2015 legjobban várt mozifilmjei
2015. január 12. 17:23
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Az Elrabolva 3 nem akkora szám, mint amilyenre számítottam. Én legjobban viszont Jennifer Lopez, és Reese Whiterspoon 2015-ös filmjeit várom a legjobban.
2015. január 13. 17:20
A Judassic Park az egyik kedvenc filmem, örülök, hogy jön még egy hasonló. Remélhetőleg jó lesz, nem pedig valami idiótaság.
2015. január 13. 19:16
Mindegyiket már nagyon várom,kivétel a +1 Argo 2-őt.
2015. január 13. 19:44
ígéretes filmek, de a Star Warsra vagyok a legkíváncsibb
2015. január 14. 14:40
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
én nagyon szeretném látni az elrabolva 3-mat mivel az első két része is jó volt,a Jurassik Word-ot,mert a jurassik park is tetszett...de nagyon szeretném látni a lázadót is mert imádtam az első részét
2015. január 14. 19:04
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline |
Szürke ötven árnyalata nagyon jó könyv kiváncsian várom végra a filmet..még egy hóap
2015. január 15. 15:07
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline |
a szürke 50re nagyon kíváncsi vagyok
2015. január 16. 09:18
Little Shakifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 235357 offline |
Kiváncsi vagyok a Jurassic Worldre de a Kivalasztottra is ☺
2015. január 17. 21:31
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Bosszúállókat szerintem meg fogom nézni.
Minyonok Gru nélkül? Agnes? Margo? Edith? Ne mááár! Ez így nem jó. A második folytatása kéne, arról, hogy hogyan élnek az esküvő után...
A Jurassic Park sosem tudott lekötni.
Star Wars : Na erre kíváncsi vagyok!
A lázadóó végree! Imádom az elég trilógiát, könyvben, filmben, akárhogy. A szereplőkről nem is beszélve. Ansel és Shailene már jól befutott páros, odáig vagyok mindkettőért aztán még ott van Theo... A történet izgalmas, és mostanában nagyon bírom az efféle filmeket.(: És Shai nagyon jól néz ki ezzel a hajjal.
Pitch Perfect 2 így belegondolva nem értem, miért szeretik ennyien ezt a filmet. A szereplőválogatás nekem nem jött be, szörnyűen válogatták őket össze. A sztori elmegy, de legalább 5 filmet feltudnék sorolni ugyanezekkel az elmekkel, tipikus csajos film. (Mondjuk ha már ennyi ilyen témájú film van, egy idő után nincs mivel kitűnni vagy beújítani). A zenék tetszettek benne, a Bellák dala, vagy a Don't stop the music, és a Cup songot is szeretem, szóval ezekkel annyira még nincs is gáz. Viszont az a hányós jelenet például nagyon undorító ...:S Meg ugyebár, ha jól emlékszem úgy végződött, hogy elballagtak a nagyobbak, amit sajnálok, mert akkor valószínűleg nem lesznek benne a másodikban, max csak feltűnnek egy-egy jelenet kedvéért. Az egész film amúgy Step Up és HSM keveréke.
A szürke ötven árnyalatáról nem nyilatkoznék, mert kiskorú vagyok xd De a szereplőválasztás találó.
Elrabolva 3 nem hangzik rosszul.
Kiválasztott !♥ Visszaszámolom a napokat
Halálos Iramban 7-et csak Paul miatt fogom megnézni. Rest In Peace
Argo2 nem érdekel.
Minyonok Gru nélkül? Agnes? Margo? Edith? Ne mááár! Ez így nem jó. A második folytatása kéne, arról, hogy hogyan élnek az esküvő után...
A Jurassic Park sosem tudott lekötni.
Star Wars : Na erre kíváncsi vagyok!
A lázadóó végree! Imádom az elég trilógiát, könyvben, filmben, akárhogy. A szereplőkről nem is beszélve. Ansel és Shailene már jól befutott páros, odáig vagyok mindkettőért aztán még ott van Theo... A történet izgalmas, és mostanában nagyon bírom az efféle filmeket.(: És Shai nagyon jól néz ki ezzel a hajjal.
Pitch Perfect 2 így belegondolva nem értem, miért szeretik ennyien ezt a filmet. A szereplőválogatás nekem nem jött be, szörnyűen válogatták őket össze. A sztori elmegy, de legalább 5 filmet feltudnék sorolni ugyanezekkel az elmekkel, tipikus csajos film. (Mondjuk ha már ennyi ilyen témájú film van, egy idő után nincs mivel kitűnni vagy beújítani). A zenék tetszettek benne, a Bellák dala, vagy a Don't stop the music, és a Cup songot is szeretem, szóval ezekkel annyira még nincs is gáz. Viszont az a hányós jelenet például nagyon undorító ...:S Meg ugyebár, ha jól emlékszem úgy végződött, hogy elballagtak a nagyobbak, amit sajnálok, mert akkor valószínűleg nem lesznek benne a másodikban, max csak feltűnnek egy-egy jelenet kedvéért. Az egész film amúgy Step Up és HSM keveréke.
A szürke ötven árnyalatáról nem nyilatkoznék, mert kiskorú vagyok xd De a szereplőválasztás találó.
Elrabolva 3 nem hangzik rosszul.
Kiválasztott !♥ Visszaszámolom a napokat
Halálos Iramban 7-et csak Paul miatt fogom megnézni. Rest In Peace
Argo2 nem érdekel.
2015. február 05. 19:36
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Imádtam a Kiválsztottat. ♡♡♡♡
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.