Perrie Edwards elhagyta Zayn Maliket?
2015. március 20. 19:38
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline |
Én addig nem fogom elhinni hogy szakítottak amíg nem mondják ők hogy már nincsenek együtt
Na és a kép Perrieről!!! OTT VAN RAJTA A JEGYGYŐRŰ!!!!!!!!! Ha szakítottak volna már nem hordaná!!!!!!!!
Na és a kép Perrieről!!! OTT VAN RAJTA A JEGYGYŐRŰ!!!!!!!!! Ha szakítottak volna már nem hordaná!!!!!!!!
2015. március 20. 19:47
Én se fogom elhinni hogy szakítottak csak ha ők maguk mondják..
2015. március 20. 19:52
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
Nem tudhatjuk hogy mi történhet közöttük hogy mennyit bírnak ki ilyen helyzetekben, de már ez nem az első alkalom hogy ilyen cikkek jöttek ki
lehetséges hogy Perri-nek így jobb lesz
hisz még nagyon fitalok ind a ketten, lehet hogy még nem képesek egy ilyen kapcsolatra
amugy is nem hihetünk senkinek amíg ők maguk nem jelentik be az igazságot
én nem fogok hinni míg ők nem mondják el
lehetséges hogy Perri-nek így jobb lesz
hisz még nagyon fitalok ind a ketten, lehet hogy még nem képesek egy ilyen kapcsolatra
amugy is nem hihetünk senkinek amíg ők maguk nem jelentik be az igazságot
én nem fogok hinni míg ők nem mondják el
2015. március 20. 19:53
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
amugy is nem biztos hogy tényleges szakítottak
lehet hogy csak szünetet tartanak
vagy Perrie is turnéra készül a Little Mix-el
lehet hogy csak szünetet tartanak
vagy Perrie is turnéra készül a Little Mix-el
2015. március 20. 20:07
Nem hiszem el...komolyan mondom.-...sőt..nem is tudok mit mondani. Csak imádkozni tudok, hogy minden rendbe legyen köztük
2015. március 20. 20:08
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Hát ha Perrie-nek az egész élete belefér ebbe, akkor elég szerényen él.
2015. március 20. 20:14
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Erről mintha már cikkeztek volna......köszi, de ennyire nem érdekes. Amúgy is magánügy, teljesen az ő dolguk. Remélem rendezik, mégiscsak a boldogság a legfontosabb
2015. március 20. 20:30
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
fura de én csak egy bőröndöt látok ez már annyira gáz esküszöm... Perrie biztos csak a stúdióba mint ahogy az elmúlt napokban mindig, vagy valami dolga akadt otthon, vagy fogalmam sincs, de ez már azért sok hogy nem lehet őket békén hagyni. az ő dolgunk majd ők elrendezik
2015. március 20. 22:27
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Ezen a héten már ez a második ilyen cikk. *vastaps az írónak*
Miért nem lehet másokat egyszerűen békén hagyni? Értem én, hogy "sztár", de nem kötelez törvény senkit sem arra, hogy kémkedjen meg leskelődjön mások után, hogy utána majd különböző láthatatlan jelekből kreáljon egy sztorit, amivel fel lehet hívni a rajongók figyelmét. Minden elismerésem a paparazziknak, meg a pletykás "híroldalaknak"...
Miért nem lehet másokat egyszerűen békén hagyni? Értem én, hogy "sztár", de nem kötelez törvény senkit sem arra, hogy kémkedjen meg leskelődjön mások után, hogy utána majd különböző láthatatlan jelekből kreáljon egy sztorit, amivel fel lehet hívni a rajongók figyelmét. Minden elismerésem a paparazziknak, meg a pletykás "híroldalaknak"...
2015. március 20. 22:49
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
na szegénykékre most nagyon rájuk tapadnak a sajtó... :/ de az tuti,hogy valami nem ok ott a helyzet,hát remélem javulnak a dolgok...
2015. március 21. 06:51
Ez már a 3. cikk a témában és még 2 nap sem telt el. Remélhetőleg nem kell róluk "is" naponta gyártani a szétmentek majd összejöttek szemetet, mint anno Selenáról és Justinról.
(Most írtam ezt először és utoljára, mielőtt még nekem esnének a khm "rajongók",- ha nem tetszik/nem érdekel, akkor ne olvasd blamával
(Most írtam ezt először és utoljára, mielőtt még nekem esnének a khm "rajongók",- ha nem tetszik/nem érdekel, akkor ne olvasd blamával
2015. március 21. 09:42
Nagyon sajnálnám ha szétmennének, valószínű,hogy Perrie időt kérve elment valahova..Remélem megoldódik a gondjuk és Zayn visszatér a srácokhoz.
2015. március 21. 09:47
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
médiacirkusz az egész....nem is igazi kapcsolat volt az övék hanem érdek.... és azért ment haza mert megint túllőtte magát, Louissal együtt három héten keresztül mindennap vad buliba voltak hivatalosak, ahol persze drogoztak... persze h kimerült. De legalább ne lenne ennyi hazugság
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.