A 1D is hackertámadás áldozata lett
2014. december 30. 14:10
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Mi ez nekik?Így is dús gazdagok ilyen fiatalon,és rengeteg rajongójuk van!Kell ennél több?
2014. december 30. 14:59
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline |
Vegas:
Jaj szegények, mintha nem lenne elég pénzük... #sorrynotsorry
a számbol vetted ki a szót!
Jaj szegények, mintha nem lenne elég pénzük... #sorrynotsorry
a számbol vetted ki a szót!
2014. december 30. 17:56
Hát...elég durva ez..Én is rettegnék...Hülye az,aki ilyenekt csinál.Úgy látszik unalmas az élete...
2014. december 30. 18:08
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Jahh... Van azoknak elég pénzük
2014. december 30. 20:34
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
szegények
nem értem miért nem lehet legalább itt békénhagyni őket
nem értem miért nem lehet legalább itt békénhagyni őket
2014. december 30. 23:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Talán múlt héten láttam a tévében, amikor is a Fehér Ház szóvívője nyilatkozott a hackerkedésről, amelynek oka állítólag a The Interview c. film, és állításuk szerint Észak-Koreáig vissza tudták vezetni. (amit én viccnek tartok, de ez más kérdés) Mindig is azon a véleményen voltam, hogy az ilyen zseniket sokkal inkább alkalmazni kellene, s felhasználni a tudásukat a fejlesztésekhez. Okosak és agyafúrtak, akár bűntényt követnek el akár nem. Amúgy Josh Earnest szavaiból az jött le, hogy Amerika nagyon fél attól, hogy lesz még egy 911.
2014. december 31. 00:08
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline |
Én értem, hogy nem bírjátok az 1D-t (én sem annyira), de ugyanolyan ember mind az 5 srác, mint mi. Csupán szerencséjük volt.Nekünk se esne jó, ha valamelyik munkánkat nem becsülik meg rendesen. Kiadtam egy filmre nemtom hányszázezer dollárt, hogy elkészítsem, és kiszivárog. Talán vissza sem kapom emiatt azt, amit beleöltem. Kicsit gondolkodjatok, mielőtt valamit leírtok. Lehet, hogy van pénzünk, de megbecsülés nélkül én sem csinálnék semmit...
2014. december 31. 01:08
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline |
Oké, "kedves, drága" utálkozók, értem én, hogy úgy is marad rengeteg pénzük, ha a fele odaveszik, de gondoljatok bele, milyen keményen dolgozhattak meg azért, amiért, aztán jön egy hacker, akinek olyan unalmas az élete, hogy másokéval foglalkozik, feltöri a nemtudommit, és annak a munkának lőttek! Én nem tudom, milyen, ha nyilvánosságra hozzák a személyes dolgaimat, vagy éppen kárt tesznek a munkámban, mivel engem nem hackeltek meg, mármint a fiókjaimat, de szerintem nem valami jó érzés, hanem inkább csalódottság járna át. Az életemnél is jobban szeretem ezt az öt srácot és tényle nem értem, mire vlt jó ez....
2014. december 31. 09:50
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
directionerZerrie & hencikeeh000: Szeretem a fiúkat, de nem fogom sajnálni, ha most valaki a munkájukba megpróbál belepiszkítani. Egy: valószínűleg megzsarolják őket pénzért, az pedig van nekik, amivel visszaszerezhetik a dolgaikat + a rendőrség is az ő oldalukon áll. Ha pedig nem menne az egyezkedés és felkerülnének netre demofelvételek, higgyétek el, az sem fogja olyan nagy mértékben befolyásolni a karrierjüket a rengeteg rajongó miatt, akik így is meg fogják venni a számaikat.
Ha pedig magánéletről van szó, az az ő saruk. Ha olyan dolgok vannak a hackerek birtokában, amit szégyellnek, és nem szeretnék, hogy napvilágot lásson, még mindig ott a megoldás: pénz.
Ha pedig magánéletről van szó, az az ő saruk. Ha olyan dolgok vannak a hackerek birtokában, amit szégyellnek, és nem szeretnék, hogy napvilágot lásson, még mindig ott a megoldás: pénz.
2014. december 31. 11:41
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Eszméletlen szánalmas emberek léteznek!!! -.-
2014. december 31. 11:43
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
most komolyan nincs jobb dolguk a hekkereknek mint a 1D-t szivatni?!
plussz ezzel csak azt fogják elérni hogy előbb-utóbb szabályozva lesz az internet...
(nem is beszélve észak-kórea és a világ többi része közötti feszültségről...)
plussz ezzel csak azt fogják elérni hogy előbb-utóbb szabályozva lesz az internet...
(nem is beszélve észak-kórea és a világ többi része közötti feszültségről...)
2014. december 31. 12:00
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Idézet:
Mike Raia médiaszakértő elárulta a Daily Starnak, hogy ezek az illegális cselekedetek akár egyes sztárok karrierjét is képesek tönkretenni, hiszen több száz milliós bevétel elvesztéséről beszélhetün.... Vegas: Jaj szegények, mintha nem lenne elég pénzük... #sorrynotsorry
De lehet az a pénz is számítana nekik amit elvesztenének!!!!
Mike Raia médiaszakértő elárulta a Daily Starnak, hogy ezek az illegális cselekedetek akár egyes sztárok karrierjét is képesek tönkretenni, hiszen több száz milliós bevétel elvesztéséről beszélhetün.... Vegas: Jaj szegények, mintha nem lenne elég pénzük... #sorrynotsorry
De lehet az a pénz is számítana nekik amit elvesztenének!!!!
2014. december 31. 12:01
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Bocsánat amit persze el is vesztettek!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.