Justin Bieber és Lara Stone a Calvin Klein új arcai - fotók
2015. január 12. 08:18
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Szerintem Lara irtó csúnya, Justin be azzal a fejjel amit vág, baromi bénán néz ki.
2015. január 12. 17:09
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline |
Igaz hogy szerintem Justin egy lüke, de a képek jók lettek!
2015. január 12. 19:03
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline |
Haters hihetetlenek vagytok de nem vettétek észre hogy senkit se érdekel csak így tovább a semmiért.
2015. január 13. 17:55
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline |
Most már kiderült, hogy Justin modellnek is tufa Ez a gyerek abszolút negatív fényt vet a cégre a korábbi ügyei miatt. Legalábbis én nem tudom összekötni Justin Biebert a minőség, megbízhatóság, letisztultság, stílusosság fogalmaival.
2015. január 14. 09:27
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szóval. Ha megkésve is, de hoztam magammal egy véleményt, méghozzá a sajátomat!
Justin szerintem rémesen műként fest ezeken a képeken. A Photoshop még "hagyján", de ha ettől eltekintünk, akkor is: nem tudom, én mint nőnemű lény egyáltalán nem látom őt se szépnek, se vonzónak. Inkább kifejezetten taszít. Az egy dolog, hogy ennyi tetoválással ilyen jellegű fotózáson kifejezetten vicces a végeredmény, de úgy egészében is... 14 éves arca van a csávónak, ergo csak egy felfújt kisfiút látok, amitől csak még borzasztóbbak a képek. A másik: ez már lehet az én bajom, de sosem tetszettek a csupasz, kigyúrt f*szik. Inkább taszítanak. Egy férfin legyen szőrzet, meg az sem zavar, ha van egy kis plusz fognivaló rajta itt-ott. Bevallom, megfordult a fejemben, hogy Lara (aki lehet, hogy nem egy különösebben szép nő, viszont rondának sem ronda, egy átlagos lány, akinek megvan az alkata ehhez a karrierhez) sokkal, de sokkal jobban járt volna (meg talán a CK is), ha inkább a saját férjével, David Walliamsszel pózol. David nem egy kigyúrt műpasi, hanem tényleg olyan igazi férfiember, aki sokkal hitelesebb lett volna a képeken.
Justinról még annyit, hogy elképesztően erőltetett fejeket vág, az utolsó képen kifejezetten röhejesen fest...
Justin szerintem rémesen műként fest ezeken a képeken. A Photoshop még "hagyján", de ha ettől eltekintünk, akkor is: nem tudom, én mint nőnemű lény egyáltalán nem látom őt se szépnek, se vonzónak. Inkább kifejezetten taszít. Az egy dolog, hogy ennyi tetoválással ilyen jellegű fotózáson kifejezetten vicces a végeredmény, de úgy egészében is... 14 éves arca van a csávónak, ergo csak egy felfújt kisfiút látok, amitől csak még borzasztóbbak a képek. A másik: ez már lehet az én bajom, de sosem tetszettek a csupasz, kigyúrt f*szik. Inkább taszítanak. Egy férfin legyen szőrzet, meg az sem zavar, ha van egy kis plusz fognivaló rajta itt-ott. Bevallom, megfordult a fejemben, hogy Lara (aki lehet, hogy nem egy különösebben szép nő, viszont rondának sem ronda, egy átlagos lány, akinek megvan az alkata ehhez a karrierhez) sokkal, de sokkal jobban járt volna (meg talán a CK is), ha inkább a saját férjével, David Walliamsszel pózol. David nem egy kigyúrt műpasi, hanem tényleg olyan igazi férfiember, aki sokkal hitelesebb lett volna a képeken.
Justinról még annyit, hogy elképesztően erőltetett fejeket vág, az utolsó képen kifejezetten röhejesen fest...
2015. január 15. 17:34
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
törpe és óriás így egymás mellett :') egyébként egyikőjükről sem túl előnyös kép, és még finoman fogalmaztam
2015. január 25. 17:29
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Milyen csúnya Lara
2015. augusztus 22. 15:36
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Te szent ég ...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.