A 1D is hackertámadás áldozata lett
2014. december 30. 11:13
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Azért vicc hogy mindenki a fiúkat sajnálja mikor a cikkben megvan emlitve Beyonce és Adele is...rájuk senki sem gondolom, mert mindenhol csak 1D, 1D és 1D
2014. december 30. 11:24
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Lambika @ 2014.12.30. 11:13)
Azért vicc hogy mindenki a fiúkat sajnálja mikor a cikkben megvan emlitve Beyonce és Adele is...rájuk senki sem gondolom, mert mindenhol csak 1D, 1D és 1D
Ha már ennyire kivesézzük akkor: minden olyan előadó, aki a Sony Music-al kötött szerződést.
2014. december 30. 11:31
igaz én se nagyon szívlelem az one directiont de azért ez gáz mert mi a jebben és ha éppen olyat irtak e-mailban ami senkire se tartozik aki meg ezt meg is nézi az szégyenkezhett
2014. december 30. 11:31
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline |
Hogy manapság milyen rossz és gonosz emberek vannak!Hihetetlen hogy a hírességeknek egyszerűen nem lehet magánéletük. Már-már odáig jutunk hogy minden ember jobban ismeri őket mint ők saját magukat.Hiszen mégis csak emberekről beszélünk! Nekünk is van magánéletünk, amibe nem sok embert vezetünk be, hogy megértse, megtudja. Nekik is vannak jogaik és nekünk is. Ezeket el kell fogadni! Örüljünk addig, amíg filmet csinálnak magukról, hogy egy kicsit mi is megismerhessük őket! Én személy szerint nem hiszem, hogy valaha eljutrok egy koncertjükre! Nekem ilyenkor az ad erőt, hogy Youtube- on várom a számaikat! A filmet is nagyon várom és meg is nézem, mert érdekel! Pont eleget fogok szerintem ezzel is megtudni róluk! Ezt kéne elfogadni! Várni, kicsit többet tudni, mégjobban szeretni és megint várni.! Remélem a bandának semmi baja sem lesz!! Imádom egytől-eggyig mindeggyiket!! Sok sikert!! I Love 1D.
2014. december 30. 11:44
Ezek a srác nem a szívem csücskei ,de ez részemről továbbá undorító. A fiúknak is szörnyű lehet,de én az összes többi előadót is nagyon sajnálom akinek ilyet kellet átvészelni.
2014. december 30. 11:45
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline |
Szegények miért nem haggyák őket! Ez már durva! >o<
2014. december 30. 11:58
Nem szeretem az 1D-t,de senkinek nem kivánnám,hogy a hackerek igy szétszedjék a karrirjüket.
2014. december 30. 12:02
Ez azért már tényleg nagyon durva. Nemtudom mit szólnának azok a hackerek hogyha nekik is minden személyes dolguk nyilvánosságra kerülne. Ez mutatja hogy milyen mélyre sűlyedt az emberiség (persze tisztelet a kivételnek). Én nagyon sajnálom szegényeket és remélem semmi baja sem lesz magának a bandának, és egyik tagjánk sem lesz semmi vesztesége ebből kifolyólag.
2014. december 30. 12:25
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Ez gáz. Miért jó ez egyébként a hackernek? Mert még ha ő attól sokkal híresebb, elismertebb, vagy jobb lenne, hogy tönkresz másokat, akkor van oka. Amit tesz akkor is nagyon rossz, de legalább oka van. De attól, hogy másoknak tönkrevágja a karrierjét, neki nem lesz jobb. Legfeljebb börtönbe kerül...stb. Ennyire érte meg.
Bár nem szeretem a One Directiont, kivételesen sajnálom a fiúkat, ilyen hacker-ügyet nem kívánok senkinek.
Bár nem szeretem a One Directiont, kivételesen sajnálom a fiúkat, ilyen hacker-ügyet nem kívánok senkinek.
2014. december 30. 12:30
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Nem vagyok hatalmas 1D fan, de senkinek se kívánnám azt, ami most szegényekkel történik. Egyszerűen un dorítónak találom ezt az egész hacker dolgot. Mi a f*szért jó ez nekik? Pénzt kapnak érte? (ha valaki tudja, pls válaszoljon) Vagy csak simán ez a hobbijuk. Lényegtelen, mert ez minden esetben gusztustalan.
2014. december 30. 12:45
miért csinálják ezt? Most ettől nem lesznek jobb emberek akárhány szemszögből is nézzük
2014. december 30. 12:51
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Miért jó a hackereknek? Mert olyan bizalmas anyagok és információk birtokába jutnak, amivel zsarolhatják a sztárokat és ügynökségeiket pénzért, akár másért. + ha nem hajlandóak velük tárgyalni, akkor eladják az anyagot vmelyik médiumnak. És egy profi hacker tudja hogyan rejtőzzön el a kopók elől. nem hiába kerültek elő anno Vanessa Hudgens vagy épp Jennifer Lawrence meztelen képei sem. És őszintén, én nem sajnálom a fiúkat. Nem szép vagy erkölcsös, ami velük történt, de ha nincs olyan rossz rejtegetni valójuk, akkor megúszhatják a dolgot. Vagy ha mégis van úgyis, hiszen dúskálnak a pénzben. Ettől függetlenül elítélem a dolgot, de nem pont őket fogom ezért sajnálni.
2014. december 30. 13:00
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
szegények :S nem értem miért kell ezt csinálni velük?! emberek ők is, hagy legyen már magánéletük!
2014. december 30. 13:04
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
nem értem ezt a hackerkedés lényegét,mert szánalmas...de most,hogy a sony studio rendszerét törték fel akkor hogy kerülhetne ki róluk valami személyes?...
2014. december 30. 13:16
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet
Mike Raia médiaszakértő elárulta a Daily Starnak, hogy ezek az illegális cselekedetek akár egyes sztárok karrierjét is képesek tönkretenni, hiszen több száz milliós bevétel elvesztéséről beszélhetün..
Jaj szegények, mintha nem lenne elég pénzük... #sorrynotsorry
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.