Ferrarit kapott 18. születésnapjára Kylie Jenner
2015. augusztus 11. 11:03
Wivendiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 236265 offline |
Nem bántom Kylie-t, mert nem ismerem, annyira nem szoktam vele foglalkozni. De ő mit tett le az asztalra, hogy ő kapjon egy akkora értékű autót?! Valóban igaz, hogy még csak 18 éves, nem kéne ekkora "ügyet" csinálni ebből. Valamint, ez miért akkora hír, hogy kapott egy Ferrarit?
2015. augusztus 11. 11:09
Amerikában 25. életév a nagykorúság, vagy csak én tudom rosszúl?Na mindegy ^^
Szerintem Kylie nem igazán érdemel meg egy ilyen kocsit. Nem azzal van a baj, hogy ,,még csak'' 18 éves, hanem hogy semmit nem dolgozott meg érte. Max. a nagy beképzeltségét beletette mindenhol, de egy jó szót vagy egy jó cselekedett eddig még NEM hallottam tőle..dehát az ő dolguk, mindenesetre születésnapja alkalmából remélem kapott egy egó csökkentő féleséget is
Szerintem Kylie nem igazán érdemel meg egy ilyen kocsit. Nem azzal van a baj, hogy ,,még csak'' 18 éves, hanem hogy semmit nem dolgozott meg érte. Max. a nagy beképzeltségét beletette mindenhol, de egy jó szót vagy egy jó cselekedett eddig még NEM hallottam tőle..dehát az ő dolguk, mindenesetre születésnapja alkalmából remélem kapott egy egó csökkentő féleséget is
2015. augusztus 11. 11:43
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Most erre mit mondjak? Boldog szülinapot neki
2015. augusztus 11. 13:24
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Idézet (ViktóRia00071 @ 2015.08.11. 11:09)
Igen.
Lehet azon vitatkozni, hogy megérdemelte-e, de nem érdemes. Ha megtehetik, akkor más miért háborog rajta? Az álszentség nem szép dolog. Gondolom, ha itt mindenki milliárdos lenne, akkor nem a monitor fénye barnítaná, hanem egy luxus óceánjárón pihenne.
(Semmi személyeskedést nem tartalmaz a hozzászólásom, hanem nagy általánosságban a szenteskedés példája.)
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 11. 13:39
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
A Kim-es kép szörnyű! Nem értem, miért kell egy 18 éves lánynak egy Ferrari. Ha megtehetik, hát tegyék.
2015. augusztus 11. 13:57
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Hát szép kis ajándék!!*O*
2015. augusztus 11. 14:04
Idézet (ViktóRia00071 @ 2015.08.11. 11:09)
18 év a nagykorúság határa ott is, az alkoholfogyasztást pedig 21 éves korig tiltják. De 18 éves kortól az iváson kívül azt csinálsz, amit akarsz.
2015. augusztus 11. 14:53
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline |
boldogot nekii! ❤ basszus olyan sok itt az irígy ember..szten kylie megérdemi a Ferrarit..meg aki megteheti..xD és am mivan akk ha nem érdemli meg elvitetitek a télapóval azzal a címszóval h rosszkislány volt!?
2015. augusztus 11. 15:16
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Sokan mondjak hogy nem erdemli meg...hat sirok rajtatok komolyan. Meg akkor irjatok hogy nem dolgozott meg erte lol
Hat mit dolgozzon meg erte ha SZULETESNAPI AJANDEK VOLT? Ez kabe olyan hogy neked van szulinapod anyukad meg kozli hogy menjel keresd meg a penzt ra aztan add ide nekink mi meg abbol vesszuk meg az ajandekodat.
Hat mit dolgozzon meg erte ha SZULETESNAPI AJANDEK VOLT? Ez kabe olyan hogy neked van szulinapod anyukad meg kozli hogy menjel keresd meg a penzt ra aztan add ide nekink mi meg abbol vesszuk meg az ajandekodat.
2015. augusztus 11. 15:23
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline |
Az hogy megérdemelte a kocsit vagy sem az nem lényeg. Az a fontos, hogy születésnapjára kapta és kész. Nem a mi dolgunk eldönteni mi az amit megérdemel és mi az amit nem.
Minden esetre csodálatosan szép a Ferrari
Minden esetre csodálatosan szép a Ferrari
2015. augusztus 11. 15:33
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nekem is vehetnének egyet, mondjuk sötétkéket vagy rózsaszínt, köszi
arra felé mondjuk nagyon gyakori, hogy 18 év felett kocsit kap a jómódú szülők gyereke, nem csak a hírességeknél, ezen nem sok minden van csodálkozni...
jó nekik/neki, ez van, nekem aztán végül is tök mindegy
arra felé mondjuk nagyon gyakori, hogy 18 év felett kocsit kap a jómódú szülők gyereke, nem csak a hírességeknél, ezen nem sok minden van csodálkozni...
jó nekik/neki, ez van, nekem aztán végül is tök mindegy
2015. augusztus 11. 16:00
Akármennyi pénzem is lenne egy 18 éves gyereknek ILYEN kocsit nem vennék. Nem azzal van gond,hogy 18 évesen kocsit kapott,persze,más ország,más kultúra meg minden,de komolyan egy BMW vagy egy Range Rover nem felelt volna meg neki? Szép gesztus,úgy látszik abba a családba csak így lehet bekerülni;méregdrága ajándékokkal. Egyébként Kylinenak jobban áll a barna/fekete haj sőt még a zöldes-feketés ombre is. Kendall viszont számomra hihetetlen gyönyörű! (mint mindig.)
2015. augusztus 11. 16:58
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 315 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline |
Idézet (MadHatter @ 2015.08.10. 21:00)
Hiába siránkoztok, hogy minek kapott autót a szülinapjára Azért mert van pénzük rá és megtehetik. Ha kedvük tartotta volna, vehettek volna a család minden tagjának egy személyre szóló Ferrarit. Nehogy már mások szabják ki, hogy mire "kellene" költeni a saját pénzüket.
Senki sem szabja meg, pusztán kinyilvánítja a véleményét
2015. augusztus 11. 17:05
brown_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246826 offline |
"Ez pokoli nehéz egy fiatalnak, legyen az nő vagy férfi.Építeni egy birodalmat a családodnak. Főleg, ha ismered az esélyeid egy olyannal szemben aki a Belvárosban él. Aki ha megszületik, úgy értem, 18 évesen kocsit kap automatikusan" /Tupac/
2015. augusztus 11. 17:14
Itt nem arról van szó, hogy mennyi pénzük van és, hogy mire költik, hanem arról, hogy megérdemli-e ez a csaj ezt a nagyon drága ajándékot. Mert egyáltalán nem.
2015. augusztus 11. 18:02
A lelke mélyén mindenki tudta - legalábbis gondolta -, hogy nem egy szimpla nagymama által kötögetett pulóverrel, meg egy teszkógazdaságos' gyerekpezsgővel lesz kiszúrva a leányzó szeme, mikor mindent a feneke alá tolnak, amit kiejt a száján. Kár a fölös' álszenteskedésért, miszerint valóban megérdemelte-e Kylie azt a Ferrarit, mindenki sejti a választ. Ellenben gondolom, a legtöbbünk (tiszt. kiv.) családja sem az éves teljesítménye alapján méri a születésnapi ajándék súlyát.
Arról pedig igazán nem tehet, hogy erre a mértéktelen luxusra nevelik kisgyerekkora óta.
Arról pedig igazán nem tehet, hogy erre a mértéktelen luxusra nevelik kisgyerekkora óta.
2015. augusztus 11. 18:02
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Én se bánnám ha kapnék a szülinapomra egy Ferrarit )
2015. augusztus 11. 18:05
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline |
Tudom hogy kell a hírverés a cikknek stb, de méregdrága ajándékok alatt csak a ferrarit megemlíteni kicsikét félreérthető... De amúgy emellett Kylie rengeteg dolgot adományozott gyerekeknek a szülinapján.
Amúgy ha a mi családunk is 20milliárd forintot kapna egy évadért plusz a telefonos alkalmazásból befolyó milliárdok meg a fotózások és reklámok én se sajnálnám költeni a pénzt... Tyga ugyancsak nem szerénykedhet a busás gázsijára, szóval irígykedjetek csak, csináljátok utánuk
Amúgy ha a mi családunk is 20milliárd forintot kapna egy évadért plusz a telefonos alkalmazásból befolyó milliárdok meg a fotózások és reklámok én se sajnálnám költeni a pénzt... Tyga ugyancsak nem szerénykedhet a busás gázsijára, szóval irígykedjetek csak, csináljátok utánuk
2015. augusztus 11. 21:11
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Itt most nincs mibe belekötni, igen, nagyon gazdagok, és szinte mindent megengedhetnek maguknak, de ha nekem is ennyi pénzem lenne, tuti én is ilyen ajándékokat adnék a számomra fontos embereknek. Azért picit túlzásnak tartom ezeket a méregdárga ajándékokat, hisz egy ajándék nem az árától lesz tökéletes, hanem a szándéktól. Mindenesetre neki boldog szülinapot, aztán ne törje össze a kocsit.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.