Niall Horan nem hagyja ott a One Directiont
2015. január 05. 16:10
Egy újabb bizonyíték arra mennyire nem szabad hinni holmi pletykáknak, szóbeszédeknek. Én örülök hogy nem lép ki, habár nem vagyok One Direction rajongó, de nélküle nem lenne igazi a banda, valamelyest hiányérzetem lenne ^^
2015. január 05. 18:57
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Mért is hagyná?
2015. január 05. 18:59
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
ÁÁÁÁ már meg se lepődök! Mindenki ott hagyta már a bandát és felvágott halásznak! Már csak nevetek ezeken a pletykákon!!
2015. január 05. 19:32
YoungBloodGirl19 most szépen húzz innen a büdös pics*ba!!!!
A cikkhez hozzászólva...tudtam h pletyi. Egy percig sem hittem el h kilép 1D forever ❤❤
A cikkhez hozzászólva...tudtam h pletyi. Egy percig sem hittem el h kilép 1D forever ❤❤
2015. január 05. 19:50
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Huh... Hál' Istennek! Majd nem leállt a szívem! Atyám! De szerencsére már mindenki túl van az életveszélyen. Majdnem vége lett a világnak. Már-már feladtam a reményt, de most... Kiderült erről a rendkívül hiteles "hírről" hogy kamu... Na mondjuk nem mintha annyira nyomon követném őket, de a helyetekben én semmi ilyen hülyeséget nem hinnék el.
2015. január 05. 20:08
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Tudtam, hogy ez nem igaz. De ha igaz is lenne, akkor sajnalnam a Directionereket, ugyanis tudom milyen erzes, mivel en ezt mar egyszer, 2013.08.05-en ateltem, es en sem szeretnem megegyszer ugyanazt a borzalmas erzest atelni:)))) (Ha eddig valakinek nem esett volna le, en is szeretem oket.)
2015. január 05. 20:47
Én nem hittem ennek a posztnak. Tudtam hogy nem fog kilépni a bandából. Először is: még tart a lemez szerződésük szóval nem is teheti meg. De ha megtenné ne adj isten rá menne az összes pénze. Másodszor pedig: Niall nem ilyen bunkó.
2015. január 05. 20:54
Na végre rájött hogy semmit sem kezdene egyedül ?...
2015. január 05. 22:29
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline |
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.04. 21:00)
Jajj már. Az ilyeneken mindig csak nevetni támad kedvem. Az egy dolog, ha valaki nem kedvel valakit és kultúráltan kifejezi az ellenszenvét, de az, hogy ennyire szánalmasnak titulálják őket. Nem mondom, lehet, hogy van az a sztár, aki így próbál a köztudatban maradni, de az biztos, hogy a srácok nem. Most jöhet az a szöveg, hogy 'nem ismeri senki sem őket, csak a média által /és a saját maguk által/ kialakított képet'. Hát, azt gondolom, hogy nincs az a szuperhős, aki négy éven keresztül elő tudja adni az ő ál önmagát. Szóval. *kacaj*
Pedig egyet kell, hogy értsek az előtted szólóval. A mai zeneiparban az "Addig üsd a vasat amíg meleg" elv érvényesül. Nem kell olyan messze menni, hogy példákat sorakoztassunk erre. Elég megnézni hazánkat: akivel nem foglalkoznak a lapok valami apróság vagy szalagcím kapcsán már nem is számít senkinek. Akiről nem írnak a lapok azzal nem foglalkozik szinte senki. Badarság azt hinni, hogy _ToTo_ ellenszenvét fejezte ki a "banda" iránt...ezek tények.
2015. január 05. 22:35
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline |
Ezeket a csávókat kőkemény szerződés köti. Ha igaz, ha nem ez a hír bizony még ennek a szöszi nyálgépnek kéne fizetnie, ha el akarná hagyni a pénz-csináló gépezetet. Ergo teljesen abszurd, hogy félredobná a pillanatnyi hírnevet és a temérdek casht puszta egoból One Direction = sok-sok pénz. Túlságosan megéri tagnak lenni...meg hát egyedül mire menne? 2 leheletgyenge lemez után besöpörnék a szőnyeg alá, mintha nem is lett volna
2015. január 05. 23:14
Nem őrültem volna,ha a kedvencem elhagyná a bandát,de már nem is vok akkora directioner,mint amilyen voltam...
2015. január 06. 16:20
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Jó tudni, hogy ilyeneket pletykálnak. Valaki nagyon unatkozhat.
Komolyan nem unják még szinte már végigmentek az összes bandatagon hogy kilép meg stb. De arra nem gondolnak, hogy lehet, sőt tuti hogy van szerződésük, ami ezt az opciót meggátolja, legalábbis addig ameddig érvényes a szerződés.
Komolyan nem unják még szinte már végigmentek az összes bandatagon hogy kilép meg stb. De arra nem gondolnak, hogy lehet, sőt tuti hogy van szerződésük, ami ezt az opciót meggátolja, legalábbis addig ameddig érvényes a szerződés.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.