A One Directionnek nem kellettek a Fall Out Boy dalai
2015. január 27. 16:53
én mindkét bandát nagyon szeretem és természetesen mindenkinek van saját ízlése és döntése
2015. január 27. 17:00
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline |
a fob túl jó dalokat írt és az 1D nem használta fel mert az gáz lett volna xD
Viccen kivül két eltérő hangzású együttesről beszélünk nem csoda hogy nem használták fel.....de kiváncsi lennék azért a számokra
Viccen kivül két eltérő hangzású együttesről beszélünk nem csoda hogy nem használták fel.....de kiváncsi lennék azért a számokra
2015. január 27. 17:22
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
úgy beszéltek mintha az 1d valami tehetségtelen kis banda lenne. képzeljétek tudnak énekelni és ők írják a dalaik nagy részét. hogy jól néznek ki az csak hab a tortán.
és az, hogy nem fogadták el a dalaikat nem feltétlen az ő hibájuk a manegemant is beleszólhat ( akárcsak a zayn dalaiba.. azt sem rakták bele mert állítólag "nem volt 1d hangzású") tehát ezeket 70%ban nem ők döntik el hanem a mgmt
+ tényleg 2 más műfaj a kettő
és az, hogy nem fogadták el a dalaikat nem feltétlen az ő hibájuk a manegemant is beleszólhat ( akárcsak a zayn dalaiba.. azt sem rakták bele mert állítólag "nem volt 1d hangzású") tehát ezeket 70%ban nem ők döntik el hanem a mgmt
+ tényleg 2 más műfaj a kettő
2015. január 27. 17:40
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Lehet, hogy nem annyira egy műfaj (sőt, biztos), de a FOB csúcs, profi zenekar, minőségi zenével. Ha valakitől, hát tőlük tanulhatna az 1D. De inkább kímélem ettől a Fall Out Boy-t, tartogassák a tehetségüket érdemesebb bandákra, vagy mondjuk maguknak.
2015. január 27. 17:43
Írtak dalokat, az 1D-vel együtt, bizonyára az 1D kérte fel őket, hamár rockosabb hangzás kellett nekik és a FOB nem csak odaállt a gyerekek mellé a semmiért. A két előadó teljesen más, és a fiúkák képtelenek lennének egy rockosabb hangzás felvételére, maradjanak a pop-nál, úgy mindenkinek jobb, eleve nem a rock kategóriába fejlődtek a mostani dalaikkal szal...
2015. január 27. 18:02
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
azta, volt benne egy kis áthangzás, nem nagyon örülhet, de a 1D mondta már interjúban hogy vannak dalaik amiket nagyon szeretnek, de sajnos nem kerülhettek rá az albumaikra, és amúgy sem hiszem hogy sok beleszólásuk lenne ebbe, olyan téren hogy mondjuk a kiadó egy pop számot akar, ők meg előállnak egy alternatívval, szóval egyszerűen csak nem így működik, nem az ő hibájuk. bár vicces mert nemrég került fel a kedvenc előadóim listájára a fall out boy, és a 1D meg ugye a kedvenc bandám, és azon gondolkoztam hogy milyen király lenne ha a 1D énekelné néhány számukat.
2015. január 27. 18:04
Szerintem jobb is így , hogy nem jelent meg közös daluk ! A két banda tényleg nagyon más zenei stílust játszanak ... A One Directiont azért is szerettem meg mert ő nekik más a világuk és egyedi ugyanez a FOB-al
2015. január 27. 18:11
Tényleg, az a legegyszerűbb, ha a föld magjáig szídjátok az 1D-t.
2015. január 27. 18:14
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
hmm...érdekes..szerintem jobb is így ne keverjük mostmár a rockot a poppal légyszivel mertmár a rock sem a régi a fobnak rohadt jó számaik voltak még régebben de mostanában valahogy kezdenek ellangyulni D persze ez az én véleményem
2015. január 27. 18:39
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
furcsa lenne hangzása a daloknak az biztos érthető,hogy nem kerültek fel azok a dalok...és szerintem is a fal out boy régebben jobb dalokat adott ki,mint most...
2015. január 27. 18:43
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Azért is nem tartanám jó ötletnek, mert a fob stílusa kissé eltér tőlük. Mondjuk annyi biztos, hogy már eredetibb daluk lenne. Én szeretem a FOB-t, jóval eredetibb szerintem az 1D-nél.
2015. január 27. 19:07
Túl jók nekik a dalszövegek Nem szeretem az 1D-t, nem az én stílusom, kiráz tõlük a hideg. FOB-ot szeretem, de régebben mintha jobb számaik lettek volna. Mostaniakkal sincs bajom csak mennek át popba.
2015. január 27. 19:23
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Hát,szerintem is érthető,miért nem használták fel a dalokat.mondjuk nem hallottuk azokat a számokat.Nem is nagyon szeretem a Fall Out Boy-t,a számaik valahogy nem jönnek be,pedig szeretem a rockot,csak nemtom...nem fülbemászóak,nem maradnak meg bennem
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.