Hivatalos: összeházasodik Ian Somerhalder és Nikki Reed!
2015. január 27. 19:03
Mindig is bírtam őket. Csak ne az legyen a vége, mint a legtöbb sztárházasságnak, vagyis a válás.
2015. január 27. 19:17
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline |
Szerintem az lenne butaság, ha évekig csak járnának. Édesek, de persze sok 'Ian-Nina' párost szerető szív törik össze. Sok boldogságot nekik innen is.
2015. január 28. 17:25
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline |
Gratulálok nekik! Sok boldogságot!
2015. január 28. 18:08
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline |
Nem tudom, de én nem sürgetném ezt, hiszen még csak nyár óta vannak együtt. Szerintem annyira nem illenek össze, nálam még mindig Ian-Nina páros van, de hát mit ér az én szavam?... csak nem kötök bele a házasságukba!
De azért sok boldogságot kívánok!
(Bár szerintem ez néhány évig fog tartani, utána elválnak... de persze ez az én véleményem)
De azért sok boldogságot kívánok!
(Bár szerintem ez néhány évig fog tartani, utána elválnak... de persze ez az én véleményem)
2015. január 28. 20:43
Nagyon aranyosak együtt!! Sok boldogságot nekik!!
2015. január 28. 21:27
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline |
NEM NEM NEM NEEEEM!!!!!!!!! NIANT!! szerintem nagyon nem illenek össze.. Ez az egész olyan erőltetettnek tűnik.. könyörgöm Ninával együtt volt évekig és nem jegyezte el Nikki-t pedig majd félév után igen? hol az eszed Ian? mindenesetre sok boldogságot nekik!
2015. január 29. 14:35
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline |
Én nagyon kedvelem Ian-t, meg az egyik kedvencem, de az még mindig nem világos számomra, hogy miért nem Ninát vette el. Csak gondoljunk bele:
1. Ninával a kezdetektől fogva jóban volt, utána pedig évekig jártak, denem jegyezte el
2. Itt jön a képbe Nikki, fél év után meg eljegyezte, most meg házasság
Szerintem sokkal jobban összeillett Ninával, bár azért annak nagyon örülök, hogy még a sorozatban együtt vannak (bár mégcsak most kezdődik az izzás köztük)
Amúgy orsollyaa igazad van, ez tényleg teljesen erőltetettnek tűnik, dehát az ő döntése...:/
Mindenesetre sok boldogságot kívánok nekik...
1. Ninával a kezdetektől fogva jóban volt, utána pedig évekig jártak, denem jegyezte el
2. Itt jön a képbe Nikki, fél év után meg eljegyezte, most meg házasság
Szerintem sokkal jobban összeillett Ninával, bár azért annak nagyon örülök, hogy még a sorozatban együtt vannak (bár mégcsak most kezdődik az izzás köztük)
Amúgy orsollyaa igazad van, ez tényleg teljesen erőltetettnek tűnik, dehát az ő döntése...:/
Mindenesetre sok boldogságot kívánok nekik...
2015. január 29. 17:37
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Megértem az Ian & Nina fanokat de én ellentétben a legtőbb emberrel Iant a Lost miatt szeretem. Ezért elfogultság nélkül szerintem nagyon helyesek és sok boldogságot nekik! Nem értem miért tűnik erőltetettnek!?? Ha őt szereti és nem Ninát akkor el kell fogadni a tvd rajongóknak ha igazán szeretitek Iant akkor örüljetek a boldogságának!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.