Nem kap második évadot az Eye Candy
2015. április 20. 17:30
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Hát akkor már nem is érdemes belenéznem. Elakartam volna kezdeni, de így, hogy nem lesz folytatása biztos, hogy csalódnék.
2015. április 20. 17:42
Szerintem a világ egyik legjobb sorozata volt! Én imádtam... Szerintem nagyon jó.. És így hogy nincsen folytatása nagyot csalódtam!
2015. április 20. 22:16
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline |
Nee! Nagyon jó sorozat volt. Nekem nagyon tetszettek a részek. Mindegyikben volt valami izgalom. Szivesen nézném a 2.évadot is mert nagyon érdekel hogy Lindy megtalálja-e a húgát. De most már mind1. És szerintem Victoria jól alakította a szerepét. Kedvencem. Azért kár hogy vége a sorozatnak.
2015. április 21. 20:44
Kezdjük ott, hogy egy ilyen stílusú sorozatot MTV-n? Ahol a Jersey Shore és 467897. féle koppintása a színvonal? Már ezzel halálra volt ez ítélve.
Vic pedig soha nem fogja tudni megismételni korábbi sikereit.
Vic pedig soha nem fogja tudni megismételni korábbi sikereit.
2015. április 22. 11:55
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2096 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online |
Jó sorozat volt a könyvtől teljesen eltérőbb de jó. Szégyen ,hogy a szar sorozatok már a 6-7 évadot húzzák és még most sem fejezik be őket a jókat meg pár rész után elkaszálják
2015. április 24. 23:33
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En sose voltam Victoria rajongo, de valahogy elhataroztam, hogy nezek megint egy ujabb sorozatot unatkozasbol.
Hat, nagyon elveztem! Amint vege lett egybol kutakodtam lesz0e uj evad.
Hat most kiderult :/ Pedig szivesen neztem volna tovabb, foleg Casey miatt hahah
Hat, nagyon elveztem! Amint vege lett egybol kutakodtam lesz0e uj evad.
Hat most kiderult :/ Pedig szivesen neztem volna tovabb, foleg Casey miatt hahah
2015. április 28. 20:59
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline |
Peddig a most kezdett igazan izgalmas lenni, nem mintha a tobbi nem lett volna c
2015. július 21. 16:53
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
hát...... sajnálom
2015. augusztus 18. 17:45
Strarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248597 offline |
Kár én amikor megláttam még régebben ,hogy megjelent a sorozat gondoltam , ha most vetítik biztos nincs magyar fordítás. Aztán most megint felmentem és láttam,hogy vége ezér ma utánnanéztem és mozi csillagon megtaláltam felirattal.El is kezdtem nézni és már most a 6. Résznél vagyok Nagyon kár hogy vége!
Segítsetek! Nincs fent ahol néztem felirattal a 6. Rész után nem tudtok másik oldalt? Ha igen írjátok meg köszi
Segítsetek! Nincs fent ahol néztem felirattal a 6. Rész után nem tudtok másik oldalt? Ha igen írjátok meg köszi
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.