Ez a dal borzalmas, a klipp ritka rosz. Nem is értem mi ebben a sexy. Inkább nevezném undorítonak.
szivárvány007 : Pontosan
Rihanna véres, de szexi videoklippel jelentkezett
2015. július 02. 20:53
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
2015. július 02. 21:08
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline |
A klip meglepően látványos. Valamivel kompenzálni kellett a dal minőségét. Viszont ne jöjjön senki azzal, hogy "milyen mondanivalója van a videónak", mert a fiatalokat ez amúgy is hidegen hagyja. Ezzel az indokkal csak a netes trollok takaróznak, hogy megint kötözködhessenek...
2015. július 02. 21:18
Pár napja láthattam részletet a klipből, az alapján nagyon jónak tűnt. Igazából engem nem zavar, hogy horrorisztikusra sikeredett, és igen, látványos lett, de eközben eléggé megbotránkoztató is. Bevallom, a klip végen meg is ijedtem rendesen.
Maga a dal nem rossz, eleinte hallgattam egy párszor, mert eléggé fülbemászó. Tény, nem a legjobb dala, de attól még jó. Nem gondoltam volna, hogy ilyen klipje lesz.
Maga a dal nem rossz, eleinte hallgattam egy párszor, mert eléggé fülbemászó. Tény, nem a legjobb dala, de attól még jó. Nem gondoltam volna, hogy ilyen klipje lesz.
2015. július 02. 21:20
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Attól függetlenül, hogy tényleg eléggé horrorisztikusra sikeredett a videoklip, egyben nagyon látványos is lett, és a dal sem rossz
2015. július 02. 21:23
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Nekem tetszik a videoklipp
2015. július 02. 21:30
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Itt a klipre mentek rá inkább.
2015. július 02. 21:37
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Sokat gondol magáról ez a Rihanna, Hannibált senki nem tudja kinyírni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 02. 21:38
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Szerintem ez szörnyen szar...bár elnézést a kifejezésért...
2015. július 02. 21:44
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Hannibalt is megoli:'D aha:'D
2015. július 02. 21:53
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
A klipp tetszett, a dal tűrhető.
2015. július 02. 22:00
Ez a cikk tele van hibával. Valószínűleg maga a cikkíró értelmezte félre a klipben történteket. Mellesleg nem értem hogy jön ide a Selena új dala? A mondat lényege se jön át.. Érintetlen??? Nem kritizálásképp, de nekem szemet szúrtak ezek.
A dalt már hónapok óta hallgatom, és hihetetlen micsoda "brutally" klipet alkottak belőle. 2x megnéztem, de többször nem tudom, mert korhatárt baszarintottak rá. Na sebaj.
A dalt már hónapok óta hallgatom, és hihetetlen micsoda "brutally" klipet alkottak belőle. 2x megnéztem, de többször nem tudom, mert korhatárt baszarintottak rá. Na sebaj.
2015. július 02. 22:28
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (szivárvány007 @ 2015.07.02. 18:24)
fúj már! nem elég hogy dallamtalan és undorító,de aki megnézi(sok lesz),nagy részük le fog iratkozni,mert megszokták már Rihanna stílusát.Senki nem gondolná róla,hogy olyan klipet készít-és dalt ír,amiben ilyen mocskos és undorító dolog szerepelne. és a tizenéves lányok(,akik példaképként tekintenek(-tettek) rá) és úgy mindenki egyre jobban tudja azt,hogy ha valaki(lásd Rihanna) eddig hatalmas 'sztár" volt,de valami oknál fogva mára már nem sokan ismerik -és hallgatják,akkor valami mást kell nézni. tehát ebből következik,hogy ilyeneket kiadnak. én csak annyit mondok,hogy csalódtam benne. Ez a nő azt hiszi,hogy ezzel a klippel és zenével csak feliratkozókat fog gyűjteni,de egyáltalán nincs így. a feliratkozók azért iratkoznak fel,mert érdekli őket az,amit az előadó csinál. Rihanna ezzel a számmal sok őt tisztelő feliratkozót vesztett el,de még annál is több rosszakaró perverz embert gyűjtött. *taps*.-.-
Nem tudom, biztos, hogy én voltam a rossz kamasz, vagy már kifejlett értékrenddel csöppentem bele a felnőtté válás rögös útjába, de sosem éreztem késztetést arra, hogy drogozzak, erőszakos-agresszív legyek, dugjak orrba-szájba, mert bizonyos előadók, celebek, klipek erről beszélnek, "énekelnek". A mai napig tudom, hogy nekem gyerekként is olyan kedvenceim, példaképeim voltak, akikre felnézhetek, és tisztelhetem. Jobban belegondolva a mai napig ilyen emberek a "példaképeim"-mert leginkább inspirációk ők számomra. Sosem tudtam azonosulni ezzel a rossz lány-rossz fiú feeling-gel, shame on me, tudom!
2015. július 02. 22:40
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Az elején elég egyértelműen fel van tüntetve: Language (Nyelvezet) - Nudity (meztelenség) - Violence (erőszakosság). Innentől mindenki a saját befolyásolhatósága és ingerküszöbére nézze meg... Szerintem nagyon jó klip lett, Rihanna nagyon jó színésznő, na meg egy egészen új értelmet adott a számnak
2015. július 02. 22:47
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
A szám szörnyen idegesítő. A klip sem nagy cucc, de azért végignéztem (látni akartam azt a húúú de durva részt )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.