Megjelent Zayn Malik első szólódala
2015. április 01. 21:36
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
teljesen egyetértek. pont ugyan ezt éreztem. mi támogatjuk mert azt akarjuk hogy boldog legyen, erre ő a képünkbe hazudik.(aztán kiáll egy ilyen semmivel)
2015. április 01. 22:27
Lambika, legyszives tunj mar innen a fenebe, nem zavar, hogy ez a cikk reszben szol csak Louisrol? Minden 1D cikkben leirod, h mennyire utalod stb, de nagyon idegesito vagy mar. . Nincs jobb dolgod? Egy erett gondolkodasu ember normalis hangnemben is eltudja ezt mondanim de te? Mint egy ovodas, csaka hajtod a magadet, de fogadok, hogy egyetlen epkezlab pozitiv mondatot keptelen lennel megfogalmazni Louisrol.
A cikk.: Igen, hazudott. Igen, kiadott egy dalt. Engem is ledobbentett ez az egesz, de nem tudhatjuk, mi js jatszodik le igazabol, es ahogy olvastam, van nehany okos ember, aki biztosan sokkal tajekozottabb ebben a temaban. Ha tenyleg szeretjuk, akkor el kell fogadnunk azt, amit csinal, vagy ha nem tetszik, akkor van. A One Direction nelkule nem az igazi, de nem ez a veg. Egy igazi Directioner mind az otuket kulon kulon is szereti, nem csak egy kimondott tagot, vagy az egesz bandat "egyben".
A cikk.: Igen, hazudott. Igen, kiadott egy dalt. Engem is ledobbentett ez az egesz, de nem tudhatjuk, mi js jatszodik le igazabol, es ahogy olvastam, van nehany okos ember, aki biztosan sokkal tajekozottabb ebben a temaban. Ha tenyleg szeretjuk, akkor el kell fogadnunk azt, amit csinal, vagy ha nem tetszik, akkor van. A One Direction nelkule nem az igazi, de nem ez a veg. Egy igazi Directioner mind az otuket kulon kulon is szereti, nem csak egy kimondott tagot, vagy az egesz bandat "egyben".
2015. április 02. 00:03
Liliannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 204810 offline |
Sajnolam azt ami tortent. Nagyon. Ertem, hogy duhosek vagytok Naughty boy nem gondolkodott amikorm azt mondta csak megmentette Zayn-t a one direction-tol. Louis-nak adok igazat. En tenyleg azt akarom hogy minden legyen a regi de nagy valoszinuseggel nem lesz az. Tovabbkell lepni. Ha zayn igy boldog akkor tamogatom meg akkor is ha faj, nekem amugy tetszik a dal a tobbi fiut oedig meg az eiginel is jobban sgitem es tamogatom. Nagyon szeretem oket. Megmentettek ezert tartozom nekik eggyel.
2015. április 02. 10:06
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
Hogy is kezdjem ?
Igen Directioner vagyok.................de Zayn szólókarrierjével kapcsolatban nem a legpozítívabb a véleményem .............Zayn az 1D nélkül csak egy jó hangú ember.........pár év múlva Zayn karrierjének vége
Igen Directioner vagyok.................de Zayn szólókarrierjével kapcsolatban nem a legpozítívabb a véleményem .............Zayn az 1D nélkül csak egy jó hangú ember.........pár év múlva Zayn karrierjének vége
2015. április 02. 11:21
Veronika220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240579 offline |
Jó lett a dal!! :-)
2015. április 02. 12:09
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
Lambika: igen,te mindig mindent jobban tudsz,hogy Louis mit GONDOL vagy mit csinal,miert csinal. Ha utalod,akkor gondolom nem koveted az eletet,szoval jobb lenne mar,ha nem szolnal be minden 1Drol szolo poszt alatt (akkor is ha nem Louisrol szol nagyreszt a poszt),hogy Louis mekkora egy kocsog. CrazyMalik14-gyel ertek egyet.
2015. április 02. 12:16
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
imádom zayn hangját <3
kár h naughty boy-al állt így össze
kár h naughty boy-al állt így össze
2015. április 02. 12:25
És ez neki a normális élet? Azért ez az én szememben egyenlő a cserbenhagyással. De Directionerek! Ne vesztegessétek arra az időtöket, hogy emésszétek Zaynen és a Naughty Boyon magatokat. Inkább legyetek mégjobban elfoglalva azzal, hogy támogassátok az a 4 csodálatos srácot, akik kiállnak mellettetek még mindig.
2015. április 02. 14:01
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
Én is egyet értek BTR.-el...Zaynnak én sem látok túl nagy jövőt szólóénekesnként...de ő döntött így. :/
2015. április 02. 14:29
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline |
Ekkora egy kétszínű és hazug embert.Én nem bírom az 1D-t egyálltalán de azért egy kicsit bunkoság volt hogy azt mondja normális életet akar élni ezért kilép aztán meg egyből megjelenik egy ujj dala.Hatalmas genyóság szerintem.
2015. április 02. 15:00
Utálom ha valaki hazudik. Nem olyan jó énekes ehhez és ezt ő pontosan tudja. Egyszer azt mondta, h a rajongóit imádja, akkor miért kellett neki hazudnia? Önző. ibbi427-nek igaza van.
2015. április 02. 15:03
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
Tisztazzuk a dolgokat. Zayn ezt a szamot elvileg mar 2014-ben felvette. Zayn testvere meg ma irta,hogy szo sincs rola,hogy szolokarrierbe kezd ))
2015. április 02. 21:07
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Gyerekek, néhányan itt Tajgetoszra valók
Lambika a kommented alapján te meg se ütöd a 70-es IQ mércét, úgyhogy a helyedben nem dobálóznék ilyen szavakkal. A megnyilvánulásod pedig vicc.
Lambika a kommented alapján te meg se ütöd a 70-es IQ mércét, úgyhogy a helyedben nem dobálóznék ilyen szavakkal. A megnyilvánulásod pedig vicc.
2015. április 03. 00:32
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline |
Hm, szerintem jobb ha szólókarriert indít, és emiatt most ne utáljuk/utáljátok embere, mert ha ő másképp képzeli el eszt az egész hírnevet, és zenés ipart, akkor hadd tegye azt amit akar. Elvégre, most annak semmi értelme nem lett volna, ha továbbra is marad, és szarul érzi magát, meg nem tud ezzel egy nagyobb egyén lenni. Nem vagyok a csapat rajongója, és nem is leszek az, de ha hallottam is vagy láttam egy klipjüket, akkor szerintem érezhető, hogy Zayn egy másabb világ. Na de, kíváncsi vagyok rá, ő rá nagyon ! Várom mit tartogat a jövő!
2015. április 03. 06:38
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Én nagyon megutáltam Zayn-t, össze- vissza hazudozott hogy normális életet akar távol a reflektorfénytől, most meg szólókarier. Ehez mást nem tudok szólni csak azt hogy süllyedjen el a mélybe!!!! >:O
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.