EZ RÉGI DAL
RÉGI
NEM MOSTANI!!!!!!
Megjelent Zayn Malik első szólódala
2015. március 31. 21:22
Szerintem Zayn már jóval a mostani események előtt tervezgette a szóló karrierjét, a bandából való kiválása pedig tökéletes promó az új albumához. Egyébként eléggé gerinctelen dolog volt, így otthagyni az együttest, de valószínűleg szólóban nem lesz olyan sikeres, mint az 1d-ben.
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Vihar a biliben... Elég gusztustalan megmozdulás volt ez Zayntől. Igencsak megcsappanhatott a szurkolótábora ezzel a szólókarrierbe kezdéses dumával, mikor elvileg ő egy nyugodt, normális életet szeretne élni...
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline |
Igazad van wattacukor2 !!!!
2015. március 31. 21:24
nekem alapvetően a hangjával van bajom. Nekem nagyon nem teszik.
2015. március 31. 21:27
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Louisnak és a rajongóknak igaza van!! Miért kellett hazudnia???? Ezt nem értem!!! Jobb volt az 1D-be!!!!
2015. március 31. 21:32
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline |
Hajaj, ez a hónap az eddigi legnehezebb volt a Directionerek életében.
Nekem tetszik a dal, de most nem is emiatt írok, hanem feltűnt, hogy a cikk pontatlan.
Louis nem a dal megjelentetésére reagált, hanem Naughty Boy retweetelt egy kis videót, amiben ez a szöveg állt: Naughty Boy saved my life, Zaughty will rise. Azaz Naughty Boy megmentette az életemet, Zaughty (Zayn és NB neve összevonva) fel fog emelkedni, vagyis értitek, sikeres lesz... Na, és emiatt akadt ki Louis, mert ezzel NB egyértelműen csak a rajongókat akarta felidegelni.
Én nem vagyok mérges Zaynre. A kezdetektől nyilvánvaló, hogy a menedzsmentjük sok mindenben korlátozza a srácokat, rájuk kéne inkább haragudni. Zayn konkrétan nem mondott semmit, a One Direction oldala írta azt, amit.
Nekem tetszik a dal, de most nem is emiatt írok, hanem feltűnt, hogy a cikk pontatlan.
Louis nem a dal megjelentetésére reagált, hanem Naughty Boy retweetelt egy kis videót, amiben ez a szöveg állt: Naughty Boy saved my life, Zaughty will rise. Azaz Naughty Boy megmentette az életemet, Zaughty (Zayn és NB neve összevonva) fel fog emelkedni, vagyis értitek, sikeres lesz... Na, és emiatt akadt ki Louis, mert ezzel NB egyértelműen csak a rajongókat akarta felidegelni.
Én nem vagyok mérges Zaynre. A kezdetektől nyilvánvaló, hogy a menedzsmentjük sok mindenben korlátozza a srácokat, rájuk kéne inkább haragudni. Zayn konkrétan nem mondott semmit, a One Direction oldala írta azt, amit.
2015. március 31. 21:35
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Nem igazan rajongojk az 1d tagjaiért de kedvelem a zenéjüket. Szerintem van egy pár igen jó daluk. Én is meglepődtem Zayn távozásán és nem értem mért hazudott. Sokkal jobban szólt a hangja az 1D-ben. És Louisnak teljesen igaza van!!
2015. március 31. 21:47
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Zayn assa mar el magat...van asom
2015. március 31. 21:55
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Istenem Zayn segítek megàsni a sírodat!! Hogy miért?? Mert a szemembe elástad magad szóval GRATULÁLOK a nyugalmas életedhez és annak hogy jól mulatsz! Louis neked teljesen igazad van! Én is ugyanígy lennék ha velem is ez történne!! Remélem Zayn látta Louid kis üzenetét és egy kicsit is magába fordult nem utolsó sorban remélem elszégyelte magát!! DE még MINDIG ennek ellenére szeretlek téged Zayn de most nagyot csalódtam benne
2015. március 31. 22:04
Vihar a paradicsomban...
Nehéz lett volna kijelenteni, hogy szólókarriert akar. Igazából itt egyedül a fanokat lehet sajnálni, nem Zaynt. Ők ennek az elszenvedői.
Nehéz lett volna kijelenteni, hogy szólókarriert akar. Igazából itt egyedül a fanokat lehet sajnálni, nem Zaynt. Ők ennek az elszenvedői.
2015. március 31. 22:14
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline |
Szerintem nem rossz.
2015. március 31. 22:47
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Valaki olyan jól megfogalmazta ezt, hogy csak annak a magyar változatát tudom osztani, ugyanis az mindent magába foglal:
,,Zayn Naughty Boy-t választotta helyettünk. Louis minket választott Zayn helyett is."
Teljes szívemmel szeretem Zaynt, de csalódott vagyok. ..mint egy hátba szúrás.
,,Zayn Naughty Boy-t választotta helyettünk. Louis minket választott Zayn helyett is."
Teljes szívemmel szeretem Zaynt, de csalódott vagyok. ..mint egy hátba szúrás.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.