Először nem kifejezetten kedveltem Nadinet, de most ahogy egyre több időt tölt Harryvel eléggé megkedveltem. Harry pedig irtó aranyos dolgokat tesz annak érdekében, hogy felkeltse a lány figyelmét, figyel rá és törődik is vele.
Egyébként, a lufiknak, amit a születésnapjára vitt nem szív alakjuk volt.
Osztrák modellel kavar Harry Styles?
2015. január 11. 17:14
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Együtt vannak vagy ismerkednek vagy CSAK barátok. Nem tudjuk... Ez a halom pletyka... Csak mert van róluk közös kép, ahol láthatóan jól érzik maguk de semmi komolyabb nem látszódik róluk. Amúgy eddig kettesben soha nem voltak, mindig volt velük más barát is. A lufik pedig sima lufik voltak nem szív alakúak. xDDD
Szóval nem kéne a pletyka ameddig tényleg nincs olyan kép vagy ők nem jelentik ki hogy együtt vannak. Már tudni lehet ha Harry valakivel jár akkor az nyilvánosan megy (Taylorral is kézen fogva mentek és ölelkeztek), eddig ilyen nem volt, simán lehetnek barátok.
Ez a "meg nem nevezett forrás" dolog... Ettől már rohamom van. xD
Szóval nem kéne a pletyka ameddig tényleg nincs olyan kép vagy ők nem jelentik ki hogy együtt vannak. Már tudni lehet ha Harry valakivel jár akkor az nyilvánosan megy (Taylorral is kézen fogva mentek és ölelkeztek), eddig ilyen nem volt, simán lehetnek barátok.
Ez a "meg nem nevezett forrás" dolog... Ettől már rohamom van. xD
2015. január 11. 17:15
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Glamster @ 2015.01.11. 16:48)
Érdemes megfigyelni, hogy kabátot cserélt a lánnyal, mert fázott Cuki
Vagy csak szimplán jobban érzi magát női holmikban
2015. január 11. 17:16
Ha van is közöttük valami,-ami azt igazolná,hogy a pletykák igazak-,akkor nem bánnám hisz most nekem (kivételesen) szimpatikus Harry újabb decemberi kiszemeltje.
2015. január 11. 17:18
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Annyira idegesítő, hogy Harry megerősítette, hogy nincs közöttük semmi, csak barátok, plusz elmondása szerint a turnék miatt nincs ideje kapcsolatra, mégis ez most a hét legfelkapottabb híre. Lehet, hogy tényleg igaz, de én inkább neki hinnék, mint a sajtónak. + A lufik nem szív alakúak voltak (vagy én vagyok vak), mellesleg erős túlzás azt állítani, hogy 'újra szerelmes', ugyanis azt mondta egy interjúban, hogy még sosem volt az.
2015. január 11. 17:32
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.11. 17:18)
Annyira idegesítő, hogy Harry megerősítette, hogy nincs közöttük semmi, csak barátok, plusz elmondása szerint a turnék miatt nincs ideje kapcsolatra, mégis ez most a hét legfelkapottabb híre. Lehet, hogy tényleg igaz, de én inkább neki hinnék, mint a sajtónak. + A lufik nem szív alakúak voltak (vagy én vagyok vak), mellesleg erős túlzás azt állítani, hogy 'újra szerelmes', ugyanis azt mondta egy interjúban, hogy még sosem volt az.
Szépen összefoglaltad! Bár mondjuk én meggondolom még, hogy tényleg alaptalanok-e, mert az is lehet, hogy Harry hazudik azért, hogy ne legyenek központban vagy ilyesmi.
2015. január 11. 17:34
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
Milyen tojás alakú a csaj feje o.o
2015. január 11. 17:41
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline |
szerintem Taylorral sokkal jobban összeillet.
2015. január 11. 17:43
Hát az eszem megáll, hogy Hazza-t minden csajjal összehozzák, és annak akarják beállítani, ami nem is. Mellesleg azt állítota, hogy sose volt szerelmes szóval logika...
2015. január 11. 18:08
Én mondjuk még nem hallottam arról, hogy Harry akármikor is azt nyilatkozta volna, hogy nem kavarnak, mert még egyáltalán nem mondott semmit sem róla. Harry sosem vállalja fel a kapcsolatait... ott volt mondjuk Paige Reifler is (aki ugye Nadine jó barátnője, és 2013-ban szépen kihasználta Harryt, sőt még 2014 nyarán is elkezdtek újra kavarni), és Kendall Jenner is. Kendall mondjuk nemrég vallotta be, hogy igenis volt köztük valami. A látott képekből csakis azt tudom levenni, hogy biztos van köztük valami.
2015. január 11. 18:40
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Örülök,ha boldog
De az ilyen névtelen forrásokban nem érdemes bízni
De az ilyen névtelen forrásokban nem érdemes bízni
2015. január 11. 18:53
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline |
istenem... hogy ha jóban van egy csajjal a média rögtön az esküvőjüket tervezi.... -.- ezek a névtelen források meg szerintem nem igazak, sőt. Míg maga Hazza nem mondja, vagy van róluk egy olyan kép ami photoshop nélküli (!) és a képen pl smárolnak, akkor talán elhiszem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.