Matt Healy azzal támadta meg a közkedvelt fiúbandát, hogy azok lemásolják a The 1975 egyedi hangzásvilágát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt Healy szerint a 1D másolja a The 1975 zenéjét
2015. április 18. 20:55
És mi baj van azzal, hogyha hasonlóan hangzik a zenéjük, mint másé? Sztem am semmi baj nincs ezzel...
2015. április 18. 20:58
Nincs ezzel baj. Mostanában minden híresség másol. Bár nem ismerem a The 1975-t, de biztos jó számai vannak.
2015. április 18. 20:58
Szerintem ez meg hülyeség, annyi erővel a Little Mix kopizza a Spice Girls-t, értitk, ég és fold a kettő...
2015. április 18. 21:06
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Na, szerintem ez a hír fogja kirobbantani a 3. világháborút... A Directionerek (vagy franc tudja, mi a nevük) már így is lázadnak Zayn miatt, mi lesz most?
2015. április 18. 21:08
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
nem vagyok directioner, de ebben nem a fiúk a hibásak az 1Dből hanem azok akik írják, készítik nekik a zenét, mert még annyira sem képesek, hogy maguktól másoljanak valamit...
2015. április 18. 21:15
Na most, mi baj van azzal, hogy hasonlít a zenéjük?! Attól még nem biztos hogy másolják! -.-"
2015. április 18. 21:21
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
és erre nem tudtak hamarabb rájönni??? vagy ez csak most probléma?
2015. április 18. 21:27
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Juj de nagy probléma, hogy oda ne rohanjak...szerintem nem copyzák ha meg tényleg van is benne egy kis copy akkor is az 1D sokkal jobb és biztos nem fogom hirtelen meg utálni őket mert álítólag copyzák, nekem akkor is az ő zenéjük fog tetszeni és továbra is szurkolok.
2015. április 18. 21:27
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Egyetlen, amit a cikkből leszűrtem: Zaynt letakarták a képről és már nem jelölték meg a "kapcsolódó sztárok" résznél, annak ellenére, hogy 1D cikk...ouch
2015. április 18. 21:47
Istenem...hogy a fenébe nem esik le itt még egyeseknek,hogy a One Direction sikeres,és szeretik őket!Ők külön kategória,ha akkor nem tűnt fel neki az esetleges stílusmásolás,akkor miért pont most?!Na de nehogy már két kedvenc együttesem balhézzon.... Amúgy Mille,igazad van ,ugyanis csak annyi,hogy megvádolta,aztán most hogy ne kapjon a Directionerektől halálos fenyegetéseket,mert természetes halált szeretne halni feltéve,akkor most próbálkozik a békekötéssel
2015. április 18. 21:56
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Istenem...hogy a fenébe nem esik le itt még egyeseknek,hogy a One Direction sikeres,és szeretik őket!Ők külön kategória,ha akkor nem tűnt fel neki az esetleges stílusmásolás,akkor miért pont most?!Na de nehogy már két kedvenc együttesem balhézzon.... laugh.gif Amúgy Mille,igazad van rohog.gif ,ugyanis csak annyi,hogy megvádolta,aztán most hogy ne kapjon a Directionerektől halálos fenyegetéseket,mert természetes halált szeretne halni feltéve,akkor most próbálkozik a békekötéssel biggrin.gif
igazad van!
Mille
Egyetlen, amit a cikkből leszűrtem: Zaynt letakarták a képről és már nem jelölték meg a "kapcsolódó sztárok" résznél, annak ellenére, hogy 1D cikk...ouch
igen maúgy én is
igazad van!
Mille
igen maúgy én is
2015. április 18. 22:01
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Persze ők aztán mindenkit másolnak!! -.-
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.