Mena Suvari looking sexy in a Bikini in Malibu
2007. augusztus 18. 00:23
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline |
Idézet(Freeze @ 2007. August 17. - 18:02)
szerintem ezzel a séróval a "looking sexy" picit túlzás
Pont erre gondoltam én is. Öhm...izé...szerintem nem kéne minden baromságot egy az egyben copypastézni amit külföldi fórumokon látunk, szvsz hülyén néznek ki ezek a "looking sexy", "grocery shopping with white blank top", "gets a parking ticket in West Hollywood" címû témák egy magyar fórumon. Vagy más nem így látja? Tõlem akár Gereb egy szavazást is szentelhet a kérdésnek.
Na, csak hogy valami értelmeset is mondjak: köszi!
2007. augusztus 18. 00:35
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet(Raymond @ 2007. August 18. - 00:23)
Pont erre gondoltam én is.
Öhm...izé...szerintem nem kéne minden baromságot egy az egyben copypastézni amit külföldi fórumokon látunk, szvsz hülyén néznek ki ezek a "looking sexy", "grocery shopping with white blank top", "gets a parking ticket in West Hollywood" címû témák egy magyar fórumon. Vagy más nem így látja? Tõlem akár Gereb egy szavazást is szentelhet a kérdésnek.
Öhm...izé...szerintem nem kéne minden baromságot egy az egyben copypastézni amit külföldi fórumokon látunk, szvsz hülyén néznek ki ezek a "looking sexy", "grocery shopping with white blank top", "gets a parking ticket in West Hollywood" címû témák egy magyar fórumon. Vagy más nem így látja? Tõlem akár Gereb egy szavazást is szentelhet a kérdésnek.
Egyetértek
2007. augusztus 18. 09:21
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline |
Idézet(Raymond @ 2007. August 18. - 00:23)
sztem kompromisszumos a dolog...
akkor kell csak vmi magyar cím ha vmi "érdekesebb történik" a képen
a.k.a: pofáraesik, verekszik(britney), vagy vmi ilyesmi
az utcán járós, vásárlósra, kutyasétáltatós stb sorokra vagy semmi vagy a "strolling/out and About" féle kombó,
elvégre itt meg hülyén nézne ki a : utcán jár, krumplit vesz, címek...
a képeket köszi maresz
2007. augusztus 18. 10:54
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline |
Idézet(Steve-O @ 2007. August 18. - 09:21)
sztem kompromisszumos a dolog...
akkor kell csak vmi magyar cím ha vmi "érdekesebb történik" a képen
az utcán járós, vásárlósra, kutyasétáltatós stb sorokra vagy semmi vagy a "strolling/out and About" féle kombó,
Én kb. úgy gondoltam, hogy elég a címbe egy sima candids/out and about, + hely + dátum és akkor legalább valamilyen szinten egységesen is fognak kinézni ezek a témacímek.akkor kell csak vmi magyar cím ha vmi "érdekesebb történik" a képen
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.