Az iPhone-jáért cserébe megölte volna édesanyját a 12 éves lány
2015. március 25. 13:43
SherlockedHiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235896 offline |
Buci12...azert meg nem szar az iPhone mert valaki nem kepes megnevelni a gyereket, vagy mert 12 evesen ugy el van kenyeztetve, hogy a sajat anyjat is megolne az iPhonejaert! Az enyemet is el szokta venni anya, ha valami olyat csinaltam, de ettol meg eszembe nem jutna meg belerugni sem, nemhogy megolni! Jezus isten! Es mar ne is haragudj, de ahhoz kepest, hogy "en idosebb vok nala", eleg sz@r a helyesirasod...
2015. március 25. 14:00
Eskuszom ha igy haladunk akkor nemsokara a harom evesek is iPhone-ert fogjak megolni a sajat anyjukat. Ez a gyerek nem normalis,de a szulo se szent minek kell 12 evesen iPhone?
2015. március 25. 15:58
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Szép, új világ... A telefonja előbbre való számára, mint a nő, aki a világra hozta. Na, ezért kell az elkényeztetett kis tizenéveseknek iPhone meg okostelefon....
2015. március 25. 16:02
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
hát ez engem annyira lesokkolt, hogy nem tudok megszólalni. nekem is van okostelefonom, de ha anyám elvenné még örülnék neki, mert már én készülök ki, hogy milyen függő vagyok, nem hogy anyámat mepróbáljam ÖLNI!! hát ez nekem már sok(kkkk)!
2015. március 25. 17:08
Nekem is okostelefonom van, de azért ilyet soha életemben nem tennék. Rengetegen olyan flegmán tesznek a szüleinek, hogy azt alig hiszem el. Én visszaszólni se szólok vissza soha, hiszen tiszteletben kell tartani az édesanyákat illetve édesapákat, és voltaképpen mindenkit valamilyen szinten. Aki ilyet mer tenni a saját anyjával, az biztos, hogy nem 100as, soha nem kéne kiengedni abból a központból.
2015. március 25. 17:24
Niabellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 231045 offline |
Nekem is IPhone-om van,de sosem tennék ilyet a szüleimmel csak mert elveszik.Tőlem nem szokták elvenni,hisz nem adok rá okot,de ilyen tiszteletlenül bánni azokkal az emberekkel,akik felneveltek.Ráadásul 12 évesen!Szerintem akkor még nemhogy okos,de semmilyen telefonom nem volt.
2015. március 25. 19:35
mi??? ez hülye. ha nekem lenne iphone-om (nincs, és nem is kell) amit (neaddjisten) imádnék, és anyám elvenné, nem akarnám megölni. szánalmasak a mai gyerekek. és ahogy írták: 12 évesnek minek iphone?? inkább élvezze az életét, menjen el a barátaival valahova, mintsem hogy nyomkodja ilyen fiatalon ezt a sz#rt.
2015. március 25. 19:45
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Egyetértek CaliforniaGirl-lel, teljesen egyetértek veled
2015. március 25. 21:54
Elkényeztetett kis plázabiccs. Nem érdemelné meg az alaptelefont sem. Szánalmas -.-
2015. március 26. 00:11
Liz kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 238152 offline |
Nem azt mondom hogy egy 12 évesnek nem kell iPhone mert mostanság már a 10 éves gyereknek okos telója van és ebben én sem voltam kivétel de azért ilyet! És ha meg is halt volna...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.