Illemhelyről posztolt képet Justin Bieber
2015. február 06. 21:36
Csak nekem tűnt fel hogy felemás papucsba van,vagy rosszul látok?
2015. február 06. 21:51
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
gratulálok hozzá... :/ na a múltkori őszinte rohama még se volt olyan őszinte...
2015. február 06. 22:09
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline |
Gratulálok neki, hogy huszon akárhány évesen, még ilyen lent van az agyi felfogása!
Nemhogy befáradna már pszichológushoz ... aki elgondolkoztatná ezeken a kirohanásain! Csak hát sajnos a sok lánykán a "jóképűség" mindent elvisz, és elfelejtett mindent, ami sajnálatos.
Ergye hang, ergya zene, ergya stílus! Fiam ezzel sose lépsz a pop király helyére, amit egykor sokan megjósoltak neked! Hogy ez legyen Michael Jackson utódja ?! Egy ilyen összehasonlítást soha, de soha nem vettem volna a számra Oprah helyében... d ejó mondjuk ő, csak mindenkinek a képébe nyalizik, mert máshoz nem különösen ért! :S
Nemhogy befáradna már pszichológushoz ... aki elgondolkoztatná ezeken a kirohanásain! Csak hát sajnos a sok lánykán a "jóképűség" mindent elvisz, és elfelejtett mindent, ami sajnálatos.
Ergye hang, ergya zene, ergya stílus! Fiam ezzel sose lépsz a pop király helyére, amit egykor sokan megjósoltak neked! Hogy ez legyen Michael Jackson utódja ?! Egy ilyen összehasonlítást soha, de soha nem vettem volna a számra Oprah helyében... d ejó mondjuk ő, csak mindenkinek a képébe nyalizik, mert máshoz nem különösen ért! :S
2015. február 06. 22:35
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline |
OMG!
Hát nem azt mondta, hogy bánja minden bűnét, stb...?
Áááá, biztos álmodtam.....
Hát nem azt mondta, hogy bánja minden bűnét, stb...?
Áááá, biztos álmodtam.....
2015. február 06. 22:37
ez komolyan akkor botrány lenne?
mindenben csak a hibát keresitek..
mindenben csak a hibát keresitek..
2015. február 06. 22:41
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
De azt mondta,hogy "bánja minden bűnét"???
2015. február 06. 23:44
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
A reklám mindig jól jön, még a CK-nak is... ezt biztosan Jusztina is jól tudja. Bár valószínűleg a kép hírértékét lenyúlta a netszolgáltatóm, mert nem találom, akárhogy is keresem.
Azt sem értem, hogy Miley-t mi a jó fenéért kellett már megint megemlíteni... köze sincs a dolgokhoz, de ne zavarjon senkit.
Azt sem értem, hogy Miley-t mi a jó fenéért kellett már megint megemlíteni... köze sincs a dolgokhoz, de ne zavarjon senkit.
2015. február 07. 09:04
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
ez most komoly???? ennél már nincs lejebb...ja de van hiszen ő justin...
2015. február 07. 09:36
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD újabb reklám a Calvin Klein-nak XDDDDDDDDDDDDD
nademosttényleg. ha egy másik sztár csinálta volna, mindenki viccként fogja fel.
nademosttényleg. ha egy másik sztár csinálta volna, mindenki viccként fogja fel.
2015. február 07. 10:41
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Ennek teljesen elmentek otthonról. Ha az úgynevezett "éneklésével" már nem tudja felhívni magára a figyelmet, akkor add más okot, hogy a média vele foglalkozzon. Nem csoda, hogy Májlikával olyan jó kapcsolatott ápol.
2015. február 07. 12:33
eniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 234367 offline |
Kész vicc az egész.. mintha normális emberek, tinik, nem készítettek volna felvételt a wc-n, snapchat-re elküldeni barátoknak. Itt mindenki olyan "ártatlan " azt tesz amit akar, nem a ti dolgotok, már bocsánat. ha nem szereted, ne beszélj róla. de úgy látszik itt mindenki szereti, hisz mindenki róla beszél. :'D
2015. február 07. 12:39
Pontosan az ilyen húzásai miatt egyre kevésbé népszerű, ahogy az a cikkben is áll.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.