Az iPhone-jáért cserébe megölte volna édesanyját a 12 éves lány
2015. március 23. 18:41
mahomieforever12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 231882 offline |
Na ezért ez már nagyon-nagyon túlzás, komolyan megölte volna az édesanyját...ez nagyon szánalmas..
2015. március 23. 18:43
ez beteg....!!!!!na én meg az ilyet nyirnám ki,aki ilyet tett volna a saját édesanyjával!!!!!!!!
2015. március 23. 18:44
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Tényleg nem a telefon hibája, de még csak nem is a kislányé - kivéve ha valami betegsége van, de gondolom kiderült volna előbb is. A szülő(k)é, a nevelésével van a baj, most lehet támadni, hogy nem szabad mindent a szülőre kenni, de kérlek! A gyerek csak úgy hobbiból nem csinál ilyeneket, ha más nevelésben részesül, akkor nem viselkedik így.
És ciel, igen, nem a mai generációval van a baj, lehet szidni minket, de a fenti érvemmel indokolnám ezt is: az előző generáció gyerekei ezek már, tehát sok emberöltőnyi hülyeség jön ki a mostaniakon, plusz hála internet, több hülyeséget tanulnak el.
És ciel, igen, nem a mai generációval van a baj, lehet szidni minket, de a fenti érvemmel indokolnám ezt is: az előző generáció gyerekei ezek már, tehát sok emberöltőnyi hülyeség jön ki a mostaniakon, plusz hála internet, több hülyeséget tanulnak el.
2015. március 23. 18:52
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
OMG ez nagyon durva!!! Idáig jutott a világ??!!! Sok embernek vam mobilja és iPhone-ja még sem tenne azért ilyet a saját szüleivel. Ez borzalmas.
2015. március 23. 18:54
Ez a legaljassabb dolog amit egy gyerek csinálhat az anyukájával... Ez a lány dilis -.-
2015. március 23. 19:10
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Ez nagyon durva.Mai gyerekek csak telefon semmi mas.Szanalmas.Biztos elfelejtett posztolni a Twitterre vagy a Facebookra.Szanalmas es undorito huzas nemtudom hogy hogy juthat valakinek ilyen az eszebe...
2015. március 23. 19:22
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline |
Nagyszerű hogy ilyen világban élünk.Nagyszerű hogy a gyerekeket (sőt néha még a felnötteket is)csak a pénz,a gazdagság,a kötyük,hajtja.Igen egy tárgyért egy eszközért ami miután meghal a csaj egy jelentéktelen semmiséggé válik.Remélem hogy a telefonja mellete lesz ha beteg.Segiti ha szomorú,örül vele ha boldog,támasza és segítsége lesz a rosz napokon,tanácsot ad neki az életről ha kell,neveli és eltartja és szereti és törődik vele.Remélem szép és teljes életet fog élni a telefonjával.Én csak sajnálni tudom az ilyen embreket.És csak remélni tudom hogy nem csinál nagyobb örültséget ebben az életben.
2015. március 23. 19:23
jó hülyeseéget csinált én a kis gagyi alcatelemmel is meg avgyok élegedve és de azert en a gyerekemet se kuldenem el a ksikoruak izejeben de amugy csak ha lenne
2015. március 23. 19:24
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline |
Hova tart a világ?? Komolyan egy ki**szott telefon miatt majdnem megölni valakit..Ott már komoly gondok vannak...Mi van a mostani tizenévesekkel mindegyik a hülye telefonját nyomkodja egész nap ??(tisztelet a kivételnek)
2015. március 23. 19:26
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline |
Nagy az Isten állatkertje, dehogy ekkora?! Én még ilyen hülye, szánalmas gyereket nem láttam. Ennyire nem becsüli meg és nem szereti az anyját, hogy egy iPhone-ért csak úgy simán megmérgezte volna?! Én is szeretem a telefonom, de ha elveszik akkor elveszik, majd visszaadják, nem süllyednék ilyen mélyre. Gyönyörű egy világban élünk. -.-
2015. március 23. 19:35
Elolvastam a többi kommentet, és szerintem is a neveléssel lehet hiba. De szerintem szerencsétlen szülők csak jót akarnak és mindent meg szeretnének adni neki, de az, hogy ennyire ragaszkodjon egy élettelen, emberhez mérve teljesen értéktelen tárgyhoz, ez beteges és szomorú is egyben. Nem tudom, hogy lehet egy iPhone-ért cserébe fehérítővel itatni a saját anyját. Tényleg, ez olyan szinten szánalmas és nevetséges, hogy egy tárgy ennyit számítson valakinek. Remélem, hogy a Fiatalkorú Bűnözők Központjában egy újjal sem nyúlhat az idióta iPhone-jához...
2015. március 23. 19:36
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
No comment. Komolyan, ha valaki 12 évesen egy telefon (!) miatt képes lenne a saját anyját megölni, mit fog csinálni később, ha valós problémái lesznek?? Istenem, hová tart a világ... Szomorú, hogy telefon nélkül megszűnik az élet a tizenévesek jelentős része számára. Én is tini vagyok, 16 éves, és igen, szeretem a telefonom, de nem lógok rajta állandóan, és ha elveszik, akkor ez van, nem kezdek el minden őrültséget kitalálni csakhogy visszakapjam... Ez azért már durva. És bocs, de szerintem szánalmas, hogy a mai fiatalok ahelyett, hogy valódi barátokkal lennének körülvéve, a telefonjukon szereznek "barátokat" és azzal töltik minden idejüket, hogy ezekkel a "barátokkal" chatelnek. És ha szükségük lenne igazi segítségre, csak lesnek, hogy hoppá nincsen senki aki segítene...
2015. március 23. 19:36
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Konveltor, azt nem hiszem, hogy mindent a szulokre kene kenni, foleg, hogy ez a gyerek mar 12 eves, ennyi idosen lehetne ennyi esze a neveltetesetol fuggetlenul. Sok esetben tenyleg a szulovel van gond, talan itt is, de amig nem ismerjuk a hatteret, kik vagyunk, hogy itelkezzunk? Raadasul az elmeleted azert is santit, mert nehez lenne kinezni egy anyukabol, aki barmi okbol megvonja a gyereketol a mobilt, hogy rosszul nevelne.
2015. március 23. 19:39
Szánalmas ez a mai világ, tele gusztustalan emberekkel. Gyomorforgató, hogy mikre képesek a mai kis ribancok. Elnézést a durva beszédemért, de ez több, mint felháborító. Azt a kislányt jól pofán mosnám párszor, meg az összes társát. -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.