Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
2015. július 21. 13:34
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
DE bunkó ez a Zayn.Nagyon utálom.Nem vagyok oda nagyon az One Directon-ért,de birom őket,mert segitőkészek és kedvesek a rajongóival.Én sohasem szerettem Zayn-t.Én nem lennék a barátja.De mostanság elég sok téma forog Zayn körűl.elgem van már.Egy bunkó paraszt és nem több semminél.
2015. július 21. 14:10
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline |
Zayn tényleg egy paraszt lett.
Ne rola forogjon az élet hanem inkabb a one directionről (mert legalább ők nem hagyjak cserben a rajongoikat es a barataikat.)
Szerintem jobb lesz a fiuknal zayn nélkül:)
Ne rola forogjon az élet hanem inkabb a one directionről (mert legalább ők nem hagyjak cserben a rajongoikat es a barataikat.)
Szerintem jobb lesz a fiuknal zayn nélkül:)
2015. július 21. 14:18
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En nem tudom mi van Zayn-nel. En is arra gondoltam, hogy feltortek a fiokjat, mert az, hogy o ilyet ir, ilyen peldat mutat, mikor tudja milyen veszelyes az ilyen dolog es miket tud elinditani vele..
Amugy nem tudom errol az egeszrol mit gondoljak.
Mondjuk NB-nek nem kellett volna azt hozza raknia, hogy a rajongok nagyresze nem Selena Gomez kinezetu..ez is kicsit visszavagos, meg ezzel megint csak elerte, hogy utaljak az 1D fanok.
Amugy nem tudom errol az egeszrol mit gondoljak.
Mondjuk NB-nek nem kellett volna azt hozza raknia, hogy a rajongok nagyresze nem Selena Gomez kinezetu..ez is kicsit visszavagos, meg ezzel megint csak elerte, hogy utaljak az 1D fanok.
2015. július 21. 15:27
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
A "fat joke" megszólalás nem éppen arra vonatkozott, hogy túlsúlyosnak hívta Naughty Boyt. Ebben az esetben azt jelenti, hogy "nagy vicc". Zayn pontosan azaz ember, aki sosem szólna meg mást a testsúlya miatt.
Aztán a kommenteket olvasva, én őszintén el vagyok ámulva. Csalódtatok benne? Zayn bunkó? Jobb lesz a többi srácnak nélküle? Wow. Vicces, hogy hirtelen mindenki elfelejtette, amit Zayn tett értetek, értünk. Az összes olyan pillanatot, amikor kiállt mellettünk, megvédett minket. Oh, és amikor megannyian mondtátok, hogy ő így megmentette az életem- úgy megmentette az életemet, ő az egyetlen, akiért mindent megtennék és a többi. Erős véleményekkel dobálóztok, bár nincs semmi jogom beleszólni ebbe. Mindenkinek meglehet a maga kis teóriája. Csak amikor esetleg (mert nincs semmi biztosíték arra, hogy így lesz) majd Zayn visszatalál a bandába, és újra öten lesznek, ne kezdjetek el neki puncsolni, mondani, hogy végre észhez tért. Ő eddig is észnél volt. Kilépett a bandából, mert ezt találta helyesnek, ez volt az a lépés, ami boldoggá tette őt. Ha mindenki annyira szeretné őt, mint ahogy azt hallom, látom, olvasom, akkor többen állnának mellette mint ellene.
De hát ez is csak az én véleményem. Ne vegye senki a szívére, hiszen nem állt szándékomban akárkit is megbántani, csupán csak szemet szúrt a dolog.
Aztán a kommenteket olvasva, én őszintén el vagyok ámulva. Csalódtatok benne? Zayn bunkó? Jobb lesz a többi srácnak nélküle? Wow. Vicces, hogy hirtelen mindenki elfelejtette, amit Zayn tett értetek, értünk. Az összes olyan pillanatot, amikor kiállt mellettünk, megvédett minket. Oh, és amikor megannyian mondtátok, hogy ő így megmentette az életem- úgy megmentette az életemet, ő az egyetlen, akiért mindent megtennék és a többi. Erős véleményekkel dobálóztok, bár nincs semmi jogom beleszólni ebbe. Mindenkinek meglehet a maga kis teóriája. Csak amikor esetleg (mert nincs semmi biztosíték arra, hogy így lesz) majd Zayn visszatalál a bandába, és újra öten lesznek, ne kezdjetek el neki puncsolni, mondani, hogy végre észhez tért. Ő eddig is észnél volt. Kilépett a bandából, mert ezt találta helyesnek, ez volt az a lépés, ami boldoggá tette őt. Ha mindenki annyira szeretné őt, mint ahogy azt hallom, látom, olvasom, akkor többen állnának mellette mint ellene.
De hát ez is csak az én véleményem. Ne vegye senki a szívére, hiszen nem állt szándékomban akárkit is megbántani, csupán csak szemet szúrt a dolog.
2015. július 21. 16:50
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Fannii2000: En is így gondolom!!!
2015. július 21. 16:54
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Beccsus-baby:
Nem volt bajom Zayn-el addig amíg nem hazudott a sajat baratainak es a rajongoinak, igaz sokat tett a directionerekert, de az amit tett senki ne varja tolem higy szeressem. Sztem azert nezzunk korbe o mit tett, utanna itelkezzunk h a directionerek milyenek, olyanok amilyet Zayn erdemel
Nem volt bajom Zayn-el addig amíg nem hazudott a sajat baratainak es a rajongoinak, igaz sokat tett a directionerekert, de az amit tett senki ne varja tolem higy szeressem. Sztem azert nezzunk korbe o mit tett, utanna itelkezzunk h a directionerek milyenek, olyanok amilyet Zayn erdemel
2015. július 21. 16:56
Beccsus-baby: Ja es o mar nem lesz direction soha, kilepett vege van.....csinalja ugy a karierjet ahogy akarja, de eb sosem bocsajtom meg neki h hazug uruggyel tavozott a vilag legjobb bandajabol!!!!
2015. július 21. 19:44
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Anno mi se ilyennek ismertük meg Zayn-t.Szerintem nem kéne ebből kétnaponta hírt csinálni,már nem sok mindenkit érdekel.Sose hittem volna,hogy ezt mondom,de utolsó próbálkozások a hírnév megtartására.Már sose lesz olyan,mint volt,ha meg vissza akar kapaszkodni a 1D-be,majd nézhet nagyokat,mert ha vissza is veszik,a srácok se fogják 2 nap alatt elfelejteni,hogy turné közepén otthagyta őket,és felhőtlen se lesz a kapcsolatuk,játszani fogják az agyukat a médiának,ami nem az ő stílusuk.
2015. július 21. 23:28
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline |
Anyám, ez a Zayn több botrányt kavart két-három hónap alatt, mint Justin Bieber egész karrierje során. Kussoljon már el, ha hülye volt és elhúzott, akkor ülljön meg mostmár és foglalkozzon a "szólókarrierjével". :X
2015. július 22. 11:10
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
lehet zayn azért dühös NB-re, mert könnyebb elfogadnia hogy NB miatt ment tönkre a kapcsolata a volt barátaival(tudjátok ti hogy értem), mint elfogadni hogy ő maga szúrta el.
de amúgy én is utálom NB-t, szóval én csak örülök ha zayn is utálja.
de amúgy én is utálom NB-t, szóval én csak örülök ha zayn is utálja.
2015. július 22. 11:10
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
ettől a fölényeskedéstől meg amit az interjúban csinált csak még dühösebb leszek. és azzal hogy így akar bevinni egy ütést a rajongóknál is, az már csak egysdzerűen szánalmas. remélem zayn soha többet még a közelébe se megy, akkora senki hogy még azt se érdemli meg hogy zayn beszóljon neki twitteren.
2015. július 22. 14:36
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Ők (One Direction) együtt lettek híresek, együtt kéne mind az ötüknek zenélniük. A show biznisz nem így megy. Az 1D csak így lehet a csúcson, ha mindannyian megvannak, így, hogy Zayn elment, már semmi sem lesz ugyan az. Nem vagyok én nagy rajongó, soha nem is voltam. De az biztos, hogy amit Zayn tett, az nem éppen a gerincességről tesz tanúbizonyságot. Turné közbe otthagyni őket? Na azért ne. Ő neki nem fog menni egyedül, csak az 1D-vel. Szerintem ezt már ő is tudja, de főleg azt, hogy már nincs visszaút.. Normális életet akar... De bakker, szólólemezt ad ki. Nem értem ezt a srácot, olyan aranyos és visszafogott VOLT.
2015. július 22. 18:57
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline |
Nem is értem hogy lehettem valaha nagy rajongója ennek a hisztihalomnak. Zayn azzal az indokkal lépett ki, hogy szeretne pihenni és egy normális ember életét élni. Oké, tegye. Rá erre pár hétre kiderül, hogy nagy best friendek Naughty Boyyal, új dalokat készítenek együtt. Oké. Pár hónap múlva kiderül az is, hogy a kapcsolatuk csak látszat. Oké.
A hírnevét a One Directionnek köszönheti, még is ocsmány módon fordult el a bandától, csak úgy, egy turné és egy lemez közepén hagyta ott őket és némelyek még fel vannak háborodva, hogy nem állunk ki Zayn mellett?! Most komolyan. Egy egész rajongótábort és egy bandát borított fel azzal, hogy kilépett mindennek a közepén, ráadásul eléggé nagyképű és bunkó stílus is párosult életmódváltásához. Mindenkinek szíve-joga hogy dönt, de annak mindneképpen figyelembe kellene vennie, hogy mi lesz a következménye, de úgy tűnik ő ezt nem tette meg.
A hírnevét a One Directionnek köszönheti, még is ocsmány módon fordult el a bandától, csak úgy, egy turné és egy lemez közepén hagyta ott őket és némelyek még fel vannak háborodva, hogy nem állunk ki Zayn mellett?! Most komolyan. Egy egész rajongótábort és egy bandát borított fel azzal, hogy kilépett mindennek a közepén, ráadásul eléggé nagyképű és bunkó stílus is párosult életmódváltásához. Mindenkinek szíve-joga hogy dönt, de annak mindneképpen figyelembe kellene vennie, hogy mi lesz a következménye, de úgy tűnik ő ezt nem tette meg.
2015. július 22. 20:53
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nem csípe Naughty Boyt...
2015. július 23. 18:45
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Bevallom,hogy nem bírom Naughty boyt..Zayn viszont amikor még bandatag volt,szerettem...de valahogy már nem ugyanaz az ember..szerintem megváltozottt..nagy az arca,bunko...és szerintem ez annak tudható be,hogy hiányzik neki a banda.Mert ha nekem vab egy elvileg legjobb barátom,ha összekapunk se beszélek így vele...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.