Az iPhone-jáért cserébe megölte volna édesanyját a 12 éves lány
2015. március 23. 20:49
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Pff. Hogy sullyedhet valaki idaig?! Egy iPhone-ert meg akarja olni az anyjat...gratulalok
2015. március 23. 21:14
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
Gratu neki!:* legközelebb talán sikerul életfogytigra neki! Bár kitudja, hogy meddig lesz ott.
2015. március 23. 21:16
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Egyre butábbak a fiatalok. Hogy képes ilyesmire egy gyerek??? Nem értem miért olyan fontos az a telefon. Régen nagyon jól megvoltak nélküle az emberek, ma meg nem tudbak egyesek kimenni úgy a wc-re hogy ne csináljanak közben 10 selfit. Ez borzalmas. Én igazság szerint tökéleteresen megvagyok telefon nélkül is mert főképp csak telefonálásra használom.
Látni is rossz, hogy az iskolában is mindig mindenki csak a telefonján netezik. Ezért nem kell internet a telefonomra, mert nem akarok, olyan lenni aki egy élettelen tárgytól függ. Szánalmas, hogy hova süllyed a világ, és ez meg rosszabb lesz. Csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek hogy fognak megélni?? Hogy nevelnek fel egy gyereket? Vagy csak odanyomnak a kezükbe egy iphone-t és azzal lakjon jól??? Szomorú vége lesz így a dolgoknak.
Az a lány meg bolond, egy telefon fontosabb mint az anyja? Én az anyja helyében vissza sem fogadnám, hiába a gyereke, de amit tett az mindenen túlmegy.
Látni is rossz, hogy az iskolában is mindig mindenki csak a telefonján netezik. Ezért nem kell internet a telefonomra, mert nem akarok, olyan lenni aki egy élettelen tárgytól függ. Szánalmas, hogy hova süllyed a világ, és ez meg rosszabb lesz. Csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek hogy fognak megélni?? Hogy nevelnek fel egy gyereket? Vagy csak odanyomnak a kezükbe egy iphone-t és azzal lakjon jól??? Szomorú vége lesz így a dolgoknak.
Az a lány meg bolond, egy telefon fontosabb mint az anyja? Én az anyja helyében vissza sem fogadnám, hiába a gyereke, de amit tett az mindenen túlmegy.
2015. március 23. 21:20
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Ez nem lehet komoly, milyen elvetemült teremtmény képes ilyenre?
2015. március 23. 22:15
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ilyen egy hülye lányt -.- A saját anyját csak azért akarta megölni, mert elvette a telefonját? Nemnormális.
2015. március 23. 22:25
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Nem is tudom, nekem az anyukám felett egyetlen ember, tárgy vagy fogalom sem áll. Tehetne bármit, képtelen lennék szánt szándékkal bántani őt, nem hogy megölni... beteges ez a lány. Egy egyszerű alkatrészhalmazért (mert akárki akármit mondd, az almák sem többek) képes lett volna végezni a saját anyjával...ez ijesztő
2015. március 23. 22:57
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline |
Hova jut ez az elcseszett világ? Az anyját képes lett volna megölni a kibaszott telefonjáért (bocsánat...IPhone)?!?! Beteg ez a világ, de ha a lány fontosabbnak tartotta és jobban szerette a telfonját az anyjánál akkor a nevelésében és az egész életében is el volt cseszve valami a csajnak.... De akkor is, jézusom!!!
2015. március 24. 02:01
Ehez csak gratulálni tudok, komolyan, annyi intelligens ember van a világon.
2015. március 24. 03:17
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Szerintem az a baj hogy a kedves anyuka nem tanította meg a lányának hogy mi az az értékrend! Ha meg tanította volna akkor talán nem követet volna el ekkora hibát a lánya. Bár az is igaz hogy nem tudom milyen családi idillben nőt fel ez a lány hogy az anya nem fontos neki.
2015. március 24. 07:23
Ugyanmár...
Ilyen ha egy ismerősöm családjában történne akkor sem szólnék bele, nemhogy csak így olvasva. Ki tudja mi történt még azon kívül amit az anya elmondott, egy gyereknek nem lesz csak úgy fontosabb a telefonja mint a saját anyja ha egy kicsit is normálisan nőtt fel és az anyja ezelőtt nem tett neki semmi rosszat. Nem minden az aminek látszik
Ilyen ha egy ismerősöm családjában történne akkor sem szólnék bele, nemhogy csak így olvasva. Ki tudja mi történt még azon kívül amit az anya elmondott, egy gyereknek nem lesz csak úgy fontosabb a telefonja mint a saját anyja ha egy kicsit is normálisan nőtt fel és az anyja ezelőtt nem tett neki semmi rosszat. Nem minden az aminek látszik
2015. március 24. 07:38
12 éves elkényeztetett kis dög. Ebből látszik hogyan nőtt fel az a lány. Anyuka és apuka kinyalják a fenekét, és mit kapnak cserébe? Mérgezést. Akarom mondani, csak a drágaságos anyuci. Az a gyerek tuti idegbeteg, ha elveszik a telefonját. Itt is van a példa. A szülei (pontosabban csak az anyja) jól tették, hogy őrizetbe adták azt a csajt. Ott legalább "kijózanodik" egy csöppet -.-
Amúgyis: HOVÁ FOG FAJULNI EZ A VILÁG?!?!
Amúgyis: HOVÁ FOG FAJULNI EZ A VILÁG?!?!
2015. március 24. 08:13
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline |
Egyetértek Virdzsiii!
2015. március 24. 09:45
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Nem kellett volna kinyalni a seggét. El van kényeztetve. Ennyi. Amúgy az is benne van a pakliban, hogy nem csak ezért mérgezte meg az anyját a lánya, mert csak elvette az Iphone-ját. Lehet, hogy meg is verte. Én se hagynám magam, mondjuk a mérgezés az már túlzás..
2015. március 24. 11:00
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Egy az, hogy 12 éves kislány kezébe nem adnék kibadrága telefont.
Kettő az, hogy még szerencse, hogy az anya értesítette a hatóságokat, ez a viselkedés nem normális a gyerek részéről. Legalább az anya az eszénél volt...
Kettő az, hogy még szerencse, hogy az anya értesítette a hatóságokat, ez a viselkedés nem normális a gyerek részéről. Legalább az anya az eszénél volt...
2015. március 24. 11:01
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Az egy dolog, hogy iPhone-ja van, de hogy mostanság senki nem tud normálisan gyereket nevelni, az egyszerűen 100%. Nem csak az okostelefon a baj. Hanem az is, hogy a mostani generáció olyan szinten el van szállva magától, hogy mind abban a hitben él, hogy ők sz*rták a spanyol viaszt. (Már elnézést.) Nem kell okostelefon ahhoz, hogy valaki idiótákkal találkozzon. Bár a modern technológia is ludas ebben az ügyben.
A legnagyobb baj még mindig az emberi idiotizmussal van, ami egyre inkább terjed. Ennyi gondolkodásra képtelen élőlény... Ráadásul állítólag mi vagyunk az evolúció csúcsa. Ez esetben szégyenlem magam, amiért ember vagyok.
Legalább annyi esze volt a kis tiniribi anyjának, hogy őrizetbe adta a lányát. Jelezném, 10-15 évvel ezelőtt biztos nem volt olyan, hogy egy telefon miatt a gyerek fehérítőt itatott az anyjával. 16 éves vagyok, de néha jobban felhúzom magam az ilyeneken, mint néhány felnőtt. Fejben már lassan ott tartok, hogy mindenkit valahogy le kéne tesztelni, hogy kiderüljön, kinek mennyi józan esze van, és akinek nem megfelelő érték jön ki, azt zárják be valahova élete végéig úgy, hogy soha ne szaporodhasson. Az ilyenek képtelenek lesznek normális embert nevelni a saját kölykükből.
A legnagyobb baj még mindig az emberi idiotizmussal van, ami egyre inkább terjed. Ennyi gondolkodásra képtelen élőlény... Ráadásul állítólag mi vagyunk az evolúció csúcsa. Ez esetben szégyenlem magam, amiért ember vagyok.
Legalább annyi esze volt a kis tiniribi anyjának, hogy őrizetbe adta a lányát. Jelezném, 10-15 évvel ezelőtt biztos nem volt olyan, hogy egy telefon miatt a gyerek fehérítőt itatott az anyjával. 16 éves vagyok, de néha jobban felhúzom magam az ilyeneken, mint néhány felnőtt. Fejben már lassan ott tartok, hogy mindenkit valahogy le kéne tesztelni, hogy kiderüljön, kinek mennyi józan esze van, és akinek nem megfelelő érték jön ki, azt zárják be valahova élete végéig úgy, hogy soha ne szaporodhasson. Az ilyenek képtelenek lesznek normális embert nevelni a saját kölykükből.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.