Angelina Jolie nemrégiben nyilvánosságra hozta, miszerint eltávolíttatta petefészkeit a rák kialakulásának megelőzése végett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie-nak nem lehet több gyereke
2015. március 24. 14:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. március 24. 14:12
Szerintem nagyon jól döntött, én felnézek rá amiatt milyen bátor és mennyire próbál mindenkinek példát mutatni. Több Angelina Jolie kellene a világra.
2015. március 24. 14:18
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Egygre jobban birom ezt a not!
2015. március 24. 14:24
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Tényleg nagyon példaértékűen és okosan gondolkozik Angelina a témában.
Ugyanakkor még mindig az a véleményem, hogy az ilyen beavatkozásokért rengeteg pénzt elkérnek külföldön és hazai viszonylatban is... Azért a legtöbb ember nem képes ennyi pénzt kifizetni. Így marad a drasztikusabb megoldás: szó szerint mell nélkül élni, illetve akkor sort keríteni a dolgok eltávolítására, amikor már sajnos észlelve van a probléma.
Ugyanakkor még mindig az a véleményem, hogy az ilyen beavatkozásokért rengeteg pénzt elkérnek külföldön és hazai viszonylatban is... Azért a legtöbb ember nem képes ennyi pénzt kifizetni. Így marad a drasztikusabb megoldás: szó szerint mell nélkül élni, illetve akkor sort keríteni a dolgok eltávolítására, amikor már sajnos észlelve van a probléma.
2015. március 24. 14:42
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Rendkívüli nő Angie, kivételes akarattal és bátorsággal bír, hogy képes volt ebbe önként belevágni, nem kényszer hatása alatt.
A cikkel kapcsolatban egy gondolat: Angelina Oscar-díjas is, szerintem ha így nevezzük meg, hogy "...-díjas színész/színésznő", akkor célszerű a legjelentősebb díját (oké, egyébként meg eldöntheti mindenki magának, mennyit is ér manapság már az Oscar...) írni.
A cikkel kapcsolatban egy gondolat: Angelina Oscar-díjas is, szerintem ha így nevezzük meg, hogy "...-díjas színész/színésznő", akkor célszerű a legjelentősebb díját (oké, egyébként meg eldöntheti mindenki magának, mennyit is ér manapság már az Oscar...) írni.
2015. március 24. 15:00
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Nagyon erős személyiség pont ezért imádom! Sajnálom hogy nem lehet több gyereke (vérszerinti) de az örökbefogadás nem kizárt nálluk!
2015. március 24. 15:02
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline |
Kivételesen bátor nő, és jó oldalát látja a világnak!
2015. március 24. 15:29
Angelina valami csodálatos lelki és szellemi erővel megáldott nő annyi erő és belső bátorság lakozik benne, nagyon kedvelem.
2015. március 24. 15:35
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline |
6 gyerek!!!?????!!!! OMG! azért cukik
2015. március 24. 15:36
Na igen, ezért imádom őt annyira, mert mindig olyan jól látja a dolgokat és előrelátó is!
2015. március 24. 15:37
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Nagyon nagyra értékelendő amit tett magért és a családjáért.Én ugyan nem vagyok nagy rajongója,de ez nagyra értékelem!Nagyon erősnek kellett lennie hozzá,hogy ezt bevállalja de a családért mindent!Egy szóban ő erős bármit megtenne szerintem!
2015. március 24. 15:53
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline |
Már unom. Nem lehetne az ilyen dolgait magánügyként kezelni? Abszolút nem izgat Angelina Jolie petefészke. Gyönyörű, tehetséges színésznő, nem ezzel kellene felhívni magára a figyelmet. És most ne jöjjön senki azzal, hogy a betegségre és a nem tudom mire akarja ráirányítani a figyelmet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.