Életem♥♥
Mindenki követ el hibákat:)
#Belieber #Forever
Justin Bieber bánja minden bűnét
2015. február 05. 11:40
hm:) jár a tisztelet. de a szeretetem nem nyerte meg
2015. február 05. 15:50
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline |
Jaj szegeny, izgul! HOgy-hogy a sztarok nagysaga ezekben a kamu musorokban banjak meg buneiket?! Menjen a templommba es fogjon kezet a pappal! Majd ha hallok valami jot rola akkor a naptarban az lesz az elso amit feljegyzek, de most egyelore van mit varnom.
2015. február 05. 16:08
Hiszem,ha látom!
Valóban,felnőni nehéz,viszont igazán benőhetett volna a feje lágya előbb is,nem most,közel 21 évesen.A szövegelése pedig nem hat meg.Minden 2. sztár hasonlóan nyilatkozik,ha felismeri,hogy hibázott valamiben.Szerintem nem fog megváltozni,sőt...
Valóban,felnőni nehéz,viszont igazán benőhetett volna a feje lágya előbb is,nem most,közel 21 évesen.A szövegelése pedig nem hat meg.Minden 2. sztár hasonlóan nyilatkozik,ha felismeri,hogy hibázott valamiben.Szerintem nem fog megváltozni,sőt...
2015. február 05. 18:55
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Nem vagyok Justin Bieber rajongó és azt hiszem egy ideig nem is leszek..de az bátran kimerem mondani hogy ez,amit Justin tett az NAGY dolog volt..legalábbis tőle.Bár igazat adok az előttem szólóknak...Hiszem ha látom!
2015. február 07. 18:15
Hát,Justin sose lesz már az az édi kisfiú,aki a Babyt énekelgette,és akit még szerettem is,de remélem,hogy komolyan gondolja,és nem lesz továbra is egy egoista botrányhős,akit viszont utálok.Drukkolok neki.
2015. február 18. 12:43
Ugy néz ki komolyan gondolta. Nem.igazán hallani róla mostanság semmi felháborító vagy szánalmas dolgot a wcs képe óta. (ami Megjegyzem nem olyan durva mint ahogy néhányan lereagalták)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.