Zayn Malik Zendayával kavar?
2015. augusztus 09. 21:59
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
SMS-ben szakítani egyébként is rohadt nagy bunkóság, a menyasszonyoddal meg pláne.Nem tudom, mennyi igazság rejlik ezekben, talán csak Zaynt akarják lejáratni.Mindenesetre, amennyiben igazak a hírek,elkönyvelhetjük Zaynt tuskónak.Mellesleg, elég szép kis szappanoperát kreált itt valaki.
2015. augusztus 09. 22:01
victoria_ekeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 246065 offline |
Nemrég szakított Perrie-vel..és máris csajozik..:/ Egyre többet csalódom Zayn-ben:/
2015. augusztus 09. 22:06
Uram isten, ez az ember mekkora egy bunkó... Most dobta a menyasszonyát, és megy csajozni. Gratula.
2015. augusztus 09. 22:19
Úristen! Most komolyan. Ne bántsátok már Zayn-t! Mikor a 1D tagja volt mindenki imádta most meg bemocskolják.
Ott voltatok? Láttátok az SMS-t??? Szerintem nem. Itt most megint mindenki Zayn-t szidja pedig lehet nem ő dobta a csajt hanem fordítva.
Én nem hiszem pont ő lenne az aki SMS-ben szakít! -"_-
Egyaltalán nem Zayn a szánalmas és a botrányos hanem az aki ezeket a kamu híreket terjeszti és elhiszi!!! -_"-
Ott voltatok? Láttátok az SMS-t??? Szerintem nem. Itt most megint mindenki Zayn-t szidja pedig lehet nem ő dobta a csajt hanem fordítva.
Én nem hiszem pont ő lenne az aki SMS-ben szakít! -"_-
Egyaltalán nem Zayn a szánalmas és a botrányos hanem az aki ezeket a kamu híreket terjeszti és elhiszi!!! -_"-
2015. augusztus 09. 22:35
Zeniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 247070 offline |
Tényleg,...most miert kell elhinni ilyen pletykákat??!Nem vagyok nagyon nagyon 1D-fan, de ezt nem nézném ki Zayn-ből.Perry-vel majdnem összeházasodnak es az esküvő elött SMS-ben szakít vele, és ezután minden lánnyal kavar??!Ne már!Aki ilyet elhisz, nem is One direction fan....
2015. augusztus 09. 22:43
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Silence 56 teljesen egyetértek
2015. augusztus 09. 22:48
Na jó, Zayn már nincs az 1D-ben, ezáltal nem kell felhozni minden egyes cikkje alatt. Az, hogy Perrie-vel szakított, nem különösebben érdekel. Hogy ennyien kiakadnak, hogy szóbahozott egy lányt, szánalmas, amúgy meg akárkivel összejöhet, mert normális, huszonéves hímnemű ember, egyesek nem "csak" ennyit csinálnak egy párkapcsolat után. A cikk lényege, hogy közös számot akar csinálni (már ha ez igaz) és akkor mi a franc van, ha likeolta Kylie képét, most én likeolom a haverom képét, és már járunk...minden kis tizenéves szüzike támadta Kylie-t is, mert Jenner, meg mert mást nem tud senki csinálni, csak fanfiction-t ír, meg elképzeli, a soha nem létező kapcsolatát Zayn-el, ami csak a fejében van, de ez már az agyáig nem jut el, ezért akad ki mindenki. Egyszerűen szánalmas és gyerekes
2015. augusztus 09. 22:59
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Istenem:DD A cikk azt írja hogy közösen stúdióba akarnak vonulni,a cikk címe meg hogy kavarnak:DD
2015. augusztus 09. 23:48
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ezek a jó kis tartalmas cikkek.....jaj
2015. augusztus 10. 00:21
Bírom, hogy amióta ez a pali kilépett a 1D-ből, minden egyes tettéről cikket írnak és minden hülyeséget kitalálnak, mert most úgyis ő van a középpontban... Ki a francot érdekel, hogy belájkolta egy híres csaj képét? Attól még nem akarnak rögtön együtt lenni. Komolyan, annyira röhejesek ezek az emberek. Egyébként az ismerős nem állította azt, hogy kavar Zendayával, hanem hogy közös projectet akarnak csinálni. Ha már szóba jött az a Perrie, bevallom, tényleg nagyon gonosz volt Zayntől, hogy ilyen formában szakított vele (bár gyávaságra utal a tette, mégis undorító számomra). Lényeg a lényeg, nagyon elegem van már Zaynből, és nem akartam a cikkhez írni, de nem bírtam ki.
2015. augusztus 10. 03:41
Nórika 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.01. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 243296 offline |
Egyre jobban meglep hogy az emberek mit ki nem találnak!!!
Én őszintén sajnálom, hogy Zayn és Perrie szakítottak de nem hiszem hogy Zayn máris mással kavar és amúgy is! A cím azt írja hogy kavarnak amire a One Directon fanok biztosan felkapják a fejüket hogy: "Úristen ez meg mi?".De utána, hogy elolvasták a cikket már nem Zaynre haragszanak, hanem arra aki megírta ezt a cikket!
Én őszintén sajnálom, hogy Zayn és Perrie szakítottak de nem hiszem hogy Zayn máris mással kavar és amúgy is! A cím azt írja hogy kavarnak amire a One Directon fanok biztosan felkapják a fejüket hogy: "Úristen ez meg mi?".De utána, hogy elolvasták a cikket már nem Zaynre haragszanak, hanem arra aki megírta ezt a cikket!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.