A Mary Bell-ügy - A 11 éves kettős gyilkos története
2015. január 14. 19:43
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Tutira nem gyógyult meg, nem hinném, hogy egy ilyen súlyos pszichológiai betegségből ki lehet gyógyulni. Szerintem akkor is diliházba kellett volna csukatni, egy jól elkülönített gumiszobába.
2015. január 14. 20:18
Kamesz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 283 Csatolások: 3 Azonosító: 213319 offline |
Apáám
Nem tom,az baj,ha én nem féltem és undorodtam?Valahogy,amióta megnéztem a Bloody Mary-t,azóta nem félek a szadista pszichopatáktól.Írásban és filmen.
Nem tom,az baj,ha én nem féltem és undorodtam?Valahogy,amióta megnéztem a Bloody Mary-t,azóta nem félek a szadista pszichopatáktól.Írásban és filmen.
2015. január 15. 08:33
Hát valószínűleg nem javult meg teljesen, de a család jót tehetett vele ha ezért nem követett el több bűnt. (már ha tényleg nem, és nem csak mi nem tudunk róla)
2015. január 15. 10:33
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
wow... akkor Mary Bell pszihopatasága és szadistasága a szülőknek köszönhető. (anyja prostituált, apja egy szigorú ember)Én sem hiszem, hogy kitudna gyógyulni belőle bárki is, de a lényeg az, hogy nem gyilkolt utána (vagy -igen- csak mi nem tudunk róla). Érdekes cikk volt, jó volt olvasni.
2015. január 15. 17:38
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline |
uhh...ez nagyon durva
2015. január 15. 18:41
Csillámpóni0123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 222480 offline |
és pár hét/hónap/év/nemtudommi után ezt a cikket fogjuk olvasni:
Mary Bell 3. gyilkossága
- a pszihopata gyilkos megölte a saját lányát,miközben ő aludt...
Mary Bell 3. gyilkossága
- a pszihopata gyilkos megölte a saját lányát,miközben ő aludt...
2015. január 16. 09:39
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline |
Jó cikk volt, de most sokkos állapotban vagyok... Ez nem normális.. Én nem engedtem volna ki a börtönből 12 év után se! Pszichopata gyilkos.. El kéne venni tőle a lányát és egy jó családhoz adni. Szegényke! Mary meg mehetne vissza a dutyiba életfogytiglanig -.- oké, hogy rosszak voltak a szülei, de attól még nem kell másokat bántalmazni... beteg XC
2015. január 16. 15:06
Ez nagyon durva....
Érdekes cikk, tiszta krimi Gratulálok az írónak!
Érdekes cikk, tiszta krimi Gratulálok az írónak!
2015. január 16. 19:30
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline |
sajnálom de akkor is....fura
2015. január 16. 19:32
Szandii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235425 offline |
télleg ez egy egész krimi már csak ki kell adni hahaa
2015. január 16. 20:59
Yuzuki-sanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201824 offline |
Ez a legérdekesebb cikk amit valaha olvastam itt, ezért úgy döntöttem, hogy ide kivételesen írok egy kommentet (mert amúgy nem szeretek). Na szóval...természetesen nem normális amit ez a lány tett, de ha megjavult akkor felesleges lenne neki az életfogytiglan. Hiszen amikor ezeket a bűncselekményeket elkövette egyrészt gyerek volt (tehát nem bírja a cselekményeinek a következményeit felfogni vagy elfogadni)illetve még mentális, pszichológiai problémái is voltak amelyek a legnagyobb okozói voltak ezeknek. Az ilyen problémákkal rendelkező emberek, legyenek akármilyen korban, nő, férfi gyerek stb. szintén nem tudják a tetteiknek a súlyát és szerintük ezekkel nincs is probléma mert nekik az agyuk máskép diktál, mint nekünk. És mivel ezek a "betegségek" amikkel a lány(ok) rendelkezett/rendelkeztek nem konkrét agyi betegség volt, mint pl. egy skizofrénia ezért gyógyítható. Ezért nem kellett őt életfogytiglanig ítélni. Azok akik azt mondják, hogy csak azért mert valakinek a szülei ilyenek meg olyanok és az ember társai (osztálytársak,munkatársak) így meg úgy bánnak velük, azért nem kell "gyilkolászniuk" azok nem meg csak úgy mondom, hogy nem nem kell, de az ilyen traumák egy embernek az egész életét végig kíséri, és nagy hatása van ezeknek(ezt nem támadásból írom). Azok az emberek akiket bántalmaztak, főleg gyerek vagy serdülő korban lévő emberek rendkívül kiszámíthatatlanok illetve érzelmileg ingadozóak (jobb szó nem jutott az eszembe). Az egyetlen különbség, hogy ezekre mindenki más és máshogyan reagál. Valaki teljesen magába zárkózik, valaki agresszív lesz, valaki pedig a megjátszott nevetésével akarja ez(ek)t kiváltani. Visszatérve erre a lányra/nőre ha tényleg "meggyógyult" akkor semmi értelmét nem látom annak, hogy a lányát elvegyék (minek is, ha lehet hogy most jó helye? hisz ez a nő megtapasztalta a poklot, lehet hogy ő jobb anya lesz, mint amilyen neki volt) őt pedig életfogytiglaniba tegyék. De ez csak az én véleményem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.