Nyerj egy randit Andy Biersackkal és Juliet Simmsszel!
2015. március 18. 16:50
Nagyon aranyosak,és és találkozni akaroook velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. március 18. 18:07
Nagyon cukik együtt és bárcsak találkozhatnék velük
2015. március 18. 18:12
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Habár az biztos, hogy nem én fogom megnyerni és nem fogok tudni túl sokat adományozni tizenévesen, de az biztos, hogy ha sikerül szeretném minnél többel támogatni őket ebben a kedves cselekedetükben! És úgyan így tennék, ha semmi féle nyeremény nem lenne...amúgy is bizto vagyok benne, hogy nem nyernék semmit...megasztán, hogyis juthatnék ki egyáltalán oda??? Így hát mind1 is. Kívánom nekik, hogy minnél több pénz gyűljön össze, a többi rajongónak meg sok szerencsét, és aki eljut érezze jól magát (bár effelöl nincs kétségem )Viszont az nagyon kérem hogy írja meg milyen volt!! XD Annyira csodálom őket, már 3x megnéztem ezt a videót!
Olyan fantasztikusak! Örökre példaképem leszel Andy!! Annyira szeretlek!
(Egyébként semmi furcsa nincs ebben szerintem, ezzel csak ösztönzik a rajongókat és persze a többi embert is. És íg 2 jó cselekedetük is van, ugyanis ezzel rajongók álamit váltják valóra...de minimum 1 rajongóét. De szerintem a kisebb jutalmak is álombeteljesítőek. )
Olyan fantasztikusak! Örökre példaképem leszel Andy!! Annyira szeretlek!
(Egyébként semmi furcsa nincs ebben szerintem, ezzel csak ösztönzik a rajongókat és persze a többi embert is. És íg 2 jó cselekedetük is van, ugyanis ezzel rajongók álamit váltják valóra...de minimum 1 rajongóét. De szerintem a kisebb jutalmak is álombeteljesítőek. )
2015. március 19. 19:07
Eszti Lovatoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 233004 offline |
Imádom őket ♥
2015. március 19. 19:16
Milyen kedves gesztus!
Szeretem Andy-t,a látszat ellenére hatalmas szíve van és bár Juliet cseppet sem szimpatikus,értékelem a cselekedetét.
Szeretem Andy-t,a látszat ellenére hatalmas szíve van és bár Juliet cseppet sem szimpatikus,értékelem a cselekedetét.
2015. március 22. 12:34
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Imádom őket ♥♥♥ Gratula a jövendőbeli szerencsésnek! (kis mázlista...)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.