Hagyjuk már, olyan messze van Ő az igazi zenétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Legalább társasága lesz, hátha valakit meghat ott a kis barátjával, 1D-vel folytatott szappanoperája.
Kíváncsi vagyok rá, mennyire sikerül levetkőznie a "boyband fiúka" imázst, és sikerül-e előrukkolnia valami tökös anyaggal, esetleg megmarad-e egy szimpla médiakreálmánynak, akinek kezd lejárni a "szavatossága".
Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik
2015. augusztus 01. 17:54
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En csalodtam most :/
Marmint, szeretem Zaynt, es mindig tamogatni is fogom, mert rengeteg szep pillanatot okozott es megiscsak a kedvenc bandamban volt hosszu ideig akikkel gyonyoru pillanatokat elt meg.
Es habar nem tudjuk, mi az amiert elege lett az 1D-bol, miert akarta otthagyni, engem zavar, hogy azzal magyarazta, normalis, atlagos eletet akar. Mert amiota kilepett, minden volt mar vele csak atlagos dolog nem.
Szamomra erthetetlen, de kozben orulok neki, hogy boldog. Remelem a masik 4 fiuval sose szakad meg az a testveri kapcsolat es tovabbra is megertik egymast!
Marmint, szeretem Zaynt, es mindig tamogatni is fogom, mert rengeteg szep pillanatot okozott es megiscsak a kedvenc bandamban volt hosszu ideig akikkel gyonyoru pillanatokat elt meg.
Es habar nem tudjuk, mi az amiert elege lett az 1D-bol, miert akarta otthagyni, engem zavar, hogy azzal magyarazta, normalis, atlagos eletet akar. Mert amiota kilepett, minden volt mar vele csak atlagos dolog nem.
Szamomra erthetetlen, de kozben orulok neki, hogy boldog. Remelem a masik 4 fiuval sose szakad meg az a testveri kapcsolat es tovabbra is megertik egymast!
2015. augusztus 02. 15:49
BadGal Barbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 241943 offline |
Zayn,ha meg akarod mutatni,hogy ki vagy valójában akkor 5 évig ki voltál???????????????? :-/
2015. augusztus 02. 17:39
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
sok sikert zayn
2015. augusztus 02. 19:17
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
ez akkor is sunyis dolog volt tőle,mert legalább így mondta volna meg,hogy saját albumot akarok meg minden...és nem így,de jól van sok sikert neki...
2015. augusztus 02. 20:36
nekem az első megjelent dala sem volt átütő, de hát majd meglátjuk, hogy mi lesz...
2015. augusztus 03. 07:57
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Elég szánalmas az, amit leművelt itt ebben a pár hónapban, és szerintem mindenki tudja a szíve mélyen - bármennyire is szereti - hogy nem lesz akkora sikere, amit most így ő remél ettől az egésztől.
2015. augusztus 03. 14:44
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline |
Legyen boldog!xD Kíváncsi vagyok mire jut egyedül.. Sejtésem van hogy egy albumos gyerek marad aztán Perrie pénzéből él majd és ő fog vigyázni a gyerekre, míg a felesége a vörös szőnyegen pózol.
2015. augusztus 04. 00:48
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline |
Hát én elég kiváncsi vagyok, mit fog alkotni:D Ha ő úgy gondolja, hogy szólóban többre viszi mint a bandában, akkor az biztos úgy van. És nem akarok előre véleményt nyilvánitani erről az egészről, mert sose lehet tudni, mi lesz belőle:D
2015. augusztus 04. 08:33
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Akkor nem is agert lepett ki h normalis elete legyen..de am ennek orulok mert szeretem Zaynt:)
2015. augusztus 19. 17:43
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
SoooGood, egyetértek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.