Múlthét vasárnap zajlott le a huszonnyolcadik Kids' Choice Awards. Bár a gyerekek kedvenc sztárjait díjazták, a jelöltek igazán sokszínűek voltak, és nemcsak a tizenéves korosztályból kerültek ki a győztesek, így nem csoda, hogy rengeteg híresség tett jelenést a gála narancssárga szőnyegén. Lássuk, ki miben jelent meg az eseményen!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruhamustra: Kids' Choice Awards 2015
2015. április 04. 23:12
iggy!!♥♥ nagyon jól nézett ki!
hááát meghan se néz ki olyan rosszul, csak az a cipő...
debby-n kicsit fura ez a ruha. de a haja nagyon jó!
zendaya: miez??? úgy néz ki, mint kleopátra.
hááát meghan se néz ki olyan rosszul, csak az a cipő...
debby-n kicsit fura ez a ruha. de a haja nagyon jó!
zendaya: miez??? úgy néz ki, mint kleopátra.
2015. április 04. 23:14
Sarah Haylendé nagyon szép, nem csak a ruha, hanem az egész megjelenése kifogástalan viszont Debby haja szörnyű, mintha negyven évet öregedett volna.
2015. április 04. 23:24
Laura és Vanessa Marano ruhája tetszik, a többieké annyira nem.
2015. április 04. 23:32
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (Kelsey @ 2015.04.04. 23:05)
Vicces. Az egyik sztár 'próbálgatja szárnyait', ha extravagáns stílusban jelenik meg valahova, a másik meg vagány és bevállalós egy hasonló stílusban. Hogy is van ez?
Ha megnézed Zendaya ruhamustrás cikkeit (mondjuk a legutóbbi hármat), mindegyikben teljesen más stílust képvisel, erre értettem, hogy még próbálgatja a szárnyait, azaz keresi a stílusát.
Nem gondolom, hogy elfogult stílusban írtam, nekem speciel se Debby, se Zendaya ruhája nem tetszik, viszont például az előbbiről a legtöbb divatblog elismerően írt, így nyilván nem fogok negatív kritikát megfogalmazni a megjelenésével kapcsolatban.
2015. április 04. 23:35
Ariel ruhája tetszik,olyan kis vidám.Iggy szoknyája leginkább nagymamám viaszos vászon terítőjére hajaz.Angelina szokás szerint nem nyúlt mellé,viszont én valami extravagánsabb darabra számítottam Őt illetően.Jennifer miniruhája is elmegy,bár én nem vettem volna fel az alkalomra,már csak a hossza miatta rizikó miatt sem.Sarah pedig ebben a "jelmezben" leginkább egy átlag mosónőre emlékeztet,esetleg egy korabeli tehénfejőlányra.A többiek öltözékéről sem vagyok éppen pozitív véleménnyel.
2015. április 05. 00:21
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Vicces ez a Kid's Choice... Annyira komolyan veszik a sztárok, hogy nem egy ember a sarki vegyesboltba igyekvő, leghétköznapibb ruhájában jelent meg. Nem kell totál kiglancolniuk magukat, de istenem, nem egy jelenlévőt az érdektelenség jellemez. Nadrág, farmerkabát, ing...
Ez se jó, de a másik véglet, mikor már valaki olyan komolyan veszi magát, mint J.Lo... Ez a ruha szerintem ide túl ünnepi és dögös volt (a többihez mérve), Zendaya meg... Geeez, valaki szóljon már neki, hogy nem tud öltözködni és hogy sz*r a haja! Mintha egy bilit a fejébe húztak volna és a körvonala mentén vágták volna le!
Ez se jó, de a másik véglet, mikor már valaki olyan komolyan veszi magát, mint J.Lo... Ez a ruha szerintem ide túl ünnepi és dögös volt (a többihez mérve), Zendaya meg... Geeez, valaki szóljon már neki, hogy nem tud öltözködni és hogy sz*r a haja! Mintha egy bilit a fejébe húztak volna és a körvonala mentén vágták volna le!
2015. április 05. 00:43
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline |
Jennifer Lopez: a haja nem tetszik, olyan mint a szénakazal
Angelina: szép
Sarah Hyland: nem rossz
Vanessa és Laura Marano: a ruhák nem rosszak annyira, viszont az a kék cipő nem jön be nekem
Iggy: ez a csaj egyre rondább!! A Fany-ben és a Problem-ben szép volt, viszont most sokkal-sokkal rondább.. a sminkje és a ruhája is
Meghan: hú, nekem ez most nagyon tetszik *.* a cipő nem a legjobb de nem vészes viszont a ruha nagyon vadmacskás, tetszik
Ariel Winter: nagyon kellemes, tavaszias, tetszik
Debby: ez most nem jött össze..a haja förtelmes, mintha lenyalták volna..az olyasmi cipőket nem szeretem, + a ruha sem tetszik
Kaley: ezt hogy gondolta?!?!
Nick Jonas & Olivia: nagyon furcsák..nem csak a ruhák, hanem a kisugárzásuk is
Zendaya: csak szerintem akart Kleopátra lenni?
teljesen úgy néz ki szerintem amúgy nem lenne baj a ruhával, ékszerekkel, cipővel sem..viszont a haj nagyon nem tetszik
Angelina: szép
Sarah Hyland: nem rossz
Vanessa és Laura Marano: a ruhák nem rosszak annyira, viszont az a kék cipő nem jön be nekem
Iggy: ez a csaj egyre rondább!! A Fany-ben és a Problem-ben szép volt, viszont most sokkal-sokkal rondább.. a sminkje és a ruhája is
Meghan: hú, nekem ez most nagyon tetszik *.* a cipő nem a legjobb de nem vészes viszont a ruha nagyon vadmacskás, tetszik
Ariel Winter: nagyon kellemes, tavaszias, tetszik
Debby: ez most nem jött össze..a haja förtelmes, mintha lenyalták volna..az olyasmi cipőket nem szeretem, + a ruha sem tetszik
Kaley: ezt hogy gondolta?!?!
Nick Jonas & Olivia: nagyon furcsák..nem csak a ruhák, hanem a kisugárzásuk is
Zendaya: csak szerintem akart Kleopátra lenni?
teljesen úgy néz ki szerintem amúgy nem lenne baj a ruhával, ékszerekkel, cipővel sem..viszont a haj nagyon nem tetszik
2015. április 05. 01:14
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Iggy nagyon jól nézett ki!
2015. április 05. 04:22
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Nekem valahogy egyikőjük ruhája sem tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.