A kislány csak egy szelet tortát szeretett volna enni, de nagyon kitoltak vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a lány soha többet nem fog úgy tortára nézni, ahogy eddig
2015. május 26. 11:59
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline |
Ilyet..... Az anyja mégis mit gondolt? "Az arcába durran majd a lufi, na és? Legfeljebb megied"
Szegény
Szegény
2015. május 26. 12:18
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Szegény..
2015. május 26. 12:58
Gratulálni tudok a szülőknek, nevelésből beírhatnak maguknak egy egyest!
Lehet csak tréfának szánták, és lehet, hogy egy felnőtt ember nevetett is volna rajta, de egy kisgyerek ezt teljesen máshogy fogja föl. És nem is láttam, hogy annyira jó kedve lett volna a végén. Azt se tudta szegény, hogy most mi van.
Ha meg az egészséges életmód felé akarják terelgetni, akkor se így kéne tenni. Hanem mondjuk több gyümölcsöt, zöldséget adni neki csoki meg süti helyett, elvégre még a szülők döntik el, mit adnak a gyerek elé enni, illetve beíratni valamilyen sportra, amit a kislány is élvez, vagy a kedves szülőknek is fölemelni a valagukat a tv, meg a számítógép elől, és közösen mozogni a gyerekkel. Vagy ha annyira szereti az édességet, akkor mondjuk kicsit elővenni a kreativitásukat, és mondjuk gyümölcsökből összeállítani valamit, ami úgy néz ki mint egy torta. Én már csináltam ilyet, egyszer nyáron, mikor 100 fok volt, és nem akartam a sütő mellett állni a 150 fokos konyhában. Egész guszta lett az eredmény, mintha ilyen kis minitorták lettek volna. Ennyi idős korban a gyerek úgysem fogja fölfogni, hogy mennyi túlsúly van rajta és hogy ez a későbbiekbe hátrányt fog okozni neki, mind az egészségében, mind pedig az életben. A szülők dolga lenne rávezetni erre, de nem így. Ha meg sima tréfa volt, bármi "hátsó szándék" nélkül, akkor meg mondom, elég bénán sült el...
Lehet csak tréfának szánták, és lehet, hogy egy felnőtt ember nevetett is volna rajta, de egy kisgyerek ezt teljesen máshogy fogja föl. És nem is láttam, hogy annyira jó kedve lett volna a végén. Azt se tudta szegény, hogy most mi van.
Ha meg az egészséges életmód felé akarják terelgetni, akkor se így kéne tenni. Hanem mondjuk több gyümölcsöt, zöldséget adni neki csoki meg süti helyett, elvégre még a szülők döntik el, mit adnak a gyerek elé enni, illetve beíratni valamilyen sportra, amit a kislány is élvez, vagy a kedves szülőknek is fölemelni a valagukat a tv, meg a számítógép elől, és közösen mozogni a gyerekkel. Vagy ha annyira szereti az édességet, akkor mondjuk kicsit elővenni a kreativitásukat, és mondjuk gyümölcsökből összeállítani valamit, ami úgy néz ki mint egy torta. Én már csináltam ilyet, egyszer nyáron, mikor 100 fok volt, és nem akartam a sütő mellett állni a 150 fokos konyhában. Egész guszta lett az eredmény, mintha ilyen kis minitorták lettek volna. Ennyi idős korban a gyerek úgysem fogja fölfogni, hogy mennyi túlsúly van rajta és hogy ez a későbbiekbe hátrányt fog okozni neki, mind az egészségében, mind pedig az életben. A szülők dolga lenne rávezetni erre, de nem így. Ha meg sima tréfa volt, bármi "hátsó szándék" nélkül, akkor meg mondom, elég bénán sült el...
2015. május 26. 13:15
xDDDDD először én is nagyon nevettem, na de azért mégis... szegény kislány
2015. május 26. 13:18
Jézus...most komolyan?
És még nevetnek is a szülők?!....Hát jó... ._.
És még nevetnek is a szülők?!....Hát jó... ._.
2015. május 26. 13:19
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
H a haverjaimmal csinálom majd az tök poén de szülőtől ez nem volt szép XD
2015. május 26. 13:33
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline |
Haveroktól oké na de szülőktől?!?!
2015. május 26. 13:49
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Alapból nem nézett ki az úgy, mint egy hagyományos torta. Mégis miféle sütinek van ilyen állaga?
Egyébként szerintem vicces. Úgy írtok, mintha megsérült volna a kislány, vagy ilyesmi. Egy kis szívatástól nem lesz senki rossz szülő.
Egyébként szerintem vicces. Úgy írtok, mintha megsérült volna a kislány, vagy ilyesmi. Egy kis szívatástól nem lesz senki rossz szülő.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 26. 14:05
Hát szerintem ez egyáltalán nem vicces. Én azért nem örülnék annak ha elém tolnának egy tortát és aztán kiderül hogy lufi.
2015. május 26. 14:09
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15257 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline |
Ez szülőktől nézve téleg nem érthető de másrész azt hittem mikor olvastam a címet, hogy valami balesett történt vele de nem még maga a kislány is nevet magán
2015. május 26. 14:19
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Mit kell úgy felfújni a dolgot... a kislány is mosolyog a végén...
2015. május 26. 14:38
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
No comment. Egyáltalán nem vagyok az ellen, hogy viccelődjünk, ökörködjünk és bohóckodjunk a gyermekünkkel, de szerintem ebben egyáltalán nem volt semmi vicces. Persze, ha engem szívatnának meg így a szüleim, akkor azt mondanám, hogy oké, hiszen már nagycsaj vagyok, felfogom a poén lényegét, de egy kisebb gyermek vélhetően annyit értett ebből, hogy durrant egy nagyot az arcába és nincsen semmilyen torta sem, amit meg tudna enni. Csak jelzem, hogy egy ilyen "poénnál" a hasonló korú gyermekek többsége sírni kezd - részben az ijedségtől, részben pedig azért, mert tortát szeretett volna enni, de nem tud. Pluszban ez egy eléggé hülye vicc, ugyanis egy ilyen kis durranás is bőven elég ahhoz, hogy arrythmiát (amikor a szív összevissza kezd el dobogni) vagy akár szívelégtelenséget idézzünk elő. Arról nem is beszélve, hogy egy hatalmas kés van a gyerek kezében (milyen szülő az, aki ekkora kést ad a gyereke kezébe?!), és súlyos vagy akár halálos baleset is lehetett volna belőle. Egy poénnak elmegy egyébként, de nem egy alig 6-10 éves iskolás gyermekkel...
1 felhasználónak tetszik:
dtsz
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.