A Mary Bell-ügy - A 11 éves kettős gyilkos története
2015. január 16. 21:12
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Waaaaa! Imádom! Mármint borzalmas, de szeretem az ilyen sztorikat. Még több ilyen cikket!
2015. január 17. 00:49
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Szerintem is nagyon érdekes, érdemes elolvasni, persze elég durva is ahhoz hogy hatása legyen. Én viszonylag a gyengébb idegzetűekhez tartozom. Nekem az Árva film is kissé sok volt, de úgy olvasni ilyet, hogy tudjuk megtörtént teljesen más.
2015. január 17. 08:25
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Lehet, hogy én vagyok a gonosz, de a lányt nem nevelőintézetbe kellett volna zárni, hanem ki kellett volna végezni.
Lehet azzal jönni, hogy nem ő tehet róla, hogy ilyen lett, hanem a szülei, de ha már egyszer ilyen lett, akkor nincs mit tenni. Egy ilyen fokú személyiségtorzulás ennyi idősen nem gyógyítható, sosem fog elmúlni, lehet, hogy azóta nem ölt, mivel felnőtt ember révén már fel tudja mérni a következményeket és nem akar börtönbe kerülni, de attól még a szadista hajlam és a vérszomj ott van. Bármikor bekattanhat és újra ölhet, egy ilyen ember olyan, mint egy időzített bomba, folyamatos veszély a társadalomra és ezt a veszélyt csak úgy lehet elhárítani, ha megszűntetjük a forrását. Lehetett volna annak idején ennyi eszük és elaltathatták volna...
Lehet azzal jönni, hogy nem ő tehet róla, hogy ilyen lett, hanem a szülei, de ha már egyszer ilyen lett, akkor nincs mit tenni. Egy ilyen fokú személyiségtorzulás ennyi idősen nem gyógyítható, sosem fog elmúlni, lehet, hogy azóta nem ölt, mivel felnőtt ember révén már fel tudja mérni a következményeket és nem akar börtönbe kerülni, de attól még a szadista hajlam és a vérszomj ott van. Bármikor bekattanhat és újra ölhet, egy ilyen ember olyan, mint egy időzített bomba, folyamatos veszély a társadalomra és ezt a veszélyt csak úgy lehet elhárítani, ha megszűntetjük a forrását. Lehetett volna annak idején ennyi eszük és elaltathatták volna...
2015. január 17. 11:00
Christina Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 239103 offline |
ebből a történetből is látszik hogy a gyerekeknek a legfontosabb a szülők és hogy mennyire befolyásolja a gyereket hogy az apja és az anyja mit dolgozik és milyen a viselkedése... szerintem életfogytiglant érdemelt volna, azt lett volna a minimum, az ilyen ember nem érdemli meg az életet....
2015. január 17. 11:10
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Ez nagyon érdekes, bár kíváncsi lennék, hogy mi lett a másik lánnyal.
2015. január 17. 11:36
Nagyon szeretek ilyen történeteket olvasni, mármint szörnyű ami történt, de nagyon érdekes olvasmány volt és tanulni is lehet belőle. Eddigi kedvencemmé vált, köszönöm a cikk írójának hogy megalkotta ezt, fantasztikus lett. Eddig bele sem mertem gondolni hogy egy gyermek ekkora személyiségtorzuláson eshet át a családi élete miatt, szörnyű és hihetetlen eset.. Mintha egy film forgatókönyvét olvastam volna...
Ez a lány, bár igaz gyermek volt és nem fogta fel a tetteinek súlyosságát, vagy értelmét annak miért rosszak, azért nagyobb büntetést is érdemelt volna. Amit azzal a kisfiúval tett azt még felnőtt sem követ el, csak nagyon ritka esetekben. Örülök hogy gyógyíthatónak bizonyult a kislány állapota.
Bár egyetértek Yuzuki-san Yuzuki-sannal sok mindenben jól látja a dolgokat.
Ez a lány, bár igaz gyermek volt és nem fogta fel a tetteinek súlyosságát, vagy értelmét annak miért rosszak, azért nagyobb büntetést is érdemelt volna. Amit azzal a kisfiúval tett azt még felnőtt sem követ el, csak nagyon ritka esetekben. Örülök hogy gyógyíthatónak bizonyult a kislány állapota.
Bár egyetértek Yuzuki-san Yuzuki-sannal sok mindenben jól látja a dolgokat.
2015. január 17. 13:59
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline |
uhhh rosszul vagyok
(de tényleg)
(de tényleg)
2015. január 18. 21:22
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.01.11. 19:08)
Nem hiszem. Őt nem a családi helyzet tenne ilyenné (bár biztos az se tett jót neki), hanem pszichopata volt. Ilyennek születni kell.
... Igen, tudom. Csak ez később jött ki volna nála, ha nem lett volna ilyen gyerekkora. Tudom jól, hogy ő már eleve így született, mert szerintem lehetetlen úgy pszichopatává változni, hogy minden rendben volt a genetikával. De hát ez egy betegség, erről ő nem tehetett.
2015. január 20. 17:43
Én ennek a Mary Bell-nek ugyanazt adtam volna vissza, mint amit ő tett a másik két gyerekkel. Ők is ugyanúgy megérdemelték az életet, nem volt semmi joga elvenni tőlük.
2015. február 05. 15:26
totenkopf83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 239987 offline |
Én simán megdugtam volna büntetésképp.
2015. március 23. 17:44
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Ez nagyon ijesztő...
Ez a nő még mindig él és most 57 éves? Esküszöm félek
Ez a nő még mindig él és most 57 éves? Esküszöm félek
2015. április 04. 22:35
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Idézet (totenkopf83 @ 2015.02.05. 15:26)
Én simán megdugtam volna büntetésképp.
Jesszus...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.