ha csücsörítek nekem is nagyobb lesz a szám és szerintem ez alól nincs kivétel....ha mégis akkor az illető forduljon azonnal orvoshoz, mert ott nagy bajok vannak!
Nem kedvelem különösebben Mileyt, de látszik hogy csücsörít! Aki meg ennyire vak,hogy nem veszi ezt észre, azt csak sajnálni tudom és megkérem hogy inkább szemészetre menjen a helyett, hogy elkezd rossz híreket terjeszteni másokról!
Nem kedvelem különösebben Mileyt, de látszik hogy csücsörít! Aki meg ennyire vak,hogy nem veszi ezt észre, azt csak sajnálni tudom és megkérem hogy inkább szemészetre menjen a helyett, hogy elkezd rossz híreket terjeszteni másokról!
2014. december 25. 21:04
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Nekem mindegy hogy mit csinál magával ez a nő úgysem lesz szebb.
És a mai világban ezek a műtétek nem meglepőek mindegyik híresség átesik rajta.
Ettől még lesz neki több műtéte is!!
És a mai világban ezek a műtétek nem meglepőek mindegyik híresség átesik rajta.
Ettől még lesz neki több műtéte is!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.