Nem azért de a hangja teljesen más
Én utáltam az 1d vagy mit szoval engem ez nagyon hidegen hogy..de am elég bunkoság vol h kilépett a csapatbol és egyből egy uj szóló szám na mind1
Megjelent Zayn Malik első szólódala
2015. április 01. 17:39
Wáó!Elején bevallom megértettem hogy "normális" életre vágyik,de ez neki a "normális" élet?!Hát hallod most már nagyon nem értem...attól még hogy szólókarrierbe kezd nem lesz még normális élete könyörgöm!Mondta volna meg hogy már nem akar a bandában tartózkodni,nem kellett volna ez a szöveg hogy "magánéletét rendbe szeretné tenni és "normál" életre vágyik".Amúgy meg nem azért de Louis felháborodása jogos volt és ez a szám pedig....SZÖRNYŰ!Malik,Malik,Malik nem is tudom lehet hogy nem így akarta az egészet de legalább várt volna még ezzel és akkor nem úgy jött volna le a dolog hogy konkrétan szarik a bandára és "kitörni" akar....
2015. április 01. 17:42
jucyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.19. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 204048 offline |
Hát... én nagy Zayn Malik fan voltam,ő volt a kedvencem... de most nem igazán értem.... Miért nem mondta meg az igazat? Még mindig rajongója vagyok,remélem,hogy jól fog alakulni az élete,de most már kevésbé vagyok lelkes...
2015. április 01. 17:43
Nem lett rossz..bár várhatot volna még egy kicsit..
2015. április 01. 18:49
Nem akarok egy Directionert sem megsérteni, de Zayn nem tudja megállni a helyét szólóénekesként, mert a hangja harmatgyenge. És még mindig zavar, hogy össze-vissza beszélt, de azt már kifejtettem az adott cikknél, mégegyszer nem fogom.
2015. április 01. 19:04
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Ha őszinte lett volna, akkor most nem lenne ez a nagy cécó körülöttük. Simán bejelenthette volna, hogy szólózni szeretne oszt' csókolom. Amúgy a szám nem egy nagy was ist das.
2015. április 01. 19:33
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Hát őszinte legyek?
Louis-t teljes mértékig megértem én is ki lennék akadva nem is kicsit!Minden olyan gyorsan történt és a dolgok teljesen máshogy alakultak mint azt gondoltuk volna.Zayn tudjuk miért akarta elhagyni bandát de teljesen más lett belőle az a mintudoménkicsoda akikkel szerződött azokra most kicsit mérges lettem.Ettől függetlenül a szám nem rossz de nem illik annyira Zay-hez szerintem.Azért,hogy ne legyek gonosz hajrá Zayn!
Louis-t teljes mértékig megértem én is ki lennék akadva nem is kicsit!Minden olyan gyorsan történt és a dolgok teljesen máshogy alakultak mint azt gondoltuk volna.Zayn tudjuk miért akarta elhagyni bandát de teljesen más lett belőle az a mintudoménkicsoda akikkel szerződött azokra most kicsit mérges lettem.Ettől függetlenül a szám nem rossz de nem illik annyira Zay-hez szerintem.Azért,hogy ne legyek gonosz hajrá Zayn!
2015. április 01. 20:10
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
ja és mindenki szidja h hazudott, de gyerekek a média már csak ilyen, ezt kellett tennie, bár szerintem ez nem volt logikus mert pár nap múlva minden kiderült, meg elég gyenge kifogás volt, mindegy ennek ellenére helyesen cselekedett
Ja és én csak Louist utálom, a többieket nem, ez mindig is így volt, tehát Zaynt eddig se utáltam és most se. De nem mondom h a kedvencem, nekem teljesen közömbös ahogy Harry, Niall és Liam is.
Ja és én csak Louist utálom, a többieket nem, ez mindig is így volt, tehát Zaynt eddig se utáltam és most se. De nem mondom h a kedvencem, nekem teljesen közömbös ahogy Harry, Niall és Liam is.
2015. április 01. 20:13
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
meg hogy miért nem tudott várni vele, hát nyilván a marketing miatt, most van a középpontban, ilyenkor kell lépni, legyen már eszetek, nagyon jól csinálja...törtető, de ez van, valakit ez hajt, a mai világban az emberek többsége igen is törtető
2015. április 01. 20:27
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
na jó nem vagyok dájreksöner. Mindenhol ezt nyomatják hogy iksz ipszilon kilépett a ván dájreksönből, mert "olyan életet akar érni mint a többi normális fiatal". Vagyis nem akar hírnevet. Akkor ez minek? Továbbra is ő akar a középpontban lenni csak már megunta hogy az 5 hülyegyerek közül "az egyik".
2015. április 01. 20:38
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
Lambika már nem azért,de Louis a rajongóit védi
2015. április 01. 20:47
Hát egy kicsit most "csalódtam" Zaynben. Bár azt csinál amit akar.
2015. április 01. 20:48
LambikaCseh Banán |
Louis nem véd senkit, ő magát védi, mert neki nem tetszett ez a helyzet és marhára nem a rajongók miatt tette de éljetek csak ebben a hitben, csak fájni fog a koppanás
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.