Starity

A Music FM rádiósa élő adásban bunkózta le hallgatóját

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 05. 18:33 #41
Becka73
Becka73
Queen

StátuszL.I.F.E.: Living isn't fucking easy...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
nagyon nagy grat
2015. február 05. 19:56 #42
Novaa
Novaa
visszatérő vendég

StátuszI've got too many calories for you to lick
Hozzászólás: 293
Csatolások: 0
Azonosító: 229968
Szerintem az a legkevesebb, hogy bunkónak nevezte. smileeee.gif Ha nekem büszkélkedett volna.. rég a börtönben ülnék biggrin.gif
2015. február 05. 20:19 #43
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg érdemelte,gusztustalanok azok az emberek akik ilyeneket tesznek az állatokkal!
2015. február 07. 22:57 #44
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 559
Azonosító: 233969
Szegény kutya. Még a szemem is könnybe lábadt.
2015. február 08. 00:31 #45
Dalienth
Dalienth
visszatérő vendég

StátuszEverything that kills me makes me feel alive ♥
Hozzászólás: 354
Azonosító: 222836
Az igen, barátom! Nálunk is volt egy szomszéd, és volt kutyája is. Pitbull keverék, igazi harci kutya-féle. Amíg a saját udvarában ugatott rám, minden rendben volt. Mindenkinek joga van kutyát tartani, bármilyet. A bajok akkor kezdődtek, mikor a kutya rendszeresen átásta magát a szomszéd drótkerítése alatt. A saját szemem láttára tépte szét a macskámat a saját teraszomon. Persze közbeavatkozni nem tudtam, így hát kénytelen voltam végignézni... Borzalmas volt, sokáig tartott kihevernem. Nem egyszer szóltunk a szomszédnak, hogy ez így nem állapot, az akkor még elég kicsi húgom ki se mert lépni az udvarra, mert félt tőle. Persze a szomszéd konkrétan leszart mindent. Szinte soha nem voltak otthon, még csak észre sem vették, hogy a kutyájuk máshol bóklászik. Aztán egy újabb eset történt. Egy kis tacskó szökött be hozzánk a kapu alatt. A szomszéd pitbull azt is szétszedte. Ezt pláne nem tudtuk megakadályozni, mivel otthon sem voltunk. Ekkor már nem bírtuk tovább, szóltunk a községházán, hogy valamit tenniük kell, mert félünk. Nem sokkal később az utcán is összeverekedett egy aranyos spániellel, akit szerencsére végül sikerült megmenteni, ha jól tudom. Szóval én tudom, milyen a szomszéd, meg a vérengző kutyája. Szerintem ebben egyetérthetünk. Viszont, ennek ellenére, soha nem tudtam volna megölni azt a kutyát. Egyszerűen nem. Ilyet nem csinál az ember... Soha nem is kértünk ilyet tőlük. Csak azt, hogy rendesen zárják el, és csinálják meg a kerítést. (Egyébként sem értem, minek tart az ilyen ember kutyát. Soha nem is foglalkoztak azzal a szerencsétlen ebbel...)
Szóval teljesen egyetértek Tomival. Én cifrábbakat is a fejéhez vágtam volna...
2015. február 08. 02:48 #46
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (Dalienth @ 2015.02.08. 00:31)
Az igen, barátom! Nálunk is volt egy szomszéd, és volt kutyája is. Pitbull keverék, igazi harci kutya-féle. Amíg a saját udvarában ugatott rám, minden rendben volt. Mindenkinek joga van kutyát tartani, bármilyet. A bajok akkor kezdődtek, mikor a kutya rendszeresen átásta magát a szomszéd drótkerítése alatt. A saját szemem láttára tépte szét a macskámat a saját teraszomon. Persze közbeavatkozni nem tudtam, így hát kénytelen voltam végignézni... Borzalmas volt, sokáig tartott kihevernem. Nem egyszer szóltunk a szomszédnak, hogy ez így nem állapot, az akkor még elég kicsi húgom ki se mert lépni az udvarra, mert félt tőle. Persze a szomszéd konkrétan leszart mindent. Szinte soha nem voltak otthon, még csak észre sem vették, hogy a kutyájuk máshol bóklászik. Aztán egy újabb eset történt. Egy kis tacskó szökött be hozzánk a kapu alatt. A szomszéd pitbull azt is szétszedte. Ezt pláne nem tudtuk megakadályozni, mivel otthon sem voltunk. Ekkor már nem bírtuk tovább, szóltunk a községházán, hogy valamit tenniük kell, mert félünk. Nem sokkal később az utcán is összeverekedett egy aranyos spániellel, akit szerencsére végül sikerült megmenteni, ha jól tudom. Szóval én tudom, milyen a szomszéd, meg a vérengző kutyája. Szerintem ebben egyetérthetünk. Viszont, ennek ellenére, soha nem tudtam volna megölni azt a kutyát. Egyszerűen nem. Ilyet nem csinál az ember... Soha nem is kértünk ilyet tőlük. Csak azt, hogy rendesen zárják el, és csinálják meg a kerítést. (Egyébként sem értem, minek tart az ilyen ember kutyát. Soha nem is foglalkoztak azzal a szerencsétlen ebbel...)
Szóval teljesen egyetértek Tomival. Én cifrábbakat is a fejéhez vágtam volna...

És itt a pont! Sajnálom ami a macskáddal meg a másik két kutyával történt, de itt nem a kutya a hibás hanem a "gazdával" van a baj. És nem a kutya meggyilkolása a megoldás. Nem tudom mi lett a történet vége, de remélem elvették tőlük a kutyát és egy normális emberhez került. A kutya felelősséggel jár és ez az amit sajnos mindenki elfelejt.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!