Lance Bass: „Harry Styles hónapokkal korábban távozni akart”
2015. április 26. 21:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez már szimplán csak az egydé haláltusája. Mondjuk azon még én is csodálkozom, hogy képesek voltak ennyi ideig összetartani őket a menedzserek. Ezek sosem azért zenéltek együtt, mert annyira szerették volna egymást, hanem a pénz és a hírnév miatt. Már javában bomladoznak, szóval remélhetőleg lassan lecseng körülöttük a cirkusz és eltűnnek végleg a süllyesztőben.
2015. április 26. 21:45
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
még mindig nem érte, és soha nem fogom megérteni miért gondolják nagyon sokan azt, h One Direction=Harry Styles...
rohadtul nem. elhamarkodott szerintem így 'alábecsülni' a srácokat, h Harry nélkül már nem lenne semmi. igazából számomra már így ebben a formában sem 1D többé, szeretem őket, de nem 1D...
rohadtul nem. elhamarkodott szerintem így 'alábecsülni' a srácokat, h Harry nélkül már nem lenne semmi. igazából számomra már így ebben a formában sem 1D többé, szeretem őket, de nem 1D...
2015. április 26. 21:47
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline |
Dja, hát ez érdekes cikk
2015. április 26. 21:58
Idézet (awwparadise @ 2015.04.26. 19:00)
az lenne a legjobb ha mind távoznának... a Földről
Nem szép dolog valakinek a halálát kívánni (mert hogy ez most gondolom az), akit még csak nem is ismersz és csak szimplán idegesít.
2015. április 26. 22:05
Nem meglepő, hogy Harry fejében is megfordult a kilépés lehetősége.
2015. április 26. 22:25
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 352 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline |
Ha Harry is kilép akkor 100% hogy vége az 1D-nek!! Szomorú de igaz..és ahogy a rajongók és a fiúk is nőnek fel.A rajongók megunják az 1D-ta fiúk meg megunnak benne lenni:/ De ha Harry kilépne biztos szolóba kezdene vagy valamilyen filmes karierrbe, és szerintem a többiek se fognak eltünni!! Mindig is tudtuk hogy egyszer vége lesz ennek az egésznek csak senki sem hitte hogy ilyen hamar! Megcsinálják az 5. albumot és szerintem azután már nem húzzák sokáig:/
2015. április 27. 14:06
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Engem nem nagyon lep meg, hogy Harry gondolt a banda otthagyására. Értek el szép eredményeket, egy tehetségkutatóból kikerült bandaként pedig elég sokáig bírták, de most hogy már Zayn sincs a csapatban, lassan el fog indulni valami, aminek a rajongók nagyon nem fognak örülni. Még maximum 2-3 év (talán) és a One Directionről már csak múlt időben fognak beszélni. Lehet hogy néhányan belekezdenek egy szólókarrierbe, de az az igazi, régi One Direction már soha nem fog visszajönni.
2015. április 27. 14:14
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline |
A barim rengetegszer tolt le BSB hallgatás közben, hogy hallgassak 1D-t, mert a BSB a régi 1D. Erre rávágtam, hogy akkor vagy kilép egy tag, vagy tartanak egy giga nagy szünetet, aztán HA visszajönnek, addigra már el lesznek felejtve. Hát...úgy tűnik, a kettő egyesült. Nagyon hamar vége lett, egy kicsit több időt jósoltam nekik, de ez van. Harry már rég ki akart lépni, és amúgy is mind az öt fiú szólókarriert akart magának, hiszen az 1D-be csak bepakolták őket az X-Faktorban. Hát, ez van, sikeres életet kívánok nekik.
2015. április 27. 14:40
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
igen erről olvastam már régebben h harry el akart menni...
2015. április 27. 16:06
Elkövetkezett az a pillanat, amit a rajongót nem kívánnak: lassan feloszlik az 1D.
Én Harry-t bírtam a legjobb közülük. Nem gondoltam volna, hogy ő lesz a 2., aki kilép.
Én Harry-t bírtam a legjobb közülük. Nem gondoltam volna, hogy ő lesz a 2., aki kilép.
2015. április 27. 16:17
Ha Zayn kilépése előtt valaki megkérdez arról, hogy szerintem ki fog legelőször kilépni a bandából, akkor gondolkozás nélkül Harryre voksoltam volna. Annyira most sem lepődtem meg, szerintem a közeljövőben számítani lehet egy másik tag eltávozására is, be kell látni, bármennyire is szeretik őket az emberek, túlságosan hosszú jövőt nincs értelme jósolni nekik.
2015. április 27. 17:37
Amikor az "örökké" szó elveszti értelmét. Semmi sem tart örökké, ezt persze tudjuk, csak nagyon nehéz elfogadni és együtt élni vele. Nem tudjuk mit hoz a jövő, ha felbomlik-e az együttes vagy együtt maradnak és okoznak még meglepetést. Csak optimistán Hajrá
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.