Íme a ruha, ami felrobbantotta az internetet
2015. március 01. 21:35
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline |
szerintem vagy fehér arany csak valami kémiai anyaggal van elkeverve a ruha-agyag festéke vagy DylanSmith véleménye
2015. március 01. 21:52
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Elképesztő, hogy egy ilyen semmis dolog mennyire feltudja borítani az egész internetet.
2015. március 01. 22:05
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Ez k.urva érdekes!
Tegnap este kaptam küldte valaki nekem ennek a linkjét,és fehér-barnás-aranynak láttam,most itt megnézem ,ugyanúgy koszos fehér-aranybarna...ha próbáltam messzebbről nézni,akkor épp hogy egy picit kékesebb lett,nagyon világoskék és aranybarna..de akármerre fordítottam a gépet,vagy hunyorogtam,akkor sem lettek a csíkok feketék..csak olyan barnás-arany színűek..hogyha extrémen felfelé hajlítom a laptop monitorát,akkor lesz csak kékebb és feketébb..viszont az nem lehet az igazi színe,mivel akkor mindig sötétebb szokott lenni minden a laptopon,hogyha felfelé hajlítom...szóval normális fényviszonyokban én csakis fehér-aranybarnának látom.Ez van.(olyat is olvastam,hogy a kékesebb szeműek látják fehérnek,de ez hülyeség..lehet..gondolom...)
Tegnap este kaptam küldte valaki nekem ennek a linkjét,és fehér-barnás-aranynak láttam,most itt megnézem ,ugyanúgy koszos fehér-aranybarna...ha próbáltam messzebbről nézni,akkor épp hogy egy picit kékesebb lett,nagyon világoskék és aranybarna..de akármerre fordítottam a gépet,vagy hunyorogtam,akkor sem lettek a csíkok feketék..csak olyan barnás-arany színűek..hogyha extrémen felfelé hajlítom a laptop monitorát,akkor lesz csak kékebb és feketébb..viszont az nem lehet az igazi színe,mivel akkor mindig sötétebb szokott lenni minden a laptopon,hogyha felfelé hajlítom...szóval normális fényviszonyokban én csakis fehér-aranybarnának látom.Ez van.(olyat is olvastam,hogy a kékesebb szeműek látják fehérnek,de ez hülyeség..lehet..gondolom...)
2015. március 01. 22:19
Miféle kék-fekete??? Istenem, ez fehér-arany vak népség!!! (Bocsika)
2015. március 01. 22:27
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Nekem Fekete-Lila
2015. március 01. 22:35
Akárhányszor megnézem,én mindig fehér-aranynak látom.
2015. március 01. 22:43
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline |
Én kêknek es aranynak lâttom
2015. március 02. 14:10
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Idézet (ZsófiVira @ 2015.03.01. 18:53)
FEHÉR-ARANY, értsétek már meg, most komolyan, vakok vagytok???
Nem vagyunk vakok, nekünk pont ugyanolyan hihetetlen, hogy néhány ember arany-fehérnek látja... A kék és az arany, még rendben van, de hogy a fészkes fenébe lehet összekeverni a feketét a fehérrel? Hát, a két legelérőbb színpárról van szó... Aki aranyat-fehéret lát, szerintem sürgősen menjen szemészetre, mert ez a ruha kék-fekete!
2015. március 02. 14:20
ZsófiVira
Nem, nem vagyunk vakok mindenki másnak látja, jó lenne felfogni én nem idegbetegnek lenni!
Nem, nem vagyunk vakok mindenki másnak látja, jó lenne felfogni én nem idegbetegnek lenni!
2015. március 02. 14:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ZsófiVira @ 2015.03.01. 22:19)
Most én is hordjalak el téged minden sz*rnak, mert én mióta megláttam csak kék-feketét látok? Én elhiszem, hogy a te korodban nagyon menő ekkora tirpáknak lenni, de azért moderálhatnád magadat, mert ez már a második ilyen jellegű hozzászólásod. Többen leírták már előtted, hogy a szemben vannak olyan receptorok, amik másként érzékelhetik a színeket. Ez az optikai csalódás. Hallottál már erről, igaz? Habár páromat megkérdeztem, hiszen informatikus, és szerinte maximum a képernyő színbeállításaihoz lehet köze. Szerintem ez a ruha eredetileg kék-fekete színkombinációjú, csak a rossz fényviszonyok és a telefon éjszakai üzemmód használatával kaptunk egy ilyen ritka sz*r minőségű képet.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. március 02. 16:31
Hunyoritva , bárhogyan nézem ez sohasem lesz fekete - kék Esküszöm ha egyszer úgy fogom látni , hogy lesz benne kék és fekete akkor elásom magam ... Igaz , hogy optikai csalódás , de engem ez a téma nagyon érdekel
2015. március 02. 16:35
Világosban arany és fehér, sötétben barna és világoskék. De fekete NEM. Max. Ha bemegyek egy koromfekete barlangba és leveszem teljesen a fényerőt a gépemről, de még akkor sem. El nem tudom képzelni, hogy hol a francba nézitek ezt a képet... Mindegy. Ott fölül tisztán látszik, hogy arany. De először is gyertek ki a kis barlangotokból... Amúgy szerintem arany és világoskék. http://kepfeltoltes.hu/view/150302/150302_162746_www.kepfeltoltes.hu_.png
2015. március 02. 16:46
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline |
én már körbe jártam az egész szobám de mindenüt fehér aranynak látom ĐX kivéve egy pontot amin világosabb a fehér de mindenki másnak látja nekem nem hitték el hogy milyennek látom
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.