Íme az óvszer, amivel otthon is megelőzheted a nemi betegségeket
2015. július 04. 19:29
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Ügyesek
2015. július 04. 19:36
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline |
Teljesen igaza van annak aki azt mondja hogy nem kellene 13-14 éveseknek ilyen dolgok feltalálásával foglalkozni! Azt mondom aki legközelebb egy picit is tesz a emberiségért azt álljuk körbe és röhögjük ki! Hátha elmegy a kedve a dologtól és visszamegy árkot ásni.
Értem én hogy egyesek még nem elég értetek agyilag hogy megértsék a cikkben leírtakat , de akkor ezt nem kéne hangoztatni . Én büszke vagyok a srácokra , ilyen fiatalon ilyen sikert elérni, több ilyen ember kellene!
"13-14 évesen ilyennel foglalkozni"
Ezt amúgy nagyon nem értem, a srácok nem szexelnek hanem feltaláltak(vagy továbbgondoltak) egy új óvszerfajtát. Tényleg nem értem , valaki pls magyarázza el nekem
Szerintem igenis van hely itt ilyen cikkeknek ,ahogy látom a tagok 80-90% biztos 20 év alatti(és lány), nekik pedig nem árt ha többet tudnak az ilyen dolgokról, meg senkinek.
Értem én hogy egyesek még nem elég értetek agyilag hogy megértsék a cikkben leírtakat , de akkor ezt nem kéne hangoztatni . Én büszke vagyok a srácokra , ilyen fiatalon ilyen sikert elérni, több ilyen ember kellene!
"13-14 évesen ilyennel foglalkozni"
Ezt amúgy nagyon nem értem, a srácok nem szexelnek hanem feltaláltak(vagy továbbgondoltak) egy új óvszerfajtát. Tényleg nem értem , valaki pls magyarázza el nekem
Szerintem igenis van hely itt ilyen cikkeknek ,ahogy látom a tagok 80-90% biztos 20 év alatti(és lány), nekik pedig nem árt ha többet tudnak az ilyen dolgokról, meg senkinek.
2015. július 04. 19:48
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ilyen fiatalon... jó meg minden, de valahogy nem derít fel... menjenek még vissza videojátékozni. Bár félreértés ne essék, elismerem őket és gratulálok.
2015. július 04. 19:49
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ügyesek és gratulálok nekik és a cikk írójának is!
2015. július 04. 19:53
Na,ez tökre tetszik
Egy ilyet kitalálni intelligens és hasznos dolog,gratula.Meg ez a verseny se rossz
Egy ilyet kitalálni intelligens és hasznos dolog,gratula.Meg ez a verseny se rossz
2015. július 04. 19:55
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nem azért, de logikusabban is bele lehet gondolni. A későbbiekbe ugyan is így könnyebb elkerülni az ilyen betegségeket, és legalább nem hordozza magával az ember. Gondoljunk bele például, hogy mennyi HIV fertőzött van a világon.
Különben nem teljesen a szaporodással foglalkoznak ezek a tizenévesek, hanem azzal ,hogy megelőzzenek betegségegeket. Már pedig az, hogy némely tinédzser ilyenekkel foglalkozik az inkább becsülendő, még ha sokak által kellemetlenül érintett téma. Szóval nem is értem a felháborodást, ami kiváltódott most.
Különben nem teljesen a szaporodással foglalkoznak ezek a tizenévesek, hanem azzal ,hogy megelőzzenek betegségegeket. Már pedig az, hogy némely tinédzser ilyenekkel foglalkozik az inkább becsülendő, még ha sokak által kellemetlenül érintett téma. Szóval nem is értem a felháborodást, ami kiváltódott most.
2015. július 04. 19:59
Nem semmi, hogy ennyi idős fejjel ilyen éretten kezelik ezt az egészet, sőt, még segíteni is próbálnak. Hatalmas gratula nekik.
Amúgy nem értem, hogy mi ez az enyhe felháborodás, hogy ilyen fiatalon létrehozták ezt az óvszert. Inkább örülni kéne annak, hogy vannak olyan 13-14 évesek, akik törődnek a nemi betegségekkel is, szó nincs róla, hogy ők maguk élnek-e nemi életet. (De ha élnének, akkor sem lenne senkinek semmi beleszólása.)
Amúgy nem értem, hogy mi ez az enyhe felháborodás, hogy ilyen fiatalon létrehozták ezt az óvszert. Inkább örülni kéne annak, hogy vannak olyan 13-14 évesek, akik törődnek a nemi betegségekkel is, szó nincs róla, hogy ők maguk élnek-e nemi életet. (De ha élnének, akkor sem lenne senkinek semmi beleszólása.)
1 felhasználónak tetszik:
sorcery
2015. július 04. 20:03
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline |
Idézet (szenya @ 2015.07.04. 19:09)
Könyörgöm, mondja valaki, akárki, bárki, hogy ők csak valami trollok vagy az Isten tudja mik, és nem komolyan írták...
Miért lennének trollok ?Ez az ő véleményük !
2015. július 04. 20:16
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
De jó már xDD Halad az emberiség.
2015. július 04. 20:42
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Idézet (Hayame @ 2015.07.04. 19:06)
Én is így gondolom :///,szerintem a 13-14 éveseknek még nem ezekkel kellene foglalkozniuk ><…
Most te úgy beszélsz, mintha 20 vagy a felett lennél...
Miért ne foglalkozhatnának? Ennyire ne legyünk már prűdek. -.- Mindenki úgy fogja fel ezt a témát, mintha egy NASA-nal kezelt szupertitkos információ lenne az alienek jövőbeli támadásáról. Szerintem meg a korombelieknek igenis legyen egy alapvető ismerete. Elvégre a saját testükről van szó.
Ezek a srácok pedig zsenik, mert 13-14 évesen ez nem kis teljesítmény. Gratula nekik.
Phaedra
2015. július 04. 20:51
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nagyon okos találmány!
2015. július 04. 22:32
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
"13-14 évesen ilyennel foglalkozni..."
Úristen, ne legyetek már ennyire prűdek. Inkább örüljetek neki, hogy ennyi idősen már foglalkoznak a nemi betegségekkel, és próbálnak is tenni ellenük. Ezen az oldalon annyira felnőttnek és okosnak hiszi magát néhány ember...Mintha a felhasználók 70%-a 30 éves lenne. Ami a kommentárok tartalma és stílusa alapján kizárt.
Én csak gratulálni tudok a srácoknak, hogy sikerült ezt megalkotniuk. Végre halad az emberiség egy kicsit jobb irányba is...
Úristen, ne legyetek már ennyire prűdek. Inkább örüljetek neki, hogy ennyi idősen már foglalkoznak a nemi betegségekkel, és próbálnak is tenni ellenük. Ezen az oldalon annyira felnőttnek és okosnak hiszi magát néhány ember...Mintha a felhasználók 70%-a 30 éves lenne. Ami a kommentárok tartalma és stílusa alapján kizárt.
Én csak gratulálni tudok a srácoknak, hogy sikerült ezt megalkotniuk. Végre halad az emberiség egy kicsit jobb irányba is...
buff
2015. július 04. 22:37
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline |
Idézet (Zsakliin @ 2015.07.04. 19:00)
Okos dolog meg minden,de nem erre az oldalra kellett volna kitenni.
Ugyan miért? Van egy életmód rovat, oda pedig illik a cikk és a moderátorok sem rakták volna ki, ha nem összegyeztetható az oldal profiljával.
Egyébként pont ide való szerintem a cikk, mert többnyire tizenévesek járnak ide és a cikk is sikeres tinikről szól, és inkább azt kéne belelátni, hogy ezek a srácok csak most mennek gimibe, de olyan találmánnyal rukkoltak elő, ami számos ember életét változtathatja meg. És úgy mellékesen ha megveszi valaki az ötletet és tömeggyártásba kezdenek milliókat kereshetnek...
Amúgy meg akik fennakadtak a srácok életkorán: Az, hogy a találmányuk a szexhez kötődik még nem jelent semmit. De 13-14 évesen úgy is mindenkinek van fogalma arról, hogy mi is történik a madarak és méhek teória helyett. Aztán ha néhányan már ilyenkor élnek nemi életet legalább tegyék azt felelősségteljesen.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.