Filmes karrierbe kezd Zayn Malik
2015. április 25. 09:38
Én most már komolyan nem értem Zayn-t... Normális életet akart élni (ami amúgy sem jött volna össze, mert minden sarkon áll egy ember, aki képet akar csinálni) és most meg filmes karrier? Volt már önálló dala, azzal meg úgy volt, hogy szóló énekes lesz...aztán még sem. Most meg ez? Szeretem és tisztelem Zayn-t, de esküszöm, hogy nem értem
2015. április 25. 17:49
Hazug sz*r, remélem elpatkol a filmes karriere azzal együtt amit eddig feltornázott magának.
Amikor cikket írtak arról hogy normális életet akar, már tudtam hogy kamu az egész.
Amikor cikket írtak arról hogy normális életet akar, már tudtam hogy kamu az egész.
2015. április 25. 20:15
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
na jó, ezt már nem lehet hallgatni tovább! borzasztóak azok akik szidják őt meg olyanokat mondanak amiről fogalmuk sincs, nekem sincs én sem tudom h mi van vele, h miért döntött így de a nyugisabb életre ti komolyan azt hitttétek h otthon ül és iszogatja a teáját? hát nem, sejthető volt h nem akarja tétlenül leélni az életét. komolyan, előtte az élet.
a világ legismertebb fiúbandájában meg nem lehet könnyű feladat beletartozni, nyilván elfáradt lelkileg, és a szólóénekes vagy filmes karrier sokkal úgymond pihentetőbb..
és most aki nem írta az ne vegye komolyan DE AKI SZIDJA ZAYNT AZ BELEGONDOLT A HELYZETÉBE? BELEGONDOLT H LEHET H NEM BÍRTA A NYOMÁST, ÉS A NEM KEVÉS ŐT ÉRT TÁMADÁST? BELEGONDOLTATOK? mert szerintem nem, csak magatokra gondoltok mert őnők vagytok és avval foglalkoztok, h ,hazudott, neketek....ez a szánalmas nem amit zayn tett...
és akit megsértettem sajnálom de ez van!
a világ legismertebb fiúbandájában meg nem lehet könnyű feladat beletartozni, nyilván elfáradt lelkileg, és a szólóénekes vagy filmes karrier sokkal úgymond pihentetőbb..
és most aki nem írta az ne vegye komolyan DE AKI SZIDJA ZAYNT AZ BELEGONDOLT A HELYZETÉBE? BELEGONDOLT H LEHET H NEM BÍRTA A NYOMÁST, ÉS A NEM KEVÉS ŐT ÉRT TÁMADÁST? BELEGONDOLTATOK? mert szerintem nem, csak magatokra gondoltok mert őnők vagytok és avval foglalkoztok, h ,hazudott, neketek....ez a szánalmas nem amit zayn tett...
és akit megsértettem sajnálom de ez van!
1 felhasználónak tetszik:
lili221
2015. április 25. 21:10
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Én mostmár ott tartok,hogy nem igazán érdekel.Igen,még mindig nem bírom h hazudott nekünk,de már nem érdemes vele foglalkozni.Van olyan trend twitterem h hozzuk vissza Zayn-t a 1D-be,de sztem nem éri meg ennyit foglalkozni ezzel.Ha vissza is térne,rohadtul nem lenne ugyanaz a banda.Például,a srácok már elkezdtek dolgozni az 5. albumon,és ha ő kb a felénél így visszaállna h "na,itt vagyok" akk nem is nagyon tudna bekapcsolódni,meg a szólókat is csak 4 emberre írták.Szóval színészkedjen csak
2015. április 29. 21:41
VIRI5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 241937 offline |
Igen ez mind igaz fanni_györfi es persze belegondoltam es mindenki belegondolt szerintem ebbe de akkor amikor ott vagyunk h stresszes Zayn meg nem birja a nyomast Zayn akkor abba gondolunk bele akkor a többi tag miért birja?? Nekem is a kedvencem volt imadtam sőt imadom Zaynt de akkor is ő hozta magara a bajt es szerintem tedja mit vallalt be evvel. Ja és NEMIS AZ A BAJ H MINKET BANTOTT MEG HANEM H OTT HAGYTA KONKRÉTAN A SZ***RBA A TÖBBI TAGOT AKIK ÁLLITOLAG A LEGJOBB BARATAI.
És a valaszom a kerdesedre igen belegondoltam. De azert megis...
És a valaszom a kerdesedre igen belegondoltam. De azert megis...
2015. május 12. 22:34
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline |
Hogy lehetnek egyesek ilyen bunkók most komolyan!!!!??????!!!Főleg Directionerök!!!
Megvagytok őrülve az 1D-ért és lehet hogy Zayn volt a kedvencetek, de mivel kiszált megutáltátok???! Komoyan??!!
És igen lehet, hogy sokat sírtam, amikor megtudtam, hogy Zayn kilépett, de azért gondoltam, hogy itt nincs semminek se vége
Most komolyan szerintetek, ha a világ egyik leghíresebb bandájában van, aztán kilép rögtön eltűnik?? Ha igen hát arra már nem is toduk semmit sem mondani...
IMÁDLAK ZAYN, ÉS MINDIG IS FOGLAK!!!
Megvagytok őrülve az 1D-ért és lehet hogy Zayn volt a kedvencetek, de mivel kiszált megutáltátok???! Komoyan??!!
És igen lehet, hogy sokat sírtam, amikor megtudtam, hogy Zayn kilépett, de azért gondoltam, hogy itt nincs semminek se vége
Most komolyan szerintetek, ha a világ egyik leghíresebb bandájában van, aztán kilép rögtön eltűnik?? Ha igen hát arra már nem is toduk semmit sem mondani...
IMÁDLAK ZAYN, ÉS MINDIG IS FOGLAK!!!
2015. augusztus 10. 17:39
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Miért nem lehet egyszerre mindkettejüket támogatni? A csapatot is és Zaynt is? Nem értem. Az ő döntése volt, hogy kilépett, ezt tiszteletben kell tartani. A 1D tagok is tiszteletben tartják. Nektek is tanulni kellene tőlük.
Amúgy Zayn egy bollywoodi filmben egy álom lenne. Imádom a bollywoodi filmeket, biztos jól játszaná a tipikus nagy arab macsó szerepet, ami minden filmben benne van . De kár, hogy a rendező még nem adott konkrét filmszerepet neki
Amúgy Zayn egy bollywoodi filmben egy álom lenne. Imádom a bollywoodi filmeket, biztos jól játszaná a tipikus nagy arab macsó szerepet, ami minden filmben benne van . De kár, hogy a rendező még nem adott konkrét filmszerepet neki
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.