Nyilvánosan cikizi Zaynt a Little Mix
2015. augusztus 21. 20:38
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
a cikkhez hozzászólva zayn nagyon megérdemli a cikizést, szörnyen elszállt az agya
2015. augusztus 22. 12:01
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline |
Nem vagyok Zayn mellett,de ellene sem.Nekem már olyan mindegy,hogy mit kezdenek egymással.A média előtt alakult ki ez a kapcsolat és ért is véget.Szóval szerintem még egy jó darabig ércelődnek majd egymáson.
2015. augusztus 25. 16:48
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline |
szerintem ez a dal meg a videoclip nagyon gyenge a többihez képest,na meg főleg a World Up!-hoz:D
2016. január 05. 14:00
Viki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 189131 offline |
Sosem szerettem Zayn-t. Akkor sem, amikor bandatag volt, akkor sem, mikor kilépett. Ezekután sem fogom. Megérdemli amit kapott, ha odamegy Perrie-hez és megmondja neki személyesen, hogy "Bocs, ez így nem fog tovább menni" akkor biztos nem így reagált volna rá. A lányok összetartanak, meg a One Direction tagok is, hogy "Ez a hála?" NEM nektek köszönhető az, hogy ők berobbantak a köztudatba! Ízig-vérig Directioner vagyok, de ezen mist nagyon kiakadtam...
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.