Justin Bieber bánja minden bűnét
2015. január 30. 09:21
Én nem szeretem Justint,de tisztelem vagy legalábbis becsüleöm benne,hogy bocsánatot kért. Meglátjuk,meg tud e változni.
2015. január 30. 09:41
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Legalább bocsánatot kért, és remélem, hogy ezzel együtt minden bűnét is bánja és nem csak dobálózik a szavakkal..
2015. január 30. 10:15
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Szerintem ez egy üres, jól betanult BLA-BLA-BLA....
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. január 30. 10:16
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Hát igen, nem véletlenül indult azzal a cikk, hogy "a kanadai botrányhős". Lassan elfelejtem, hogy eredetileg mitől híres.
Bátor Ventillátor
2015. január 30. 11:16
Hiába akarjátok beállítani rossznak, nem fog sikerülni! Justin egy jólelkű fiú, és igazat mondd!
2015. január 30. 11:33
Szeretnék hinni neki, bízom benne, hogy őszinte, de egy videó, amiben elnyekeg egy bocsánatkérést, nem elég. Ha mostantól normálisan viselkedik, akkor elhiszem, hogy tényleg meg akar változni, és bánja múltbeli cselekedeteit, bár azt sose lehet tudni, ezt úgy mondták-e neki, vagy magától jutott eszébe (gondolom haterek szerint előbbi, fanok szerint utóbbi ). Én mindenesetre nem utáltam meg Őt, csak mert ez egy ilyen időszak volt nála (ellenben más "rajongókkal"), így most is kitartok mellette, csak persze hiába vagyok fan, reálisan kell nézni a dolgokat.
Bátor Ventillátor
2015. január 30. 12:49
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Nekem őszintének tűnik,reméljük,komolyan is gondolja.Szerintem nem rossz gyerek,bár tény,hogy az utóbbi időszakban kissé elszállt vele a ló.Bár már nem szeretem annyira,mint régen,és kezdem kinőni a "Belieber-korszakomat",továbbra is tartom a véleményem,és kitartok mellette.De azért persze kíváncsian várom,mi lesz vele most,és remélem,nem csak egy hirtelen felindulás volt ez az egész,amit nem követnek tettek is.
2015. január 30. 12:58
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
Azért azt mondtam, hogy tettettem, mert gyakran másnak adjuk ki magunkat, hogy álcázzuk, amit igazából érzünk legbelül.
Csak nem a CIA egyik fedett akcióban lévő ügynöke? Mégis miért kéne "álcáznia" azt, ahogyan érez legbelül? Több száz botránymentes híresség van, aki normálisan éli az életét. Miért nem látja be azt, hogy egyszerűen csak ostoba volt? Hülyeségeket mindenki követ el élete során, sokunk nem is egyet. Szerintem ez az egész csak sóder és mese habbal, hogy mentse a menthetőt. Valamilyen szinten mindenkit érdekel az, hogy az emberek mit gondolnak róla, és valahol zavarja az, hogy az ő nevét a nagy közönség negatívként tartja számon. Szerintem kezd benőni a feje lágya és rájönni arra, hogy az élet nem az, amit konkrétan eddig csinált.
Bátor Ventillátor
2015. január 30. 13:27
Két dolgot fűznék hozzá:
1. Várható volt, hogy bocsánatot fog kérni egy idő után, de szerintem ebbe belekötni már nagyon gáz dolog volna az utálkozók részéről. Merüljön fel néha az is, hogy komolyan gondolja, amit mond. Lehet, hogy ez nem így van, de miért hazudna?
2. Kurva jó a haja újonnan, dicséret, amiért felhagyott a taréjjal, ámen.
1. Várható volt, hogy bocsánatot fog kérni egy idő után, de szerintem ebbe belekötni már nagyon gáz dolog volna az utálkozók részéről. Merüljön fel néha az is, hogy komolyan gondolja, amit mond. Lehet, hogy ez nem így van, de miért hazudna?
2. Kurva jó a haja újonnan, dicséret, amiért felhagyott a taréjjal, ámen.
2015. január 30. 13:40
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline |
nagyon aranyoos <3
2015. január 30. 13:40
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline |
Annyira aranyos Justin, és eddig sem utáltam. Tudtam hogy egy nap bevallja hogy hülyeség volt a részéről. És végre Kidrauhl visszatért Imádom a haját!*-* Köszönöm Justin
!
!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.