Kristen Stewart a lányokat szereti?
2015. január 08. 14:16
Én már semmin nem lepődök meg ezzel a nővel kapcsolatban..
2015. január 08. 14:22
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline |
Ezért rohadt gáz a média.Mindenkiről azt gondolják hogy meleg meg leszbikus..nem lehet hogy csak legjobb barátnők?-.-" a barátnők nem foghatják meg egymás kezét? Én nekem vannak olyan lány ismerőseim akik csak barátok és szoktak puszit adni egymás szájára..amúgy meg lehet hogy súgott csak neki valamit..
2015. január 08. 14:26
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Én is szoktam fogni 1-1x a barátnőim kezét, pl. ha sietek valahova, futunk a wc-re a suliban vagy valami. A közelhajolás is teljesen megérthető, nyilván sugdolóztak, vagy akármi. Az ő helyükben én sem beszélnék mindenről hangosan, mert ki tudja, ki figyel éppen. Nem védeni akarom, számomra Kristen közömbös, az Alkonyat filmeket nem szeretem. De ésszerűen így tudok gondolkodni.
2015. január 08. 14:27
Ez a rövid haj nem kellett volna neki, fiúsnak néz ki. De ő tudja. A konkrét cikkhez hozzászólva, nem hiszem. A fotókból sem lehet sok mindent kivenni, szóval... Viszont, ha igen, akkor az az ő dolga.
2015. január 08. 14:27
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Fivel @ 2015.01.08. 13:48)
Én is kinézném belőle. Főleg most a haja miatt. De az ő dolga. Számomra ettől még nem dől össze a világ.
egyértelmű. ha egy lánynak rövid a haja, leszbikus. a hosszú hajú férfiak meg mind melegek. éljenek a sztereotípiák.
mások szexuális irányultságához mellesleg meg még mindig akkor van köze az embernek, ha az adott illető azt felvállalja. a találgatások nem csak hogy szánalmasak, iszonyat bántóak is tudnak lenni a személy számára, de ugye a mai világ és az empátia. akár leszbikus, akár biszex, akár hetero, a színészi teljesítményét sajnálatos módon nem befolyásolja.
nem mellesleg, sokan szeretnek azzal jönni, hogy ez a XXI. század, és a másság már mennyire elfogadott - akkor miért van "hírértéke" minden ember esetleges másságának?
2015. január 08. 14:32
Mostanában mindig ez van? 'Kis Józska ránéz egy férfira az utcán biztos meleg, Kovács Kata rövidre vágatta a haját ő is az' Nem lehet hogy csak barátok? Amúgy meg nem hiszem hogy csókolóztak volna, legalábbis ezen a képen konkrétan nem látszik.
Úristen kézen fogva ment két barátnő el sem hiszem...-.- Muszáj mindenkit gyanusitgatni nem teljesen mindegy? Ráaádásul ha tényleg az lenne akkor sem egy állatkerti látványosság hogy mutogatni kéne.
Úristen kézen fogva ment két barátnő el sem hiszem...-.- Muszáj mindenkit gyanusitgatni nem teljesen mindegy? Ráaádásul ha tényleg az lenne akkor sem egy állatkerti látványosság hogy mutogatni kéne.
2015. január 08. 14:39
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
De fiúsak.
2015. január 08. 14:42
zsofi2222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 211802 offline |
Húha!Együtt mentek a strandra.És akkor?Engem már nagyon kezd idegesíteni ez a sok szenny.Vannak jó cikkek is de ez már túlzás.Nem sokat tudok erről a nőről,nem is érdekel,de ez már komolytalan.
2015. január 08. 14:48
Szimplán örültek hogy újra láthatják egymást és együtt tölthetik az időt.. Mellesleg nem is ismerjük...
2015. január 08. 14:59
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline |
Szerintem csak brátok
2015. január 08. 15:00
Nem különösebben vágnám rá egyből , ezek a fotók láttán , hogy a lányokat kedveli. És ,amúgy ha igen akkor sincs semmi szerintem. De körübelül felér annyival , hogy" három hete nem láttam a barátnőm és minden időm vele töltöm "
2015. január 08. 15:04
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline |
Szerintem ezek nem is lányok, és az hogy összehajoltak, nem biztos hogy csókolóztak...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.