A One Directionnek nem kellettek a Fall Out Boy dalai
2015. január 29. 19:46
végül is a pofijukkal már meghódították a közönséget a zene már mellékes bár mostanában a fobbak kapcsolatban is komoly aggályaim adódtak. ez van, mindenki olyan zenét csinál amire a piacon szükség van, az 1d esetében a célközönség miatt még zene sem kell Valljuk be a cikkek többsége sem a zenéjükről szól.
2015. január 30. 13:41
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
OneDirectionlover1D: még jó hogy nem használták fel a számot egyáltalán nem hasonlít az ízlésük
ha egy ilyen szám került volna be akkor nem lett volna One Direction-os
Igazad van!! Szerintem ők is tudták hogy az a dal nem az ő ízlésükhöz kapcsolódik!! Szeretnének egy olyan dalt ami rockosabb de azért nem annyira amilyen banda felkínálta a dalait!! De azért megnéztem volna...... A one directionhoz sztem nem illenek a rockos dalok,inkább a lassú vagy pop zene
ha egy ilyen szám került volna be akkor nem lett volna One Direction-os
Igazad van!! Szerintem ők is tudták hogy az a dal nem az ő ízlésükhöz kapcsolódik!! Szeretnének egy olyan dalt ami rockosabb de azért nem annyira amilyen banda felkínálta a dalait!! De azért megnéztem volna...... A one directionhoz sztem nem illenek a rockos dalok,inkább a lassú vagy pop zene
2015. január 30. 13:52
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
bittmanndorka írta:
Ha annyira nem tetszik nekik, és saját maguknak akartak rockosabb számokat, miért nem írták meg ők maguk? Miért kell megíratni Pete-ékkel? Mellesleg - nem bántásból, mert szeretem a Fob-ot - a Fall Out Boy már nem igazán rock zenét játszik szerintem. De akkor is, írjanak már maguknak számokat azok a k.csögk, könyörgöm! Akinek van zenei értéke az maga írja a számait. Érdekes, a Green Daynek meg a Simple Plannek sem más írja a számait, hanem ők maguk, és ugyanúgy sikeresek... Tanuljanak meg írni, mert ez rohadtul elcseszi a zeneipart. Csak pár órát kell rászánni, és nem kell más, hogy megírja... Érdekes, Slash a Sweet Child O' Mine-t maximum 5 perc alatt írta meg, mégis talán az egyik legismertebb száma a GN'R-nek... Mondjuk az 1D fanoknak mondhatom, hogy Guns N' Roses, esetleg Slash, úgysem tudják mi az. Ahogy azt sem, hogy ki Kurt Cobain, még akkor sem, ha Nirvana pólót hordanak...
huh, eltértem a tárgytól...mindegy az 1D szar, ahogy van.
Nem is tudod hogy írtak e dalt maguknak valaha vagy sem. szerintem igen, nem is egyet. Nem is ismered a one directiont, nem tudsz róluk semmit. Ha leülnél velük pár órácskára beszélgetni vagy ilyesmi akkor megváltozna a véleményed róluk!!!!Harry már írt dalokat Ariannának és Meghanna!! Járj utánna a dolgoknak utána pofázzál!!!! A mocskos véleményedet tartsd meg magadnak!!!!! ( Hallgass meg pár 1D zenét a four albumról. Nézzd meg magyarra fordítva is ( bármelyik dalt az albumról ) és utánna láthatod hogy ezeket nem is teljesen de valmennyi részt ők írtak ). Lehet látni a szövegen is!!!
Ha annyira nem tetszik nekik, és saját maguknak akartak rockosabb számokat, miért nem írták meg ők maguk? Miért kell megíratni Pete-ékkel? Mellesleg - nem bántásból, mert szeretem a Fob-ot - a Fall Out Boy már nem igazán rock zenét játszik szerintem. De akkor is, írjanak már maguknak számokat azok a k.csögk, könyörgöm! Akinek van zenei értéke az maga írja a számait. Érdekes, a Green Daynek meg a Simple Plannek sem más írja a számait, hanem ők maguk, és ugyanúgy sikeresek... Tanuljanak meg írni, mert ez rohadtul elcseszi a zeneipart. Csak pár órát kell rászánni, és nem kell más, hogy megírja... Érdekes, Slash a Sweet Child O' Mine-t maximum 5 perc alatt írta meg, mégis talán az egyik legismertebb száma a GN'R-nek... Mondjuk az 1D fanoknak mondhatom, hogy Guns N' Roses, esetleg Slash, úgysem tudják mi az. Ahogy azt sem, hogy ki Kurt Cobain, még akkor sem, ha Nirvana pólót hordanak...
huh, eltértem a tárgytól...mindegy az 1D szar, ahogy van.
Nem is tudod hogy írtak e dalt maguknak valaha vagy sem. szerintem igen, nem is egyet. Nem is ismered a one directiont, nem tudsz róluk semmit. Ha leülnél velük pár órácskára beszélgetni vagy ilyesmi akkor megváltozna a véleményed róluk!!!!Harry már írt dalokat Ariannának és Meghanna!! Járj utánna a dolgoknak utána pofázzál!!!! A mocskos véleményedet tartsd meg magadnak!!!!! ( Hallgass meg pár 1D zenét a four albumról. Nézzd meg magyarra fordítva is ( bármelyik dalt az albumról ) és utánna láthatod hogy ezeket nem is teljesen de valmennyi részt ők írtak ). Lehet látni a szövegen is!!!
2015. január 30. 13:57
bittmanndorkanak: Vagy nézz meg róluk egy interjút, tök normálisak
2015. január 30. 19:56
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Nem tudom, hogy most a Fall Out Boy a hülye hogy egy ilyen gyér bandának ír rockosabb számokat amik túl magasak egy csapat brit "szépfiúnak", vagy a 1D hogy visszautasítsa az a remek lehetőséget hogy végre legyen egy pár jó zenéjük is!
2015. január 31. 08:02
Az is lehet, hogy a 1D tagjai szerették volna a dalokat a lemezre, de a kiadó vagy a management nem engedte. Ez is előfordulhat, főleg miután Zayn egyik saját maga által kreált száma sem került fel a lemezre. A fiúknak is megvan kötve a keze ilyen szempontból, de lehet hogy nem tetszettek nekik a dalok, és nem is akarták.
2015. február 06. 22:39
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Más a stílusuk,nem jött volna össze :/
2015. február 12. 15:47
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline |
i love zayn
2015. március 21. 10:17
Kár,pedig szívesen meghallgattam volna azt a dalt.Bár kicsit furi lenne azt a vadócságot látni a 1D-től.És a két banda stílusa is különbözik.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.