Szünetre megy a One Direction
2015. augusztus 25. 09:33
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Örülök hogy pihennek,de remélem nem a hajtás miatt oszlanak fel ha feloszlanak.Nagyon remélem,hogy tényleg az lesz amit páran írtak,hogy majd frissen újra színpadra állnak egy év múlva a srácok amit idén le tettek az asztalra(meg ebben az 5 évben) és amiken keresztül mentek megérdemlik
2015. augusztus 25. 09:44
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Gyerekek ez nem szünet lesz sajnos
2015. augusztus 25. 09:52
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline |
Megérdemlik a szünetet:) De valahogy én is azt érzem, ez nem szünet lesz..
2015. augusztus 25. 10:09
Megérdemlik, és nekünk, rajongóknak sem szabad önzőnek lennünk. Gondoljatok csak bele. Louis apuka lesz! Nyílván szeretne majd a gyerekével foglalkozni. A srácok folyamatosan túrnéztak, adták ki az albumokat, filmet készítettek, Zayn kilépett, és rengeteg stressz érte őket, csodálom, hogy még van erejük végigvinni a turnét. És ha azt mondják, nem oszlanak fel, akkor nagy eséllyel nem fognak. Hálásnak kell lennünk azért a sok jóért, amit eddig adtak nekünk, és nem szomorkudnunk. A többi a jövő zenéje.
Remélem kipihenik magukat a srácok. <3
Remélem kipihenik magukat a srácok. <3
2015. augusztus 25. 10:11
Megérdemlik a srácok a pihenőt, hiszen fiatalok és így is, több éve keményen dolgoznak.
2015. augusztus 25. 10:15
Idézet (f.petra @ 2015.08.25. 09:53)
Mieeert???
Hogy fogalmazzak. Nekik nincs "nyári szünetük"..Csak próbálj/próbáljatok belegondolni,milyen lehet nekik. Az x-faktor óta kőkeményen dolgoznak,hogy egyre feljebb és feljebb jussanak,most pedig azért kell dolgozniuk,hogy a helyük meg is maradjon. Teljesen megértem őket,amiért egy kis szünetet akarnak,magánéletükre koncentrálni,főleg családjaikra és magukra. Megérdemlik a 'szabadságot'. És mint írták a cikkben is,hogy ez nem jelenti azt,hogy nem fogunk róluk képeket látni,vagy információkat kapni. Annyi,hogy nem fognak most írni új számokat írni,nem fognak reklámokban szerepelni,stb..
2015. augusztus 25. 10:39
Ez most komoly? Én szakadva olvastam végig a cikket. Mindjárt az első mondat:"A mai napon jelentette be a világ egyik legnépszerűbb fiúbndája,hogy feloszlanak"- nézzétek meg Louis twitterét ott világosan leírta, hogy ez csak egy "kis szünetecske" és NEM MENNEK SEHOVA tehát nem oszlanak fel.És igen tudom a 2.mondatban leírják, hogy ez nem végleges de akkor minek írják, hogy feloszlanak??? Na de mind1. Igenis megérdemlik a szünetet, 5 éven át szinte megállás nélkül dolgoztak érthető, hogy elfáradtak. Én büszkén nevezem magam Directionernek és (bár én is kicsit félek ettől a szünettől) hiszek abban, hogy a szünet után újult erővel visszatérnek, és még nagyon nincs vége a One Direction-nek. (remélem)
2015. augusztus 25. 10:45
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Egy jókora pihenés kijár már nekik, nincs még egy olyan banda, aki ilyen sűrű programot tart 5 éven keresztül. Hiányozni fognak addig (nem mintha eltűnnének), és a turné is az új albummal, ami valószínűleg a legeslegjobb lesz eddig. De majd kipihenten remélem turnéra viszik a lemezt. Remélem tényleg visszajönnek. Mindenesetre jó pihizést nekik, de előtte még találkozunk Londonban. *-*♥
2015. augusztus 25. 10:46
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Amúgy érdekelne honnan szedi bárki, hogy feloszlanak, a jövőben lehet majd erről szó, de jelenleg egy szünetről beszéltek, franc se tudja miért kell folyton a The Sunnak és társaik pletykának hinni... Szerintem a szünet és a feloszlás nem ugyan az. :@@@@
2015. augusztus 25. 11:21
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
heh kilép egy tag, amúgy is tucatzenét csinálnak, összes értékük a kinézetben rejlik és most "szünetet tartanak"...
Ki kire fogad, ki lesz sikeresebb szólóban?
Ki kire fogad, ki lesz sikeresebb szólóban?
2015. augusztus 25. 11:27
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
már hallom ahogy a sok utáló gonosz kacajt hallat...ugyan srácok mind tudtuk hogy ez a nap el fog jönni engem nem kifejezetten hat meg mert tulajdonképpen se nem szeretem se nem utálom őket...szóval ja
2015. augusztus 25. 11:50
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Amúgy Louis és Niall kiírta Twitterre , hogy szó sincsen feloszlásról , csak szünetre mennek .
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.