Starity

Feloszlik hamarosan a One Direction?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 10. 20:07 #161
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Nos abban biztos vagyok hogy anélkül nem is tudnék lélegezni ha megszűnne az 1D...egyszerűen meghalnék...
dry.gif
2015. február 10. 20:39 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norix6 @ 2015.02.10. 20:07)
Nos abban biztos vagyok hogy anélkül nem is tudnék lélegezni ha megszűnne az 1D...egyszerűen meghalnék... 
dry.gif

Nagyon köszönöm ( tudom , hogy ironia , de akkor is ) Nem értem miért kell őket piszkálni és lenézni ? Jó oké tudom jól , hogy azoknak akik nem szeretik őket egyrészt azért van elegük a bandából , mert a " csapból is ők folynak " , de lehet velem van a baj , de mostanába rádióba sem a TV-ben nem látom , hogy játszanának tőlük számokat ... Lehet , ha én nem nézek eleget TV-t vagy nem hallgatok rádiót ... Vagy másik okuk az utálatra , mert úgymond más zenei stílust képviselnek . Rendben ezzel semmi gond sincs sőt mi több örülök , hogy nem vagyunk egyformák , de akkor is néhányan olyan durván és röhejesen tudnak véleményt alkotni , hogy az már idegesítő ... Azt hiszik sokan , hogy kis b**** nyávognak a kamerába de ez egyáltalán nem igaz , lehet azoknak igen akik nem hallgatják őket . Én őszíntén remélem , hogy még legalább dupla ennyi évet hagyhatunk magunk mögött a fiúkkal és Directioner testvéreimmel együtt ! Remélem még jóó sokáig összetartanak és boldogítanak minket . Az utálkozóknak meg köszönöm , hogy megmutatták nekem azt , hogy a föld nem lapos és közömbös smileeee.gif rohog.gif rohog.gif
2015. február 10. 22:02 #163
N.Noncs98
N.Noncs98
visszatérő vendég

StátuszCsak éld az életed úgy ahogy neked tetszik. A többi nem számít.
Hozzászólás: 276
Azonosító: 160151
Egyszer sajnos minden banda feloszlik. Tudom, hogy ők is egyszer véget vetnek ennek.
Egy ideje észre vettem, hogy kezd körülöttük csillapodni a nagy hírnév, igen néha-néha előbukkannak, de már nincs akkora zsibongás körülöttük, mint régen. Zayn hamarosan megházasodik és szerintem, ha Perry úgy dönt anya szeretne lenni, akkor Zayn ki fog szállni ebből a szakmából, hogy apa lehessen. Harryre nagy lehetőségek várnak, ő lesz a mi Beyoncénk és Justin Timberlake-ünk.
Mindig van egy valaki egy adott bandából, aki sokkal többre viszi, mint a többiek. Remélhetőleg ez a pillanat nem mostanában következik be, de egyszer úgy is elolvassuk azt a cikket, vagy megnézzük azt a videót ahol a One Direction búcsút int nekünk.
2015. február 10. 22:31 #164
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
Hozzászólás: 148
Azonosító: 199790
Fogadjunk, hogyha rondák lennének, akkor senki sem hallgatta volna őket eddig. Undorítónak tartom, hogy kihasználják a 11 éves naiv kislányokat, és a kisfiús sármukat a rekordok megdöntésére. Szánalmas ez... Legyen szíves mindenki felnőni, és hallgatni egy kis Green Dayt, Nirvanat, vagy esetleg All Time Low-t. Az minőségi zene, ez pedig egy összeszerkesztett szar, illetve honnan tudjam, hogy nem playbackelnek, hm? Inkább akkor The Vampset hallgassatok, ők néha játszanak igazi hangszereken is, ha már igazi, minőségi, és jó zenét nem ismertek...
2015. február 10. 23:10 #165
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 897
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Nem rossz indulatból de szerintem ha Harry kilépne nem fog elérni sokat.
2015. február 11. 06:22 #166
- törölt felhasználó -    
Idézet (hencikeeh000 @ 2015.02.10. 22:31)
Fogadjunk, hogyha rondák lennének, akkor senki sem hallgatta volna őket eddig. Undorítónak tartom, hogy kihasználják a 11 éves naiv kislányokat, és a kisfiús sármukat a rekordok megdöntésére. Szánalmas ez... Legyen szíves mindenki felnőni, és hallgatni egy kis Green Dayt, Nirvanat, vagy esetleg All Time Low-t. Az minőségi zene, ez pedig egy összeszerkesztett szar, illetve honnan tudjam, hogy nem playbackelnek, hm? Inkább akkor The Vampset hallgassatok, ők néha játszanak igazi hangszereken is, ha már igazi, minőségi, és jó zenét nem ismertek...

Oké rohog.gif rohog.gif Ezen már csak röhögni tudok _nevet.gif
Úristen " minőségi " zene ne nevetess tongue.gif Azt hallgatunk ami nekünk tetszik ne , hogy már te mondd meg ki mit halgasson ... Ez a hozzászólás tök értelmetlen ! Elnézést kérek " összeszerkesztett szar " azt ajánlom , hogy nézz meg pár számot tőlük a Youtube-on rolleyes.gif És még , hogy Playback na ezt már tényleg nem kellett volna leírnod ezzel magadat minősíted , nem is hallgatod őket nem tudsz róluk semmit aztán ideírsz egy kamu dolgot ami teljesen nem igaz , a koncerteken nem playbackelnek , miért is tennék ? lol2.gif Ha a Directionerek a One Directiont akarják hallgatni akkor fogják is !! Nirvana , Green Day rendben van én imádom ezeket a bandákat és a zenéjük is nagyon tetszik , de lehet más ember inkább 1D hallgat , mert neki az a zenei stílus jön be ! Igazi hangszer vérig vagyok sértve szoktak ők is hangszeren játszani főleg Niall ( a szőke , ha valaki nem tudná ) és amúgyis van háttér zenekarjuk szóval ... Nézz már meg könyörgök egy videót amit egy koncerten vettek fel dry.gif Ha nem tudtad volna , nem csak 11 évesek rajonganak értük hanem 15, 16 , 14 és még 18 évesek is rajonganak értük thumbup2.gif thumbup2.gif Köszönöm neked ,hogy kioktattál minket ( rajongókat ) , hogy milyen zenét halgassunk vagy milyet ne biggrin.gif Esküszöm életemben nem röhögtem ennyit mint ezen a hozzászóláson ( na jó volt sokszor , hogy sokat nevettem ) de akkor is _nevet.gif rohog.gif
2015. február 11. 21:12 #167
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
"...elég nagy rá az esély, hogy semmi igazságalapja sincs"
Akkor minek kell megírni a cikket? pardon.gif
2015. február 11. 22:28 #168
- törölt felhasználó -    
Szerintem lehet valami igazság alapja de nem két éven belül..Meg lehet érteni ha külön utakra akar menni de előtte az élet tényleg nem kell semmit sem elsietni..
2015. február 12. 20:37 #169
- törölt felhasználó -    
nem azért de ez kit érdekell lehett a anagy one direction fanokat erdekli de engem nem szoval bocs de ez hulyeseg es amugy is minden nap rolun k irnak cikket tobb sztar is van aki sokkal jobb es kicsit hires es igy lehetene hiresebb
2015. február 12. 21:51 #170
toriot
toriot
új tag

StátuszWhere words fails, music speaks.
Hozzászólás: 81
Azonosító: 194222
Idézet (dórikkka @ 2015.02.11. 06:22)
Oké rohog.gif  rohog.gif Ezen már csak röhögni tudok  _nevet.gif 
Úristen " minőségi " zene ne nevetess  tongue.gif Azt hallgatunk ami nekünk tetszik ne , hogy már te mondd meg ki mit halgasson ... Ez a hozzászólás tök értelmetlen ! Elnézést kérek " összeszerkesztett szar " azt ajánlom , hogy nézz meg pár számot tőlük a Youtube-on  rolleyes.gif És még , hogy Playback na ezt már tényleg nem kellett volna leírnod ezzel magadat minősíted , nem is hallgatod őket nem tudsz róluk semmit aztán ideírsz egy kamu dolgot ami teljesen nem igaz , a koncerteken nem playbackelnek , miért is tennék ?  lol2.gif Ha a Directionerek a One Directiont akarják hallgatni akkor fogják is !! Nirvana , Green Day rendben van én imádom ezeket a bandákat és a zenéjük is nagyon tetszik , de lehet más ember inkább 1D hallgat , mert neki az a zenei stílus jön be ! Igazi hangszer vérig vagyok sértve szoktak ők is hangszeren játszani főleg Niall ( a szőke , ha valaki nem tudná ) és amúgyis van háttér zenekarjuk szóval ... Nézz már meg könyörgök egy videót amit egy koncerten vettek fel  dry.gif  Ha nem tudtad volna , nem csak 11 évesek rajonganak értük hanem 15, 16 , 14 és még 18 évesek is rajonganak értük  thumbup2.gif  thumbup2.gif Köszönöm neked ,hogy kioktattál minket ( rajongókat ) , hogy milyen zenét halgassunk vagy milyet ne biggrin.gif Esküszöm életemben nem röhögtem ennyit mint ezen a hozzászóláson ( na jó volt sokszor , hogy sokat nevettem ) de akkor is  _nevet.gif  rohog.gif

5 év múlva Te is röhögni fogsz rajtuk aranyom ha eloszlik a rózsaszín köd biggrin.gif Az előtted szólónak pedig maximálisan igaza van, az általa említett bandák olyat tettek le az asztalra, amit még vagy 50 évig hallgatni fogok. És a tököm tele van az ilyen nyikhaj bandákkal...mert egyszerűen foglalják a figyelmet, a helyet, a lemezlistákat és a médiát az olyan tehetségek elől, mint pl a The Pretty Reckless...Sum41, Blink183, Green Day...ésatöbbi...ezek a bandák vergődnek, feloszlanak, mert nem tudnak kiteljesedni, mert nincs kinek, ameddig ilyen megcsinált fiúbandát nyomnak orrba-szájba. Mielőtt beszólnál, hogy fingom sincs róla, milyen csudálatosak, leszögezem, hogy csak a Te kedvedért néztem meg Youtube-on 3 db elő felvételt is tőlük - és elég is volt. biggrin.gif ui.: Azzal, amúgy minden motivációdra fény derült a legényekkel kapcsolatban, amit leírtál, miszerint: "nézz meg tőlük egy számot". xD Ergo Te inkább a külső dolgokra fókuszálsz, mint a zeneiségre. Na de a lényeg: van az a banda, amit nem kell látni, hogy átéld a NIRVANÁT! Ennyi biggrin.gif
2015. február 12. 22:22 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (toriot @ 2015.02.12. 21:51)
5 év múlva Te is röhögni fogsz rajtuk aranyom ha eloszlik a rózsaszín köd biggrin.gif Az előtted szólónak pedig maximálisan igaza van, az általa említett bandák olyat tettek le az asztalra, amit még vagy 50 évig hallgatni fogok. És a tököm tele van az ilyen nyikhaj bandákkal...mert egyszerűen foglalják a figyelmet, a helyet, a lemezlistákat és a médiát az olyan tehetségek elől, mint pl a The Pretty Reckless...Sum41, Blink183, Green Day...ésatöbbi...ezek a bandák vergődnek, feloszlanak, mert nem tudnak kiteljesedni, mert nincs kinek, ameddig ilyen megcsinált fiúbandát nyomnak orrba-szájba. Mielőtt beszólnál, hogy fingom sincs róla, milyen csudálatosak, leszögezem, hogy csak a Te kedvedért néztem meg Youtube-on 3 db elő felvételt is tőlük. Szóval nem vagyok teljesen laikus. biggrin.gif

Valamiben neked is igazad van ... Köszönöm , hogy megnéztél pár koncert videót . De azt te sem várhatod el , hogy ki milyen zenét hallgasson . Jó igen én is tudom , hogy pár év múlva a fiúk a család alapítást , egyéni kariert választják , de én minden percét kiakarom élvezni amíg csak lehet ! heart.gif Szeretem a The Pretty Recklesset meg a többi nagyon jó bandákat , de elfogadhatnátok azt is , hogy mi még mindig "rózsaszín ködben" élünk ( Directionerek ) ...vagy mi... Tudod nekünk/nekem sokat jelent ez a banda ! Úgy érzem amióta imádom őket azóta nincsen rossz kedvem mindig mosolygok , mert ha egy percre is elszomorodom eszembejut az az 5 srác aki megnevetet és boldog pillanatokat szerez az én életemben . Ők azok akiket több millióan szeretnek , de sajnos vannak sok utálójuk is ...Engem megváltoztattak és merem azt állítani , hogy nagyon nagyon sokat segítettek nekem és sok más Directionernek is . Remélem meg tudtál érteni nem akarok vitázni csak nem szeretném , ha bárki rosszat mondana róluk ! És abban pedig egyáltalán nem értek veled eggyet , hogy "foglalják a helyet és a figyelmet" ez nem igaz több okból ... Nem szeretem ha "nyikhaj" bandának nevezik őket sértő és megalázó , legalább nekünk rajongóknak megadhatnád a tiszteletet ... De köszönöm , hogy időt szakítottál a videóknak blush.gif
2015. február 13. 11:50 #172
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nem vagyok egy nagy 1D rajongó, de a számaik nagyon jók, gyakran hallgatom. Mondjuk gondoltam, hogy előbb-utóbb feloszlanak. Hát igen sok banda feloszlik általában azért mert valaki nagyobb hírnévre tesz szert és inkább külön utakon akar járni ebben az esetben ilyen Harry.
2015. február 13. 13:55 #173
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem, hogy feloszlanak, de mondjuk nekem igazából teljesen mindegy, mert én nem szeretem őket, és a környezetemben sem szereti őket senki!
2015. február 13. 14:54 #174
lovatics
lovatics
új tag

StátuszLea Michele for a life, Glee until I die!! ♥♥♥
Hozzászólás: 98
Azonosító: 226966
Egyszer biztosan feloszlanak majd, de szerintem még 2-3 évet lehúznak együtt, aztán vagy új bandába kezdenek bele páran, vagy pedig szóló karrierben folytatják.
2015. február 13. 15:33 #175
Meszecsov Bettina
Meszecsov Bettina
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 196375
Semmi se tart öröké
Sajnos sad.gif
2015. február 13. 15:56 #176
Alavel
Alavel
visszatérő vendég

StátuszAlavel még nem állította be a státuszát, és nem is fogja
Hozzászólás: 135
Azonosító: 232221
Teljesen mindegy:) Feloszlik egy ilyen, és jön a helyébe három még rosszabb biggrin.gif
2015. február 14. 07:54 #177
GregBoy
GregBoy
új tag

StátuszLáttad már a szorulás c. filmet ? nem miért ? mert még nem jött ki xDDD végem
Hozzászólás: 57
Azonosító: 233987
Alavel teljesen igazad van biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2015. február 14. 11:43 #178
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
Ideje volt...még több ezer ilyen fiú zenekar vár felfedezésre.....
2015. február 20. 13:23 #179
- törölt felhasználó -    
Neeee!!!sad.gif
2015. február 20. 14:42 #180
V lover
V lover
új tag

StátuszTinista szív, Tinista lélek, Tinista leszek amíg csak élek!
Hozzászólás: 85
Azonosító: 234408
Biztos kihúznak még 2-4 évet remélem ide nem jönnek úgyhogy még lesznek új dalaik nyilván. Nem kell még csüggedni!!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok