Ne mááár! Olyan régóta alkottak egy párt, és olyan édesek voltak, látszott, hogy dúl a láv.. Még annak ellenére is , hogy Peter úgy néz ki, mint egy hobó..
Mindegy, azért biztosan talál valakit aki legalább annyira szereti mint Peter:)♡♥
Szakított barátjával Martina Stoessel
2015. április 26. 00:07
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
2015. április 26. 09:34
Én is szeretem a Violettát, de az szinte biztos, hogy Jorge és Martina soha sem fog összejönni. Persze a sorozatban jól mutattak együtt és biztos, hogy szoros barátságok köttetek a forgatások alkalmával, akár más szereplőkkel is.
2015. április 26. 10:27
Egyetértek azzal, aki szerint sohasem lesz Jortini, mert nem is lesz, ebben biztos vok!
2015. április 26. 10:28
És ez nem azt jelenti, h nem szeretném, h legyen Jortini, de Jorge éljen boldog párkapcsolatban a jegyesével!
2015. április 27. 15:00
Re: Violetta sztár2
,,Amit erről gondolok:
1.Peter nagyon furcsa volt. Több cikk is keringett körülötte,hogy megcsalta Tinit.
2.Ez is lehet az ok,hogy szakítottak.
3.Jorgeval a valóságban is összeillenek.
4.Jorgénak már van gyereke''
1. Pletyka
2. Akkor talán nem nyilatkozta volna ezt Martina: ,,Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ismerhettem egy ilyen embert, és bár el kellett válnunk, a szívem minden porcikájával szeretem őt. Peter és én tiszteljük egymást, és az elválás teljesen normálisan zajlott, minden drámai dolog nélkül.''
3. Honnan tudod?
4. Nincs gyereke. Jorge a keresztapa.
,,Amit erről gondolok:
1.Peter nagyon furcsa volt. Több cikk is keringett körülötte,hogy megcsalta Tinit.
1. Pletyka
2. Akkor talán nem nyilatkozta volna ezt Martina: ,,Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ismerhettem egy ilyen embert, és bár el kellett válnunk, a szívem minden porcikájával szeretem őt. Peter és én tiszteljük egymást, és az elválás teljesen normálisan zajlott, minden drámai dolog nélkül.''
3. Honnan tudod?
2015. április 27. 15:06
Jorge túl öreg Tinihez. 6 év korkülönbség kicsit gáz... Ne erőltessétek ezt Tinisták.
2015. április 27. 16:40
MissTiniStoessel : nem akarom visszakoveteni az olvasa kozben elvesztett perceimet .Es amugy nem kertem hogy velemenyezd a velemenyem .
2015. április 27. 19:49
Háát. Sajnálom Tinit, mert én is szeretem, de szerintem nem illenek össze Jorge Blancóval. :/
2015. május 03. 10:30
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline |
Re:Re: Violetta sztár2
,,Amit erről gondolok:
1. Pletyka
3. Honnan tudod?
1.Hidd el
2.Tini ezt a sajtó kedvéért mondta
3.nézz rájuk.
4.Van kettő is.Egy lány és egy fiú!
,,Amit erről gondolok:
1. Pletyka
3. Honnan tudod?
1.Hidd el
2.Tini ezt a sajtó kedvéért mondta
3.nézz rájuk.
4.Van kettő is.Egy lány és egy fiú!
2015. május 03. 11:02
Hát igen, Jorgenak nincsen gyereke, csak menyasszonya!
2015. május 03. 11:33
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline |
Na szóval.
Azt azért el kell mondanom,hogy én is nagyon szeretném ha összejönnének, de tudom, hogy ez valószínűleg sohasem fog létrejönni.
1.Jorgénak van menyasszony(gyereke pedig minden más híreszteléssel szemben nincs)
2.Már egyszer jártak és szakítottak, ezért nem hiszem, hogy újra összejönnének
3.Jorge miért hagyná ott a menyasszonyát?!
Hát ezen kéne lgondolkodni...
Azt azért el kell mondanom,hogy én is nagyon szeretném ha összejönnének, de tudom, hogy ez valószínűleg sohasem fog létrejönni.
1.Jorgénak van menyasszony(gyereke pedig minden más híreszteléssel szemben nincs)
2.Már egyszer jártak és szakítottak, ezért nem hiszem, hogy újra összejönnének
3.Jorge miért hagyná ott a menyasszonyát?!
Hát ezen kéne lgondolkodni...
2015. május 07. 18:36
Én tinit jorge-val szaeretem látni
még akkor is jorge-nak van egy barátnője
meg egy fél gyereke!!
még akkor is jorge-nak van egy barátnője
meg egy fél gyereke!!
2015. május 09. 13:42
Martina nagyon nem szimpi nekem. De ez a pasas tényleg nem az ő súlycsoportja.
És Jorge. Miért jönnének össze? Emberek! Menyasszonya van! Akivel nagyon jól összeillenek!
És attól még, hogy a sorozatban (amit én is nézek, de nem vagyok tinista, sőt!) egy párt alkotnak, nem kell, hogy a valóságban is járjanak. Szerintem pont jó ez így. Nem értem az olyanokat akik erre vágynak...
Mellesleg képzeljétek el, hogy mondjuk nem jorge kapja a szerepet. Hanem mondjuk Ruggero (Fede). Ugyan ezt mondanátok. Csak azért mert a sorozatban így van.
Nem értelek titeket
És Jorge. Miért jönnének össze? Emberek! Menyasszonya van! Akivel nagyon jól összeillenek!
És attól még, hogy a sorozatban (amit én is nézek, de nem vagyok tinista, sőt!) egy párt alkotnak, nem kell, hogy a valóságban is járjanak. Szerintem pont jó ez így. Nem értem az olyanokat akik erre vágynak...
Mellesleg képzeljétek el, hogy mondjuk nem jorge kapja a szerepet. Hanem mondjuk Ruggero (Fede). Ugyan ezt mondanátok. Csak azért mert a sorozatban így van.
Nem értelek titeket
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.