Selena Gomez már anyuka szeretne lenni
2015. január 12. 19:10
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline |
Én nagyon szerettem az ő párosukat, de inkább már vagy ne legyenek együtt végleg vagy legyenek együtt . Mert már túl sok a dráma körülöttük.
2015. január 12. 19:14
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
"Úgy gondolja, hogy szívdöglesztően fest azokon a képeken, de próbálja kerülni, hogy rájuk kelljen néznie, mert miattuk újra vele akar lenni."
Csak nem maga Justin nyilatkozta ezt magáról, bennfentes címszó alatt, csak hogy fényezze magát, és elhitesse mindenkivel, hogy nem egy kis seggarc, hanem egy szívdöglesztő férfi a nők szemében?
Nice try but did not work.
Csak nem maga Justin nyilatkozta ezt magáról, bennfentes címszó alatt, csak hogy fényezze magát, és elhitesse mindenkivel, hogy nem egy kis seggarc, hanem egy szívdöglesztő férfi a nők szemében?
Nice try but did not work.
2015. január 12. 19:16
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Nem értem, mikor egyes emberek ilyen elhamarkodott döntést hoznak. Kezdve Perrie és Zayn kapcsolatával, és most pedig ez. Semmi kétségem sincs afelől, hogy Selena rossz anya lenne, de ehhez a feladathoz még túl fiatal.
2015. január 12. 19:16
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
túl fiatal ahhoz, de az ő döntése.
2015. január 12. 19:38
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline |
Selenából fantasztikus anyuka lenne és megértem, hogy Selena milyen nehéz dolgokon megy keresztül. Ehez idő kell. De ha annyira szeretik egymást, hogy mindig visszamennek a másikhoz, miért szakítanak mindig? Beszéljék meg alaposan a dolgokat. Amúgy ők a kedvenc párosom, mert tűzön vizen át harcolnak egymásért, és ezt tisztelem bennük.
2015. január 12. 19:42
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline |
Valószínűleg ez egy pletyka.. ez a "bennfentesek szerint"-című dolog általában kamu. Selena természetesen nagyon szuper anyuka lenne, de nem hinném hogy most tervezi ezt a dolgot. Persze sosem lehet tudni
2015. január 12. 19:45
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
tényleg jó hogy otthagyja Justin-t de kicsit fiatal még az örökbefogadáshoz
2015. január 12. 19:49
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Vajon belegondolt abba, hogy egy gyerek felnevelése a legnehezebb - egyben a legszebb - dolog a világon?! És abba, hogy egy gyerek felneveléséhez 100%-ig ott kell lenni mellette? Akkor nem lehet majd eljárni bulizni...Igen, lehet , hogy Selena felnőtt a feladathoz, de mivan akkor, ha egyszer csak elege lesz és nem akarja többé, odapasszolja az anyjának (ilyen már történt)? A húszas évei elején jár, nehogy már tényleg ezt művelje....egy gyerek felneveléséhez 2 szülő kell. Egy család. Szerintem várjon egy-két évet és ha ugyanígy gondolja majd, akkor belevághat.
2015. január 12. 19:57
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
Gratulálok a sok észlénynek, aki szerint ez érett döntés ettől a csitritől:D Érett döntés az lenne, ha végre nem nyavalyogna Bieber miatt, tovább lépne rendesen (nehéz, tudom, de már vagy 30x szakítottak, nem tudom, a 31. miben más), szerezne egy normális pasit és AZZAL EGYÜTT akarna gyereket nevelni. 22 évesen ez még ne akarjon semmit az élettől, a gyerek sínyli meg:D Idióta, hogy ilyeneken gondolkodik. De igen, biztos érett döntés egy 22 éves szájából ez, kapjatok már a fejetekhez, idióták, könyörgöm, majd ha 22 évesek lesztek, mondjátok ugyanezt:D 21 éves leszek ebben az évben és köszönöm, még három-négy-öt éven belül SEM akarok gyereket. Idióták, akik szerint az érett döntés és kívánom, hogy pont NEKTEK ne legyen gyereketek, ha szerintetek érett döntés egy ilyen meggondolatlan csitritől ez.
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. január 12. 19:59
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Hát szerintem még fiatal hozzá várhatna pár évet meg hát azért elég nehéz egyedül föl neveleni egy gyereket apuka nélkül,és persze gondolni kell az iskoláztatásáról ruháztatásáról.A gyerek vállalás nem egy hobbi.
De ha ő így dönt akkor sok sikert!
De ha ő így dönt akkor sok sikert!
2015. január 12. 20:07
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Szerintem ez korai döntés, nagyon el kapkodja és a végén meg fogja bánni. Még csak 22 és böven van ideje a szerelemre és a gyerekekre. Majd a végén az lesz hogy örökbe fogad egy gyereket aztán megtalálja a partnerét de a gyerek fog aggatni neki vagy ami még rosszabb születik egy saját gyereke és a másik gyerek meg le se lesz sz*rva (bocsi ahogy kifejeztem magam) vagy még az is lehet hogy a gyerek miatt nem talál partnert. De mindegy ez az ő dolga és mindenkinek meg van a saját véleménye, nem kell le fikázni a másikét. Sok sikert a döntéséhez!
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. január 12. 20:09
sztárgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.20. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 222946 offline |
Hát sztem még nem kellene neki baba megértem h ilyenkorra már babát tervetett de egyedül nevelni egy gyereket nagyon nehéz. De nagyon jó anya lehet belőle de most azért mert régen ezt tervezte az nem jelenti azt h ezt is kell tenni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.