A One Directionnek nem kellettek a Fall Out Boy dalai
2015. január 27. 20:05
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Kezdjük ott, hogy együtt írták a dalokat, tehát a sok "Túl jók nekik a dalaik" szöveggel nagyon betaláltatok, gratulálok. Mellesleg nem a srácokon múlik, (sajnos) hogy mi kerül, avagy mi nem kerül fel az albumra, tehát NEM NEKIK NEM KELLETTEK a dalok. Már ők is nyilatkozták, hogy több olyan dal is volt, amit szerettek volna az albumon tudni, mégsem így lett. "Írjanak maguknak" Ha ismernéd valamilyen szinten őket tudhatnád, hogy az albumon található számaik közül 90% saját dal. De azért szidjátok őket, tényleg.
2015. január 27. 20:09
bittmanndorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 179243 offline |
Ha annyira nem tetszik nekik, és saját maguknak akartak rockosabb számokat, miért nem írták meg ők maguk? Miért kell megíratni Pete-ékkel? Mellesleg - nem bántásból, mert szeretem a Fob-ot - a Fall Out Boy már nem igazán rock zenét játszik szerintem. De akkor is, írjanak már maguknak számokat azok a köcsögök, könyörgöm! Akinek van zenei értéke az maga írja a számait. Érdekes, a Green Daynek meg a Simple Plannek sem más írja a számait, hanem ők maguk, és ugyanúgy sikeresek... Tanuljanak meg írni, mert ez rohadtul elcseszi a zeneipart. Csak pár órát kell rászánni, és nem kell más, hogy megírja... Érdekes, Slash a Sweet Child O' Mine-t maximum 5 perc alatt írta meg, mégis talán az egyik legismertebb száma a GN'R-nek... Mondjuk az 1D fanoknak mondhatom, hogy Guns N' Roses, esetleg Slash, úgysem tudják mi az. Ahogy azt sem, hogy ki Kurt Cobain, még akkor sem, ha Nirvana pólót hordanak...
huh, eltértem a tárgytól...mindegy az 1D szar, ahogy van.
2015. január 27. 20:26
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (bittmanndorka @ 2015.01.27. 20:09)
Ha annyira nem tetszik nekik, és saját maguknak akartak rockosabb számokat, miért nem írták meg ők maguk? Miért kell megíratni Pete-ékkel? Mellesleg - nem bántásból, mert szeretem a Fob-ot - a Fall Out Boy már nem igazán rock zenét játszik szerintem. De akkor is, írjanak már maguknak számokat azok a k.csögk, könyörgöm! Akinek van zenei értéke az maga írja a számait. Érdekes, a Green Daynek meg a Simple Plannek sem más írja a számait, hanem ők maguk, és ugyanúgy sikeresek... Tanuljanak meg írni, mert ez rohadtul elcseszi a zeneipart. Csak pár órát kell rászánni, és nem kell más, hogy megírja... Érdekes, Slash a Sweet Child O' Mine-t maximum 5 perc alatt írta meg, mégis talán az egyik legismertebb száma a GN'R-nek... Mondjuk az 1D fanoknak mondhatom, hogy Guns N' Roses, esetleg Slash, úgysem tudják mi az. Ahogy azt sem, hogy ki Kurt Cobain, még akkor sem, ha Nirvana pólót hordanak...
Gratulálok az értelmes kommentedhez, nem csak engem, de rajtam kívül még több millió embert nyilvánítottál zenei analfabétának, hozzátenném totál ismeretlenül és alaptalanul. Te nyilván jobb vagy, amikor úgy ítélkezel egy banda (és több millió ember) felett, hogy semmit sem tudsz róluk. Mellékesen, a jelenlegi albumukon 12 számból kemény 2 szám mellett nem szerepel a nevük dal és zeneszerzőként. De komolyan, ezen már csak nevetni tudok, nem hogy csak maguknak írnak, de Harry többek között írt már Ariana Grande-nek és Meghan Trainor-nak is! Továbbá senki nem említett olyant, hogy nem tetszenek nekik a számok, pláne, hogy nem csak a FOB tagjai írták őket, hanem ők is közreműködtek. Talán nem ártana kicsit jobban utánajárni a dolgoknak, mielőtt meggondolatlanul ítélkezünk, nem?
2015. január 27. 20:40
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Túl extrém Vagyis túl jó (Nem mintha a FOB kemény rockot játszana, de nem ám!)
Ha túl extrém nekik, hát vonuljanak ötödjére is totál ugyanazzal az infantilis fogyasztói társadalom által stílusnak gúnyolt zeneipari termékkel
Ha túl extrém nekik, hát vonuljanak ötödjére is totál ugyanazzal az infantilis fogyasztói társadalom által stílusnak gúnyolt zeneipari termékkel
2015. január 27. 21:03
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline |
Igen, a két banda stìlusa teljesen különnözik, de ha rockosabb dalokat szerettek volna, akkor miért ne lehetne elfogadni?? 0.o
De mind1...
FALL OUT VOY 4EVER!!
De mind1...
FALL OUT VOY 4EVER!!
2015. január 27. 21:27
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Mindkét banda jó. Tanulhatnának egymástól.
2015. január 27. 21:59
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Akkor írhójanak mahóguknak! Az a szöveg amúgy is túl jó lett volna ahhoz, hogy ők játsszák el!
Fall Out Boy
Fall Out Boy
2015. január 27. 22:30
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
A 1D vesztesége..
2015. január 28. 14:52
Teljesen más a két banda. Nem is értem,hogy gondolhatták ki ezt.
2015. január 28. 17:55
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline |
Fall out boy és a rock. Lol :"D Régebben volt 1-2 számuk amit szerettem de szerintem baromira elpopposodtak(van ilyen szó? Nem baj, akkor nyelvújítok). A One Directionről nem írok véleményt, nem akarok senkit megbántani...
Am ha rockkosabb zenét akarnak írjanak maguknak huhh mindegy, ha nekik ez jó egészségükre...
Am ha rockkosabb zenét akarnak írjanak maguknak huhh mindegy, ha nekik ez jó egészségükre...
2015. január 28. 19:02
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Hát a szándék a lényeg D biztos jó zene lett volna belőle... de annak nagyon örülök hogy edről ez a véleménye petenek! ))) <3
2015. január 29. 12:10
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Két banda két stílus.. Bár kíváncsi lettem volna milyen lenne ha ők énekelték volna..Majd legközelebb
2015. január 29. 19:40
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
még jó hogy nem használták fel a számot egyáltalán nem hasonlít az ízlésük
ha egy ilyen szám került volna be akkor nem lett volna One Direction-os
ha egy ilyen szám került volna be akkor nem lett volna One Direction-os
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.