Felháborodást keltett Palvin Barbi fotósorozata
2015. február 06. 16:57
Idézet (Cassie3 @ 2015.02.06. 15:43)
Belőlem nem váltott ki különösebb érzelmeket. Nem változott a véleményem. Eddig is utáltam, most is utálom.
Így van A válasz egyébként a fotósorozatra a pénz.
Amúgy látom sokan védik azzal, hogy "nem szólhat bele, milyen legyen/ő csak modellt áll". Ez igaz, de az már más, hogy elfogadja. Biztos felvilágosítják, hogy milyen fényképek készülnének és ő úgy dönti el mi lesz.. és ő elfogadta. Vagyis igenis az ő 'hibája'.
2015. február 06. 17:00
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline |
Én egyedül azt a embert a háttérben nem kedvelem. Mért nem egy fiatal pasit kértek fel? Mert így tényleg prostituáltnak személyesítik. Viszont ez nem tükrözi a személyiségét Barbinak, mivel ezek csak modellfotók.
2015. február 06. 17:05
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Jaj emberek, Miley szintjére még mindig nem süllyedt le, tehát még nem akasztanivaló..
És lényegében azt vállal el, amit úgy érez eltud, csak van annyi esze. (...)
És lényegében azt vállal el, amit úgy érez eltud, csak van annyi esze. (...)
2015. február 06. 17:05
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline |
Csak azzal az emberrel a háttérben van baj...amúgy a többi elmegy.
2015. február 06. 17:13
Lehet, hogy én vagyok hülye, de a prostitúcióhoz ezeknek a képeknek semmi köze...elvégre nem pózolt ruha nélkül, akkor talán igen. A modell úgy pózol, ahogy a fotós és a kocepció megkívánja, egy báb, amit odaállítanak és teszi a dolgát. Barbi abszolút nem tehet a dologról, ez a munkája, valamiből meg kell élnie, ha topless lenne, akkor meg az lenne a problémátok...
2015. február 06. 17:23
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
A modell világ már csak ilyen.. De attól még szeretem Barbit, és modell, úgyhogy az nem azt jelenti, hogy komolyan egy *****,mert nem az csak mivel modell ez a dolga hogy pózoljon.
2015. február 06. 17:24
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ezt a sorozatot én már láttam korábban, és akkor is az volt a központi téma, hogy 'vajon mire gondolhatott a költő...?'. A harmadik képen, az ágy túloldalán elterülő, enyhén ápolatlannak tűnő középkorú férfi jelenléte szerintem elég egyértelművé teszi a fotósorozat témáját. Ostor, nyuszi jelmez, ágy, latex cucc...
Elég nagy önámítás lenne azt állítani, hogy nem az erotika a fő gondolata a képeknek, azonban ezért aligha lehet Barbit hibáztatni. Ő nem hiszem, hogy bármilyen hangot is képvisel, mikor elmegy egy fotózásra. Ő csak egy modell, nem kreatív igazgató, vagy bárki, akinek szava lenne.
Elég nagy önámítás lenne azt állítani, hogy nem az erotika a fő gondolata a képeknek, azonban ezért aligha lehet Barbit hibáztatni. Ő nem hiszem, hogy bármilyen hangot is képvisel, mikor elmegy egy fotózásra. Ő csak egy modell, nem kreatív igazgató, vagy bárki, akinek szava lenne.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. február 06. 17:25
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
wtf? Ezeken a képeken ennyire ki kell akadni? Hát, ezekben a képekben abszolút semmi rossz nincs. Tök átlagosak. És ezért prostituáltazzák le szegény csajt? Az elég konkrét.
2015. február 06. 17:27
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Idézet (BoTommo @ 2015.02.06. 16:57)
Így van A válasz egyébként a fotósorozatra a pénz.
Amúgy látom sokan védik azzal, hogy "nem szólhat bele, milyen legyen/ő csak modellt áll". Ez igaz, de az már más, hogy elfogadja. Biztos felvilágosítják, hogy milyen fényképek készülnének és ő úgy dönti el mi lesz.. és ő elfogadta. Vagyis igenis az ő 'hibája'.
Jó akkor csak vádaskodjatok nyugodtan, és mutogassatok ujjal, hogy milyen feslett nő személy és álszenteskedjetek Ez még mindig egy a piacon meghatározó szerepet betöltő divatmagazin nem a rosszlányok.hu. Ha nem ő akkor elfogadja más és akkor arra fanyalognátok.
Mellesleg aki kritizál tuti hogy vásárolt már a magazin, tervező, modellek által bemutatott ruhákat. Valamint volt már ettől durvább koncepció is egy egy fotózáson. Szóval nem igazán értem a felháborodást.
2015. február 06. 17:29
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Nem sok érzelmet váltott ki belőlem ez a fotósorozat. Némelyik kép elég közönséges lett, a többi meg annyira semmilyen, hogy csak úgy elsiklik fölötte az ember. Számomra még mindig az a legnagyobb kérdőjel, hogy mit esznek az emberek ezen a nőn? Nincs benne semmi különleges, rém buta feje is van, és körülbelül egyetlen arcot képes vágni, az is a bárgyú bambulás.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.