Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”
2015. január 24. 22:00
Mindenki tudja hogy Miley nem olyan mint ahogy leírják ezek a "cikkek". Persze, hisz az emberek csak a rosszra figyelnek fel, a rossz érdekli őket.. A botrány, és ha valakit tönkre tehetnek, hamis vádakat emelnek ellenük. Oké én értem hogy mindennek van valóságalapja, de könyörgöm ne higyj már el minden f*szságot..
2015. január 24. 22:59
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline |
Nem tudja lebetűzni a pasija nevét???
rendben... na jó nekem se menne
rendben... na jó nekem se menne
2015. január 24. 23:56
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nem vagyok tizenéves. Nem utálom, nem is kedvelem. Vannak számai, amiket szeretek, de nekem ne mondja hogy minden hazugság ami megjelenik róla. Most tényleg ennyire hülyének nézi az embereket? Most játssza az álszentet, máskor meg mindenféle baromságot csinál? Csinálja, felőlem. De akkor ne álszenteskedjen.
Egyébként meg az utálkozók nagyja szintén álszent.
Egyébként meg az utálkozók nagyja szintén álszent.
2015. január 25. 09:17
Miley sok hülyeséget szokott tenni,de attól még nagyon jó szívű lány!Én ugyan úgy szeretem őt mint régen,és sosem fogom őt elítélni!És azt csinál amit szeretne,mert ez az ő élete,és senki sem szólhat ebbe bele!
2015. január 25. 09:53
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Syscat, egyetértek veled.
2015. január 25. 10:31
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Én úgy gondolom, hogy a pozitívumként élik meg a rajongói a jótékonykodást és nem csak papíron, de ezek szerint elmegy és rendszeresen látogatja a fiatal tinédzsereket. Ez jó, ez szép dolog tőle, viszont azt az állítását, miszerint "nem olyan, mint amilyennek beállítják"eléggé kétoldalú megnyílvánulás. Az első benyomáson már túl vagyunk, ez bizonyos, de Miley elfelejti, hogy egy ismert embert - ha kedvelik, ha nem - nyomon követik. Lehet tagadni, lehet hazudni, de ma ő talán az, akire tényleg a legtöbben kíváncsiak. Nyomon követik élete minden egyes pillanatát és ők pontosan tudják, hogy milyen is ő valójában. A Miley-jelenség c. filmjében azt taglalja, hogy az embereknek fogalmuk sincs róla, ki is ő valójában, részben ezért is vált meg a Disney imidzsétől, hogy megmutathassa ki is ő valójában. Ha nem olyan lenne, mint amilyennek látszik, már beállt volna egy változás, egy újabb lépcsőfok amin tovább haladhat, de itt megint csak azt bizonyítja be, hogy képtelen tovább lépni. Imidzsből imidzsbe lép, és ez nem szabadság.
2015. január 25. 10:59
Igazából én látom, hogy valójában nem teljesen ilyen, van más, normális, szerethető oldala is. Mindig is sokat jótékonykodott, amit nagyon szeretek benne.
2015. január 25. 11:45
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Violent13 Violent13
Én úgy gondolom, hogy a pozitívumként élik meg a rajongói a jótékonykodást és nem csak papíron, de ezek szerint elmegy és rendszeresen látogatja a fiatal tinédzsereket. Ez jó, ez szép dolog tőle, viszont azt az állítását, miszerint "nem olyan, mint amilyennek beállítják"eléggé kétoldalú megnyílvánulás. Az első benyomáson már túl vagyunk, ez bizonyos, de Miley elfelejti, hogy egy ismert embert - ha kedvelik, ha nem - nyomon követik. Lehet tagadni, lehet hazudni, de ma ő talán az, akire tényleg a legtöbben kíváncsiak. Nyomon követik élete minden egyes pillanatát és ők pontosan tudják, hogy milyen is ő valójában. A Miley-jelenség c. filmjében azt taglalja, hogy az embereknek fogalmuk sincs róla, ki is ő valójában, részben ezért is vált meg a Disney imidzsétől, hogy megmutathassa ki is ő valójában. Ha nem olyan lenne, mint amilyennek látszik, már beállt volna egy változás, egy újabb lépcsőfok amin tovább haladhat, de itt megint csak azt bizonyítja be, hogy képtelen tovább lépni. Imidzsből imidzsbe lép, és ez nem szabadság.
Teljesen egytértek veled!
A többieknek meg üzenem hogy eddig szidtátok most meg mondjátok hogy hát an normális oldala meg ilyenek.Akkor a következő botránynál is majd ezt írjátok ki jó?!?
~Smiler vagyok~
Teljesen egytértek veled!
A többieknek meg üzenem hogy eddig szidtátok most meg mondjátok hogy hát an normális oldala meg ilyenek.Akkor a következő botránynál is majd ezt írjátok ki jó?!?
~Smiler vagyok~
2015. január 25. 11:59
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline |
na mi lett vele? Hirtelen angyalnak csapott föl??
2015. január 25. 12:39
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Hát ez az, de ezt nagyon sok ember nem látja. A színpadon csak egy karakter amit eljátszik. Ezt Ő maga mondta.♥♥
2015. január 25. 14:07
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Syscat egyetértek veled!Így mutatta be magát a világnak ezt már nem lehet elfelejteni!
2015. január 26. 00:22
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Miley szamomra nagyon tehetseges es hatalmas szive van. Sajnos az emberek mindent elhisznek amit hallanak es most Miley miert foglalkozna veluk? Nincs ertelme bizonyitania...nem tartozik azzal senkinek. Es attol, hogy Miley ilyen olyan fotokat kirak meg a klipjei nem atlagosak, nem jelent semmit rosszat. Mi nem logunk vele, nem latjuk ot 24/7 szoval egyaltalan nem kene elitelni...
2015. január 26. 16:59
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Azért ne mondja azt hogy nem csinált semmi"rosszat"mert csinált.
2015. január 27. 17:04
Larika2005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226318 offline |
ez egy agybeteg,nem hiszek neki
2015. január 28. 18:45
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Tündii Smiler
Én elhiszem, hogy szereted Mileyt és azt is megértem, hogy fiatalság bolondság, de nem hinném, hogy trágársággal és a SAJÁT NEMZETED ócsárolásával bármit is elérnél.
Én elhiszem, hogy szereted Mileyt és azt is megértem, hogy fiatalság bolondság, de nem hinném, hogy trágársággal és a SAJÁT NEMZETED ócsárolásával bármit is elérnél.
2015. január 31. 14:30
Dehogyisnem olyan, amilyennek beállítják!!!
Ja nem olyan lenne, nem tenne fel perverz képeket a netre, stb.
Ja nem olyan lenne, nem tenne fel perverz képeket a netre, stb.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.